Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

levin tapahtumat ja ohjelmat
hiihtolomaviikoilla 8-10/2017

Talven viikko-ohjelma ja ohjelmapalvelut

Erilaisia opastettuja retkiä ma-su. Varaukset viimeistään edellisenä päivänä Levin Matkailuneuvonnasta. Myös monia muita erilaisia retkiä varattavissa viikon jokaiselle päivälle! Huskeja, poroja, heppoja (rekiretket + ratsastus), kelkkoja, pilkkiä, lumikenkäilyä, kuumailmapallolentoja, leijasurffausta, ice kartingia, revontuliretkiä ja paljon muuta mukavaa!.

Levin Matkailuneuvonta

Puh. 016 639 3378
Levin Matkailu Oy, Myllyjoentie 2, 99130 Levi
levi.info@levi.fi /ma - pe 9.00 - 18.00, la - su 10.00 - 16.00

Levin alueen aukioloajat

Talven viikko-ohjelma

Laajennettu Tonttula Elämyskylä

20.2.-16.4.2017 Tonttula-elämyskylä avoinna päivittäin klo 10.00-16.00 - Tonttulan keittolounas ja kahviotuotteet tarjolla!

20.2.-16.4. Keltanuttuisen tontun talviretki klo 13-15.00

Keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin

Keltanuttuinen tonttu opastaa halki kauniin elämysmetsän tonttumaailman salaisimpaan paikkaan, Tonttulan Piiloon. Piparkakkutalossa paistetaan tietysti maistuvat piparkakut, Tonttukoulussa askarrellaan ja Tietäjä-Tontun tuvassa nautitaan kuumaa mehua tietovisailun lomassa. Tapaat myös Tonttulan eläinasukkaat. Piha-alueella käytössä on potkukelkat ja iso liukumäki pulkkineen. Pue ylle talvivaatteet ja -kengät. Kuljemme jalkaisin helppokulkuista maastoa n. 700 m. Hinta sisältää kuljetuksen Leviltä (Levin Matkailulta) Könkäälle ja takaisin.

 • Kesto: 2 h
 • Hinta: 32€/hlö

20.2-16.4 Metsätontun talviretki. Retki klo 12:30–13:30 ja 14:30–15:30

Sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin

Metsätonttu johdattaa halki talvisen metsän Tonttulan Piiloon, jossa paistetaan piparkakut Piparkakkutalossa. Matka jatkuu metsässä tonttujen tupien kautta suurelle liukumäelle, jossa saa hienot vauhdit.

 • Kesto: 1 h
 • Hinta: 15 €/hlö

26.2.2017 Laskiaisrieha Tonttulassa laskiaissunnuntaina

Kotitonttu on keittänyt suuren kattilan hernekeittoa ja paistanut makoisat laskiaispullat. Laskiaisriehassa kuulet kiehtovan Keltanuttuisen tontun tarinan ja pääset seuraamaan tonttujen elämää opastetulla Tontun polku-kierroksella klo 13.00 Tonttulan liukumäki ja pulkat odottavat!

 • Hinta: 25 €/hlö

28.2.2017 Super-Samin Tonttula-seikkailu koko perheelle

Lastenliikuttaja Super-Sam ja lumiukko ohjaavat perheitä Tonttulan seikkailussa klo 10.00-12.00. Ohjelma sopii kaiken ikäisille, mutta 1-6 -vuotiaiden on hyvä seikkailla vanhempien seurassa. 

 • Ohjelma on maksuton.

Huskypuisto

Avoinna päivittäin, varaukset vierailuille etukäteen p. 040 570 6572 tai Levin matkailuneuvonnasta. Viikko-ohjelmassa retki kuljetuksella keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Sijaitsee Könkään kylässä n. 11km Leviltä, saavutettavuus: autolla, taksilla. Huom. ei julkista bussiyhteyttä.

Vierailu Levin Huskypuistoon

Tutustutaan oppaan johdolla koiravaljakkoperinteisiin ja Levin Huskypuiston elämään ja sen asukkaisiin. Puistokierroksella koko perhe pääsee tapaamaan aidot siperian huskyt, porot, mukana seuraavat pystykorvat, temppuja tekevät elokuvasudet ja – naalit sekä tundrasusi Boogien laumoineen. Hintaan sisältyy kuumat mehut lämpimässä kodassa.

 • Hinta aikuiset 10 euroa, lapset 5 euroa (2-11v)

Talvimetsän huskyretki 2 km

Vauhdikas 2km rekiretki talvisen metsän läpi järven jäälle. Isoon rekeen sopii kyytiin vaikka koko perhe, opas huolehtii ajamisesta. Lisäksi tutustutaan Huskypuiston asukkaisiin eli huskyihin, poroihin, iloisiin pikkukoiriin, temppuja tekeviin elokuvaeläimiin ja tundrasusi Boogien laumaan. Lämpimässä kodassa nautittavat kuumat juomat ja makkarat sisältyvät hintaan. Ohjelma on mukana Levin Matkailun viikko-ohjelmassa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

 • Kesto noin 1-1,5 tuntia.
 • Hinta aikuiset 49 euroa, lapset 29 euroa (2-11v)

Husky Express 4 km Munajärvellä

Koe vauhdin hurma huskyvaljakon kiitäessä Munajärven jäällä! Oppaan ajaessa on mahdollista ihastella ja kuvata lumista järvimaisemaa. Puistokierroksella tutustutaan huskyjen, seurapystykorvien, elokuvasusien, naalien, porojen ja Boogie-suden lauman elämään. Hintaan sisältyy kuumat juomat ja makkaratarjoilu lämpimässä kodassa. Ohjelma on mukana Levin Matkailun viikko-ohjelmassa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

 • Kesto noin 1,5 tuntia.
 • Hinta aikuiset 60 euroa, lapset 38 euroa (2-11v)

Arktiset ajopelit - porot ja Huskyt Levin Huskypuistossa

Koe perinteiset pohjoisen menopelit, porot ja siperian huskyt yhdellä kertaa! Koiravaljakolla tehdään 2km riehakas rekiretki ja pororeellä 1km poropyräys metsä- ja järvimaisemissa. Oppaiden johdolla tutustutaan poronhoidon perinteeseen ja Huskypuiston elämään. Retkellä koko perhe tapaa puistossa asuvat siperian huskyt, iloiset seurapystykorvat, temppuja tekevät elokuvasudet ja –naalit sekä tundrasusi Boogien laumoineen. Tarjoilut tulilla sisältyvät hintaan. Ohjelma on mukana Levin Matkailun viikko-ohjelmassa perjantaisin.

 • Kesto noin 2-2,5 tuntia.
 • Hinta aikuiset 81 euroa, lapset 51 euroa (2-11v) ja perhelippu 278 eur (2 aikuista ja 3 lasta)

Porotilat

Levillä on yhteensä 5 porotilaa, jotka järjestävät porosafareita, etukäteisvarauksella. Lisätiedot Matkailuneuvonnasta. Huom. Porotiloille ei ole julkista bussiyhteyttä. Sammuntupa ja Levin Lapinkylä Taalon alueella, tunturin toisella puolella n. 11 km Levin keskustasta klo 10.00-16.00. Perille autolla, taksilla tai hiihtämällä.

Kukkuran Jutaus 11 km

Viikko-ohjelmassa Kukkuran Jutaus 11km pororetki kuljetuksella Levin Matkailusta keskiviikkoisin kello 12.45. Kuljemme pororaidon kyydissä poronkuseman (6km) matkan Kukkuran turvekammille, jossa pysähdymme pitämään tauon. Tauon aikana opettelemme heittämään suopunkia, jonka jälkeen menemme kammiin lämmittelemään ja evästelemään. Tarjolla on poromiehen eväsleipää ja kittiläläiset kampanisukahvit. Evästelyiden ohessa jutellaan poroista ja pidämme kevyen tietovisan poroista. Tämän jälkeen alkaa matka takaisin kohti porotilaamme.

 • Kesto: 3,5-4h, poroilla kuljettu matka yht. noin 11 km.
 • Pakkasraja: -25 astetta
 • Hinta: 120€/hlö, 60€/lapsi (4-12v).

Santa’s Farm Kotieläinpiha

Avoinna päivittäin 10.00–17.00. Purolantie, noin 1km Levin Kittilän suuntaan. Pelkkä sisäänpääsy 8€/henkilö, alle 2 vuotiaat ilmaiseksi. Kysy myös talutusratsastusta paikan päällä perheen pienimmille ja kevyille (alle 55kg) aikuisille.

Hulluna eläimin, opastettu kierros ja poroajelu 

Viikko-ohjelmassa Hulluna eläimin, opastettu kierros ja 200m poroajelu tiistaisin. Opastettu kierros kotieläinpihalla jossa pääset kokemaan myös noin 200 metrin poro-ajelun. Pääset koskemaan ja silittämään useimpia eläimiämme kuten Jekkua, joka hyvin seurallinen poro, ihastuttavaa Tiibetinterrieriä Moppia, pörröisiä kaneja, vuohta, minipossua, ponia ja hevosta. Vierailuun kuuluu eläintenhoitajan opastus ja mehutarjoilu, kahvilasta voi ostaa lisätarjoiltavia.

 • Kesto: 1,5 h. Kuljetus ei sisälly hintaan.
 • Hinta: Aikuinen 22€, Lapsi 16€ (2-12 v.)
 • Tapaamispaikka: klo 11 Santa’s Farm kotieläinpiha, Purolantie 6E (noin 1,7km Levin keskustasta, SkiBussin nr 2 reitillä).

Jääkarting

Jääkarting rata Gondolille – uusi

Uutuutena talvikaudelle 2016-2017 uusi G2-rata! Rata avoinna päivittäin 11-17, varauksia ei tarvita.

 • Kesto: 10 min.
 • Hinta: 27€ / henkilö, kaksi ajokertaa 50€/henkilö

Icekarting

Icekarting tarjoaa turvallista ja vauhdikasta tekemistä kaiken ikäisille. Icekarting ajetaan valaistulla jääradalla nastoitetuin renkain ja hiljaisilla nelitahtimoottoreilla varustetuilla mikroautoilla. Vieraamme puetaan täydelliseen ajo-asuun. ajoasu sisältää kypärän, hanskat, haalarit, kengät ja kypärähupun. Koko tilaisuuden ajan tarjoillaan kuumaa mehua! Ohjelma sisältää myös kuljetuksen majoitukseltanne radalle ja takaisin. Minimi 2 henkilöä. Ice karting min. pituus 140 cm, 59 € / hlö. Ice-Kartingiin varaukset Levin Matkailuneuvonnasta.

Ohjelma: 1. Nouto 2. Varusteiden vaihto 3. Kuljettaja-info 4. Ajosessio 1 5. Tauko ja kuumaa mehua 6. Ajosessio 2 7. Kuljetus takaisin

 • Kesto: 1 tunti kuljetuksineen
 • Hinta: 59€ / henkilö

Lasten MoottoriKelkat

Vmax

Suljettu moottorikelkkailurata esimerkiksi lapsille tai aloittelijoille. Sijaitsee Levillä, Kittilän suuntaan n. 4,5km. Puistosta löytyy myös tulistelukota, trampoliini ja napakelkka.

 • Hinta: 25€/15 min ajoa kelkkaparkissa.

Retki safaripuistoon

Talven-viikko ohjelmassa vk 8-10: Koko perheen retki safaripuistoon klo 10.30-12.00 tiistaisin. Lähtö Levin Matkailuneuvonnan edestä klo 10.15. Säänmukainen pukeutuminen. Moottorikelkkarata yli 5-vuotiaille sekä kortittomille aikuisille (n. 15 min)

 • napakelkka
 • trampoliini

Kahden tunnin omatoiminen tapahtuma, harjoittelurataosuus on ohjattu. Vanhempien läsnäolo välttämätön. Laavulla makkaranpaistoa ja kuumaa mehua.

 • Hinta 50€/hlö sisältäen aktiviteetit, makkaran ja mehun Polttoaineet sisältyvät hintaan.

Enonvene

Leviltä Muonion suuntaan noin 1 km. Lasten kelkat.

 • Hinta: 10€/10 min ajoa pihalla.

Laser World

Pelejä pelataan sekä päivällä mutta etenkin pimeän aikaan, sillä valaistus ja laserit ovat parhaimmillaan hämärässä! Tämä mahtava, valaistu luminen pelialue; rakennelmia ja veistoksia, juoksuhautoja ja tunneleita, näkyy, tuntuu ja kuuluu varmasti! Sopii myös lapsille.

Maanantai-Sunnuntai

 • 11.00–13.00 45€/henkilö
 • 14.00–16.00 45€/henkilö
 • 17.00–19.00 55€/henkilö
 • 20.00–22.00 55€/henkilö

Nämä ovat avoimia pelejä, joten mukana on myös muita ihmisiä. Hinnat sisältävät laseraseen, kypärän sekä ohjeistuksen ja 1,5-2 tuntia pelaamista. 7-12-vuotiaat lapset 10€ pelaavan aikuisen seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi, pelaavan aikuisen seurassa.

Aurora Park - UUSI

Tervetuloa ihastelemaan revontulia ja viettämään päivää Aurora parkkiin. Aurora Park on auki päivittäin (10-17.30) ja sieltä löytyy mm. revontulipiirtoseinä, rc-autorata, liukumäki, jää-golfia sekä lapsille mahdollisuus moottorikelkkailuun (6€/5 min).

 • Hinta: 12€/henkilö (alle 3 vuotiaat ilmaiseksi)
 • Perhelippu: 40€ (2 aikuista + 2-3 lasta alle 12v).

Lumihotellit ja -ravintolat

Myös opastettuja retkiä sekä Luvattumaahan että Lainioon, lisätiedot Matkailuneuvonnasta.

Ice Gallery Luvattumaa

Noin 7 km Levin keskustasta, Akanrovassa. Perille autolla, taksilla, kelkalla tai hiihtämällä. Huom. ei julkista bussiyhteyttä. Latukahvila & Lumilinna avoinna päivittäin klo 10-18. Happy Hour & Revontuliohjelma klo 20

 • Lumihotelli, jäägalleria ja kappeli (12€/6€).

Lainio Snow Village

Lumihotelli ja jääravintola. Noin 45km Leviltä Ylläksen suuntaan, perille kelkalla, autolla, taksilla tai etukäteen varatulla tilauskuljetuksella (15€/8€). Huom. ei julkista bussiyhteyttä.

Lumiravintola Snow Dome

Eturinteen päällä Koutalaella. Autolla, taksilla, kävellen, Express Gondolilla (liput Zero Pointista, Eturinteeltä).

Lumesta rakennetun Snow Domen kalusteet on muotoiltu jäästä. Snow Domessa voit nauttia vaikkapa snapsin jäälasista tai lämmitellä kuumaa juomaa nauttien. Snow Dome Bar avoinna päivittäin klo 12.00-17.00. Voit nauttia unohtumattoman illalliselämyksen Snow Domessa ja Café Spiellassa. Illallisen alkuruoka tarjoillaan jääravintolassamme, jonka jälkeen siirrytään tunnelmalliseen Café Spiellaan nauttimaan upeista maisemista ja takkatulen lämmöstä.

 • Snow Hour päivittäin Klo 16.00 – 17.00, 5 € / hlö sis. juoman.

Lastenmaa

Eturinteen vasemmalla puolen Levin keskustassa tenavien ikioma alue. Sonera Lastenmaassa on lapsia varten kaksi sompahissiä ja yksi naruhissi. Henkilökunta lainaa pulkkia, kypäriä, liukureita sekä stigoja lasten käyttöön. Joka päivä lapsille ohjattua tekemistä Lastenmaan viikko-ohjelmassa.

 • Kaikki Lastenmaan tapahtumat ovat maksuttomia!
 • Lastenmaassa myös maksullinen päivähoitopiste ilman ajanvarausta.

Lastenmaa ja Tenavatokka klo 9.30–17.00. Lisätiedot: Levi Ski Resort / Levin Hiihtokeskus puh. 0207 960 212, 0207 960 200.

Lastenmaan viikko-ohjelma 2016-2017

MAANANTAI klo 10:30 ja klo 14 • Urheilukilpailu
Kuinka pitkälle jaksat loikata? Entä miten onnistuu pallonheitto? Luvassa eri urheilulajeja iloisessa kisahengessä. Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan.

TIISTAI klo 10:30 ja klo 14 • Rattikelkkakisa
Onnistuuko pujotteluradan selvittäminen rattikelkalla? Tuo oma kelkkasi tai lainaa Lastenmaan kelkkaa. Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan.

KESKIVIIKKO klo 10:30 ja klo 14 • Leikkipäivä
Banaanihippaa, jäämiestä vai polttopalloa, tule pelailemaan ja leikkimään. Kaikki osallistujat palkitaan.

TORSTAI klo 10:30 ja klo 14 • Urheilukilpailu
Kuinka pitkälle jaksat loikata? Entä miten onnistuu pallonheitto? Luvassa eri urheilulajeja iloisessa kisahengessä. Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan.

PERJANTAI klo 10:30 ja klo 14 • Rattikelkkakisa
Onnistuuko pujotteluradan selvittäminen rattikelkalla? Tuo oma kelkkasi tai lainaa Lastenmaan kelkkaa. Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan

LAUANTAI klo 13 • Pulmapähkinä
Luvassa esimerkiksi muistipeliä, tavaran etsintää tai mikä puuttuu-peliä. Kaikki osallistujat palkitaan.

SUNNUNTAI klo 12–15 • Metsäretki
Metsään on laitettu polku, jonka varrella olevat tehtävät ja pulmat sinun täytyisi selvittää. Kaikki osallistujat palkitaan.

Tule tapaamaan Leevi-ahmaa

Jos onni suosii ja olet tarkkana, voit silloin tällöin nähdä myös Leevi-ahman vierailulla Lastenmaassa. Leevi on ystävällinen hupsuttelija, mutta hiukan ujo. Leevi ei aina uskaltaudu ihmisten luo, mutta lapset ovat hänen mielestään kivoja. Leevin suosikkipaikka onkin Lastenmaa.

South point/ Leevilandia

Etelärinteiden alueella uusittu palveluiden keskus South Point, josta löytyy muun muassa katettu tuolihissi, vuokraamo, lipunmyynti, Levi Shop, hiihtokoulu sekä päivähoitopiste perheen pienimmille. Rinneravintola Sivakka laajennettuine aurinkoterasseineen palvelee päivittäin klo 9.30-18.00. Ski bussi reitti 2.

Lasten Leevilandiassa turvallinen, katettu mattohissi ja perinteinen sompahissi vievät aloittelevat laskijat juuri sopivan korkealle – eli matalalle – harjoittelemaan laskemisen perusjuttuja. Lapsiperheiden päivää helpottaa myös lähellä vuokraamoa sekä Leevilandiaa oleva lapsiperheiden parkkipaikka levennetyillä parkkiruuduilla. Tulistelupaikka omia eväitä varten. Tapaat täällä myös hiihtokoulun alkeisryhmiä harjoittelemassa.

Leevilandia on avoinna päivittäin klo 9.30-17 joulu-huhtikuussa. Etelärinteet/ Tievantie 2

 • Kaikki Leevilandian tapahtumat ovat maksuttomia!
 • Leevilandiassa toimii myös maksullinen päivähoitopiste Muksutupa, jonne hoitoaikaa ei tarvitse varata etukäteen. Toinen hoitopiste Tenavatokka löytyy Eturinteiden Lastenmaasta.

Leevilandian viikko-ohjelma 2016-2017

MAANANTAI klo 11 ja 15 • Rattikelkkakisa
Onnistuuko pujotteluradan selvittäminen rattikelkalla? Tuo oma kelkkasi tai lainaa Leevilandian kelkkaa. Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan.

TIISTAI klo 11 ja 15 • Leevi-ahman olympialaiset
Tule kisaamaan eri lajeissa Leevi-ahman kanssa Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan.

KESKIVIIKKO klo 11 ja 15 • Leevi-ahman aarteenetsintä
Tule etsimään Leevin piilottamat aarteet, minne onkaan piilotettu ja mitä aarteita. Kaikki osallistujat palkitaan.

TORSTAI klo 11 ja 15 • Leevin pelipäivä
Luvassa eri pelejä ja leikkejä Leevin kanssa. Kaikki osallistuja palkitaan.

PERJANTAI klo 11 ja 15 • Leevi-ahman olympialaiset
Tule kisaamaan eri lajeissa Leevi-ahman kanssa. Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan.

LAUANTAI klo 13 • Pulkkakisa
Onnistutko selvittämään pulkkaradan? Tule testaamaan pulkkailutaitosi. Kaksi sarjaa, kaikki osallistujat palkitaan

SUNNUNTAI klo 12–15 • Leevin suunnistus
Nyt kokeilemaan kuinka onnistuu kartan luku ja suunnistusrastien huomaaminen. Kaikki osallistujat palkitaan.

Laskettelu ja lumilautailu

Sompahissit maksuttomia (huom. Eturinteellä sompahissi maksuton max. pituus 130cm). Muistathan myös Eturinteen ja South Pointin mattohissit! Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset, jotka laskevat vanhempiensa kanssa, eivät tarvitse omaa hissilippua.

Välinevuokraus

Välinevuokraus lasketteluun: välinevuokraamot Etelärinne South Point ja keskustassa Zero Point, Elan Skishop, Intersport, Team Sportia Levi

Hiihtokoulu

Levin hiihtokoulussa saat opetusta niin alkeistunneilla kuin kokeneempienkin kursseilla. UUTUUTENA Werneri-lumilautakurssit lapsille, Kinos nuorten campit ja maastohiihdon tekniikkakurssit! Myös laskettelun alkeis- ja kertauskursseja aikuisille. Runsaasta viikko-ohjelmien kurssitarjonnasta löytyy vaihtoehtoja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Opetuksen sisältö ja oppimistie etenevät kulloisenkin hiihtokouluryhmän mukaan. Opit uutta, tutustut muihin laskijoihin ja pääset nauttimaan Suomen johtavan hiihtokoulun ammattitaitoisista opeista. Kurssiohjelmat ovat tilattavissa erikseen myös omalle ryhmälle. Lumella on hauskaa!

Hiihtokoulu on uuden oppimista, onnistumisia, elämyksiä ja joskus tarkkaakin tekniikan hiontaa. Parasta on kuitenkin mukava ja turvallinen yhdessäolo lumella ammattitaitoisen hiihdonopettajan johdolla. Olitpa uuden lajin aloittaja, harrastaja tai lajin taitaja, Levin kansainvälisessä hiihtokoulussa saat opetusta tavoitetasosi mukaisesti. Voit valita yksityisopetusta tai ryhmäkursseja, alkeistunteja tai kokeneempien taitotasojen tunteja. Opetamme laskettelua, lumilautailua, maastohiihtoa, telemark-hiihtoa sekä soveltavaa laskettelua.

Mandatum Lifen ja Audin talvimaailma

Mandatum Lifen ja Audin Talvimaailma esillä Zero Pointin vieressä, eturinteen alla 22.2 – 1.3. klo 12-16. Tarjolla on herkullisia lettuja ja kuumaa mehua. Tiedossa mm. arvontaa, hiihtoklinikoita, ratalaskukisailua, kuvakisa sekä mahdollisuus tutustua Audin upeisiin Q2 ja A5 -malleihin sekä jäästä veistettyyn Audi Q5:een.

Hiihto / Tulistelu

Levin laduista helpompia ovat siniset. Mikäli latukartassa kodan merkki, ovat puut jo valmiina. Latukartassa kilometrit mainittu aina kahden pisteen välillä. Ilman suksia tulistelemaan pääsee esim. 6-hissin /Koillisrinteen kodalle sekä Lammaskurun kodalle Levin huipulle. Lastenmaassa myös kota makkaranpaistolle aukioloaikoina.

Talvikävelyreitit

Merkityt reitit alkavat Levin keskustasta Lastenmaasta, sekä myös esimerkiksi Koillisrinteeltä, Etelärinteeltä. Kaikki Levistä -esite: Tunturikylän opaskartta. Huomioithan sääolosuhteet, tuulen ja tuiskun jälkeen suosittelemme lumikenkiä.

Fat Biking

Fat Bike -reitit on jaettu lyhyempiin (Immeljärvellä) ja pidempiin (Rakkan alueella) lenkkeihin, reitistön kokonaispituus on liki 8 kilometriä. Lumen ja sääolosuhteiden mukaan, reitit ajetaan moottorikelkalla. Reitit sopivat normaalikuntoisille.

 • Huomaathan, että hiihtoladulla pyöräily on kielletty!

Gondolin kiertoajelu

Eturinteen Express-gondoli vie Eturinteen huipulle, missä Hotel Levi Panorama ja Levi Summit, myös elokuvateatteri. Gondoli 2000 -hissi noin 2 km Leviltä etelään Kittilän suuntaan vie Levin huipulle maisemia ihailemaan. Ravintola Palovartija sijaitsee lähes Levin huipulla Gondoli 2000 -hissin yläasemalla. Kyse on vanhasta Palovartijan majasta, joka ihan oikeasti on ollut tuossa käytössä 60-70-luvuilla. Terassilta on huikeat näkymät Aakenus-Ylläs-Kätkä -suuntaan. Palovartijassa voi nauttia pikkusuolaista ja kahvilatuotteita.

 • Kahvila Palovartija avaa ovensa 17.2. ja on auki aina 30.4. asti (klo 11-17).

Kylpylä

Levi Hotel Spa sijaitsee aivan tunturin juurella, Levin eturinteiden kainalossa. Levi Hotellin Elämyskylpylä on upea kokemus, olipa kävijä minkä ikäinen tahansa: äänet, luonnonilmiöt, lämpötilojen vaihtelut ja yllätyksellinen kuvamaailma pitävät kaikki aistit työn touhussa, samalla kun keho rentoutuu. Kylpylässä isompaa ja pienempää sisä- ja ulkoallasta, erilaisia saunoja ja vesiliukumäki. Sporttinen Levi Hotel Spa ei myöskään unohda kuntouimaria. Tunnelmallinen valoshow kattaa kuntouintialtaan ja vauhdikas vesijuoksurata on sekä tehokas että hauska.

 • Avoinna joka päivä 10.00–22.00.
 • Hinta: 22€/aikuinen, 14€/lapsi 6-14-vuotias. Alle 6-vuotiaat veloituksetta.

HUOM! Kaikenlaisten shortsien käyttö uima-asuna on kielletty. Asiakkailla tulee olla uimahousut tai uimapuku/bikinit. Kylpylästä voi vuokrata uima-asuja

Keilaus

Levin keskustassa: Levi Bowling & Spa Bowling.

 • Levi Bowling on avoinna joka päivä 11.00–00.00
 • Spa Bowling on avoinna päivittäin 10.00–22.00

Lastenmaailma Inka & Niko

Kylpylän Lastenmaailma ei ole mikään pieni leikkinurkkaus vaan lähes 300 neliömetrin kokoinen tila, missä on mm. pomppulinna, pallomeri, kiipeilyteline, leikkiautoja ja leluja. Lastenmaailmassa leikitään aina vanhempien vastuulla. (Ei lastenhoitopalvelua.)

 • Hinta: Lastenmaailman sisäänpääsymaksu on 6 € / muksu. Alle 2-vuotiaat veloituksetta.
 • Kylpylähotelli Levitunturissa asuvat lapset veloituksetta.

Lastenhoitopalvelut

Päiväsaikaan: Lastenmaa Tenavatokka Eturinteen vasemmalla puolella sekä South Pointin Muksutupa.

Tenavatokka

Eturinteiden kupeessa sijaitsevan Lastenmaan Tenavatokassa pienet lapset ovat maksua vastaan turvallisessa "päivähoidossa" aikuisten ulkoillessa tai shoppaillessa. Hoitoaikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit tuoda lapsesi peuhaamaan ja askartelemaan silloin kuin perheenne tarvitsee palveluitamme.

 • Avoinna: päivittäin klo 9.30-17
 • Hinta: Alle 4-vuotias 12,00/ h 4-5 vuotias 9,00/ h Yli 5-vuotiaat 7,00/ h. Hoitohinta veloitetaan alkavalta tunnilta.

Muksutupa

Muksutupa on perheen pienimpien sisähoitopaikka Etelärinteiden South Pointilla. Hoitoaikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit tuoda lapsesi peuhaamaan ja askartelemaan silloin kuin perheenne tarvitsee palveluitamme.

 • Avoinna: päivittäin klo 9.30-17 (marras-huhtikuu)
 • Hinta: Alle 4-vuotias 12,00/ h 4-5 vuotias 9,00/ h Yli 5-vuotiaat 7,00/ h. Hoitohinta veloitetaan alkavalta tunnilta.

Kittilä 4H

Puh. 040 7460 410, 0400 819549

Mannerheimin lastensuojeluliiton hoitajat

Tilaukset: arkisin klo: 8-13 p. 040 7725078

Tunturi-Lapin Oppaat

Tiina Lehtonen 046-5403353

Luistelu (omin luistimin) Sirkan koululla

Kittilässä on ulkojää jäähallin vieressä. Ulkoluistelualue on avoinna päivittäin klo 9.00–21.00

Jäähallin yleisöluisteluvuorot ma-pe klo 15.00–16.30 la klo 12.00–15.00 (mikäli ei ole otteluita), su klo 12.00–15.00 (mikäli ei ole otteluita). Lisäksi hiihtolomaviikolla (viikko 8-9 vuonna 2017) yleisöluistelua on hallissa ma-pe klo 9.00–15.45.

Hallin osoite on Havutie 2, 99100 Kittilä. Yhteystiedot: Urheilukeskus/jäähalli, Kentänhoitaja Tarmo Toivanen, puhelin 0400 356 454

HULLU PORON IKÄRAJATTOMAT KONSERTIT

Esiintymässä Suomen suosituimpiin esiintyjiin kuuluvat Mikael Gabriel, Sanni ja JVG! Levin hiihtolomaviikoilla ikärajattomat keikat maanantaisin Hullu Poro Areenalla. Osta liput koko perheelle, perhepaketit myynnissä myös tiketti.fi – verkkosivustolla.

MAANANTAI 20.2.2017 - MIKAEL GABRIEL Ikärajaton klo 20.00, OVET AVATAAN KLO 18.00

Huimassa suosiossa oleva raptähti Mikael Gabriel julkaisi toukokuussa 2015 uusimman albuminsa Versus. Mikael Gabriel teki albumillaan kultalevymyynnin historiaa, sillä levy saavutti 10 miljoonaa kuuntelukertaa jo ennen sen julkaisua.

Mikael Gabriel suuntaa alkuvuodesta uransa ensimmäiselle kiertueelle.

”Mä oon ihan himmeen fiiliksissä, kun pääsen vetämään ensimmäisen kunnollisen kiertueeni. Mä toivon, että paikalle tulee ihmisiä laidasta laitaan ja lapsesta mummoon. Show on tehty kaikille”, kuvailee Mikael Gabriel.

HIMMEE-kiertueella mukana kulkee Mikael Gabrielin bändi ja toteutus on suunniteltu koko perheelle sopivaksi. Kiertueen järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Rähinä Live.

Illan aikataulu:

 • KLO 18:00 Ovet avataan
 • KLO 19:00 Lämppäribändi
 • KLO 20:00 MIKAEL GABRIEL

Liput

 • 31 € / henkilö sis. eteispalvelumaksu 3 €
 • S-etu 29 € / henkilö sis. eteispalvelumaksu 3 €

S-etulipun ostaneiden tulee varautua näyttämään S-etukortti lipuntarkastuksen yhteydessä konsertti-iltana. Huomiothan, että internetistä www.tiketti.fi ostettuihin lippuihin on lisätty Tiketin palvelumaksu. Lipunhinta 25,01–50 € + 2,5 €.

HIMMEE-lippu 99 €

sisältää:

 • Meet&Greet -tapaamisen Mikael Gabrielin kanssa, mahdollisuus valokuvaan ja nimmareihin
 • Sisäänpääsyn konserttipaikalle ennen muuta yleisöä
 • Fanilahjan
 • Konserttilipun (numeroimaton seisomapaikka)

HIMMEE-lippu myynnissä vain verkkokaupassa www.tiketti.fi. Myynti loppuu 20.2.2017 18:00.

Maanantai 27.2.2017 - JVG Ikärajaton klo 20.00, OVET AVATAAN KLO 18.00

Suomen suosituin rap-kaksikko, joka on myynyt jokaisella albumillaan platinaa. JVG:n tuoreimpia hittejä ovat Paluu tulevaisuuteen ja Hehkuu, joka oli yksi kesän 2016 striimatuimpia kappaleita.

Illan aikataulu:

 • Klo 18:00 Ovet avataan
 • Disco
 • Klo 20:00 JVG

Liput

 • 23 € / henkilö sis. eteispalvelumaksu 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi. Huomiothan, että internetistä www.tiketti.fi ostettuihin lippuihin on lisätty Tiketin palvelumaksu. Lipunhinta 15,01–25 € + 2,0 €.

Maanantai 6.3.2017 - Sanni Ikärajaton klo 20.00, OVET AVATAAN KLO 18.00

Sanni on kiistatta tämän hetken suosituin naisartisti Suomessa. Nuori nainen säveltää ja sanoittaa itse biisinsä.

Illan aikataulu:

 • Klo 18:00 Ovet avataan
 • Disco
 • Klo 20:00 SANNI

Liput 23 € / henkilö sis. eteispalvelumaksu 3 €. Liput ennakkoon www.tiketti.fi. Huomiothan, että internetistä www.tiketti.fi ostettuihin lippuihin on lisätty Tiketin palvelumaksu. Lipunhinta 15,01–25 € + 2,0 €.

HYVÄ TIETÄÄ AREENAN NUORISOKONSERTEISTA

 • Konsertit on ikärajattomia.
 • Pääsyliput sisältävät eteispalvelumaksun. Alle 4 vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Pääsymaksu peritään myös aikuisilta.
 • Ennakkolippuja on myynnissä www.tiketti.fi
 • Ulko-ovet avataan klo 18.00.
 • Pyydämme saapumaan ajoissa paikalle.
 • Konsertit alkaa klo 20.00 ja kestävät n. 45 – 60 minuuttia.
 • Areenalla on myynnissä limpparia ja pientä purtavaa.
 • Vanhemmille (K18) on varattu oma anniskelualue Areenan yläkerrassa.
 • Lapset / Nuoret ovat konsertissa vanhempien vastuulla. Tervetuloa paikalle koko perhe!

Oikeudet muutoksiin pidätetään 18.2.2017

Tutustu opastettuihin safareihin ja ohjelmiin!

Lisätiedot Levin Matkailuneuvonnasta tai www.levi.fi