Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Koe loppusyksy ja alkutalvi Lapissa - monipuolinen tekeminen ja mielenkiintoinen ohjelma kutsuvat Leville loka-marraskuussa!

Hyödynnä ruuhkaton matalasesonki ja lataa akkuja Levin mahtavista maisemista nauttien. Tarjolla on niin perheille, kaveriporukoille kuin pariskunnillekin sopivia majoitusvaihtoehtoja ja takuulla ikimuistoisia lomakokemuksia.

Koe alkutalven taika Levillä

Talven lähestyessä pohjoisen luonto on monien mielestä parhaimmillaan - kuulaat syyspäivät, kauden ensimmäiset pakkasyöt ja usein hieman yllättäen saapuva ensilumi tarjoavat luontaisen mahdollisuuden hidastaa tahtia ja retkeillä luonnossa sekä hengittää raikasta syysilmaa. Bongata revontulia ja ihastella kaunista luontoa. Pysähtyä ja kerätä voimia ennen kaamoksen alkua. Sekä nauttia Levin monipuolisista elämyksistä ja palveluista. 

Leville yleensä loka-marraskuussa saapuva ensilumi merkitsee usealle suomalaiselle pitkän odotuksen loppua - talvi on vihdoin taas täällä! On aika kaivaa sukset ja talviurheiluvälineet varastosta ja nauttia ulkoilun riemusta. Alueen monet aktiviteetit houkuttavat ulos nauttimaan luonnosta. Helposti saavutettavat palvelut tarjoavat vaihtelua ja kaivattua lepoa arjesta.

Kulttuurinnälkäisille Leviltä ja lähialueelta löytyy museoita ja taidegallerioita. Sisäaktiviteetteja huonon sään yllättäessä tarjoavat museoiden ja näyttelyiden lisäksi esimerkiksi elokuvateatteri, keilaus ja elämyskylpylä sekä kuntosalit ja ryhmäliikunta.

Viime vuonna Levillä hanget hohtivat kauniin valkoisina ja lähes puolen metrin korkuisina jo marraskuussa. Myös pohjoisen puut saivat kauniin ja erittäin kuvauksellisen tykkylumikuorrutuksen poikkeuksellisen aikaisin. Jää nähtäväksi, toistuuko sama myös tänä talvena?

Lumoava ensilumi satoi Leville vuonna 2017 jo lokakuun puolivälissä.

Poimintoja loka-marraskuun ohjelmistosta Levillä

LEVI MAJOITUS - Alkutalven parhaat poiminnat

Rentoudu perheen kesken tai kavereiden kanssa ja nauti loppusyksystä ja alkutalvesta Levillä. Loka-marraskuussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset ruuhkattomaan lomailuun matalasesongilla. Katso esimerkkejä monipuolisesta majoitustarjonnasta ja poimi heti omasi!

Syyslomat 2017

Viikot 41-43, viikon majoitus Levillä.

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 14 € / hlö / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2 lasta - alkaen 7 € / hlö / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 6 € / hlö / vrk

Avajaiset 2017

Marraskuun pitkä viikonloppu Levillä, kolmen yön majoitus 9.-12.11.2017.

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 45 € / hlö / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2 lasta - alkaen 23 € / hlö / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 18 € / hlö / vrk

Alkutalvi 2017

Alkutalven pitkä viikonloppu Levillä, torstai-sunnuntai majoitus ajalla 16.11.-17.12.2017

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 36 € / hlö / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2 lasta - alkaen 20 € / hlö / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 15 € / hlö / vrk

> Varaa majoituksesi heti - lisää vaihtoehtoja löydät täältä!

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä. 

Hae majoitusta

Hae