Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Vappu kruunaa Levin kevään! Varaa oma megavappusi ja liity mukaan juhlaan.

Oletko aina halunnut lasketella mehiläispuvussa? Osallistua tuhannen ihmisen naamiaisparaatiin? Istuskella tunturin rinteessä brunssilla? Levin Megavapussa onnistuu tämä kaikki!

Levin vappu on täynnä hauskanpitoa

Vielä parikymmentä vuotta sitten muutama leviläinen yrittäjä suuntasi vappuna marssimaan päällään naamiaisvaatteet. Vuosien saatossa Levin vapusta on tullut iso, koko tunturin tapahtuma. Suosiota selittää monipuolinen ohjelma ja sää - vappuna se on usein Levillä huikea, aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, lämpöä voi olla 20 astetta ja rinteet edelleen erinomaisessa kunnossa.

Vappuna 2018 Levillä talven loppua juhlii koko kylä: on vappukulkuetta, uusi Levi Unlimited -festivaali ja vappusuunnistusta. Tunturi on täynnä tapahtumia, suussasulavia herkkuja ja kevätriehafiilistä. Estradeille astuvat eturivin artistit ja tanssittajat. Maistuvat vappubuffetit ja -brunssit valtaavat ravintoloiden menut.

Tarkempi ohjelma päivitetään alkuvuoden 2018 aikana.

MAANANTAI 30.4.2018

Vappukulkue - Levin perinteinen vappukulkue starttaa klo 14.30 Levin Torilta ja kokoaa yhteen juhlakansan – lähde mukaan hauskanpitoon! Mitä hauskemmassa asussa, sen parempi!

TERVETULOA LEVIN KEVÄTHANGILLE

Ota etunojaa ja aloita vappu esimerkiksi uuden Levi Unlimited tapahtuman merkeissä. Tai jatka lomailua toukokuun puolelle esimerkiksi moottorikelkkailun EM- ja MM kilpailujen tiimoilla - aurinkoisista keväthangista ja Levin huippukuntoisista rinteistä pääset nauttimaan tänä keväänä aina äitienpäivään saakka. Levin monipuoliset mahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa niin lentäen, junalla, bussilla kuin omalla autollakin.

Majoitus Levillä vapun aikaan 2018

Toimi ajoissa ja varmista osallistumesi kevättalven huipputapahtumiin.

  • 4 henkilöä - alkaen 18 € / hlö / vrk
  • 6 henkilöä - alkaen 14 € / hlö / vrk
  • 8 henkilöä - alkaen 13 € / hlö / vrk

Varaa majoitus heti!Näin saavut Leville

Esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä. Mökkien lisäksi vaihtoehtoina myös hotelleja ja huoneistohotelleja. Majoitustiedustelut ja -varaukset myös sähköpostilla levi@levi.fi tai puhelimella 016 639 3300. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hae Vapun ajan majoitusta LevillE

Hae