Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Snowcrossin EM- ja MM-kilpailut Levillä - tule mukaan nauttimaan vauhdikkaasta viikonlopusta!

Levin vauhdikas kevätkausi huipentuu toukokuun alussa järjestettävään snowcrossin EM- ja MM-kilpailuihin. Huippukuntoiset suorituspaikat ja aurinkoinen kevätkeli houkuttavat paikalla runsain joukoin katsojia nauttimaan tästä yleisöystävällinen lajista. Tervetuloa mukaan!

Vauhdikas kausi huipentuu levillä

Snowcross on näyttävä ja erittäin nopeatempoinen kilpaurheilulaji. Nimensä mukaisesti lajissa ajetaan lumella crossia moottorikelkoilla. Huippuunsa viritetyt kilpakelkat vastaavat suorituskyvyltään nykyajan superautoja - nollasta sataan kiihdytys sujuu alle kolmessa sekunnissa. Helposti seurattavassa lajissa katsojilla riittää jännitettävää kuskien pistäessä parastaan monipuolisen haastaviksi suunnitetuilla radoilla. 

Elämyksellisen ja yleisöystävällisen lajin huiput kohtaavat toukokuun 3.-5. päivä Levillä. 15-20 kelkan yhteislähdöt ja taistelu himoituista titteleistä takaavat sekä vauhtia että vaarallisia tilanteita Levin Eturinteillä miteltävässä koko crossikauden huipentavassa tapahtumassa. Tiukat mutkat, erilaiset hyppyrit, runsas lumi ja muuttuvat olosuhteet luovat lisää jännitystä radalla nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

Snowcrossin EM-kilpailut ajetaan Levillä torstaina 3. toukokuuta ja MM-kilpailut seuraavina päivinä 4.-5. toukokuuta. Kilpailuihin odotetaan saapuvan snowcrossin ammattilaiskuljettajia ympäri Eurooppaa sekä myös Pohjois-Amerikasta. Aiemmin suunnitellusta poiketen Levillä ei ajeta lainkaan snowcrossin SM-sarjan osakilpailuja, vaan keskitytään täysillä kansainvälisten kilpailuiden pitämiseen erinomaisissa puitteissa.

Lisätietoa

Levin tapahtumarikas kevät - toimi ajoissa 

Toimi ajoissa ja varmista osallistumesi kevättalven parhaisiin tapahtumiin!

Huhti-toukokuun vaihteessa Levillä huippuluokan moottorikelkkailun lisäksi myös kaksi muuta isoa yleisötapahtumaa. Levin loppukevään tapahtumakimaran starttaa uusi musiikki- ja laskettelukulttuuria yhdistävä Levi Unlimited ennen perinteikästä kevätkauden Levin Megavappua

Majoituksen varaaminen onnistuu helposti Levin Keskusvaraamon kautta. Vaihtoehtoina on esimerkiksi erilaisia mökkejä, hotelleja ja huoneistohotelleja tarpeenne mukaan. 

Toukokuun ensimmäinen viikonloppu, majoitus Levillä 3.-5/6.5.2018.

  • 4 henkilöä - alkaen 12 € / hlö / vrk
  • 6 henkilöä - alkaen 10 € / hlö / vrk
  • 8 henkilöä - alkaen 9 € / hlö / vrk

> Varaa majoituksesi täältä!

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä. Majoitustiedustelut ja -varaukset myös sähköpostilla levi@levi.fi tai puhelimella 016 639 3300.

Hae majoitusta

Hae