Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

World Cup Levi toivottaa tervetulleeksi Leville 11.-12.11.2017. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 11 vuotta siitä, kun pujottelun maailmancupin avauskilpailussa Levillä alkoivat kilpailla sekä miehet että naiset. Kisaan osallistuu joka vuosi noin 150 urheilijaa yli 20 maasta.

VIP-liput

Tokka VIP-paketti on pääsylippusi sekä kilpailuun että oheisohjelmaan koko viikonlopun ajan.

Viikonloppu starttaa perjantai-illan avajaisillallisella. Kisapäivinä seuraat naisten ja miesten pujottelua hyviltä paikoilta pääkatsomosta sekä hyödynnät viihtyisiä VIP-tiloja ruokaillen, verkostoituen ja rentoutuen hyvässä seurassa ja erikoisohjelmasta nauttien. VIP-vierailla on myös käytössä oma linja-autokuljetus Levin keskuksen ja kilpailualueen välillä. Hinta 399 € + alv./ hlö. 

Osta lippusi heti

Tutustu tarkemmin

Parttio VIP-paketti on Levin maailmancupin ylivoimaisin kokemus.

Vietä alppiviikonloppu Tanja Poutiaisen kanssa. Tunne adrenaliinin tihku startissa. Avaa Levin talvi illallisilla rennon ohjelman kera ja koe lappilainen mystiikka keskellä valkoista sirkusta. Nauti pohjoisen herkuista täysin uuden vip-kokemuksen myötä ja seuraa kilpailuja pääkatsomosta. Liiku tyylillä paikasta toiseen ja testaa suksien luisto. Koe ainutlaatuinen palju-ilta tähtitaivaan alla sekä Jenni Vartiasen ja Egotripin konsertit VIP-aitiosta. Sekä paljon muuta. Hinta 799 EUR + alv.

Tutustu tarkemmin

Muut liput

Voit nauttia Levin maailmancupin tunnelmasta helposti myös tapahtuman päivä- tai viikonloppulipulla. 

Lauantai Viikonloppu
Aikuinen 20€ 30€
Lapsi 7-12 v. 5€ 8€
Lapsi alle 7 v. ilmainen vanhempien seurassa ilmainen vanhempien seurassa

Osta lippusi heti

Varaukset helposti myös osoittesta levitravel@levi.fi. 

Levillä kisaviikolla lippuja myyvät Oy Levi Ski Resort Ltd, Levin Matkailuneuvonta, sekä alueen hotellit. Pääsylippuja voi ostaa myös kisa-alueelta.

Hissilippu ei oikeuta sisäänpääsyyn. Levi Centerin alue oheistapahtumiin ei ole pääsymaksua. Oikeudet muutoksiin pidetään.

VARAA WORLD CUP -MAJOITUS VERKOSSA

Hae

Tapahtuman viralliset kotisivut: www.worlcuplevi.com