Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

YLEISÖINFO

Lataa World Cup Levi -yleisötiedote

YLEISÖN SISÄÄNKÄYNTI

Yleisön sisäänkäynti kilpailualueelle tapahtuu joko ns. pääportista (valtatieltä katsottuna gondolirakennuksen oikealla puolella kulkeva reitti) tai olosuhteiden salliessa G.3 -rinteen kautta. Molempiin sisääntulopaikkoihin on järjestetty lipunmyynti.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Levin maailmancup aiheuttaa alueella tavallisesta poikkeavia liikennejärjestelyjä. Levi Black -alueella tämä tarkoittaa esimerkiksi nopeusrajoituksien muutoksia sekä pysäköinnin rajoittamista.

Levin keskustan alueen liikennettä tullaan rajoittamaan perjantaina 11.11. sekä lauantaina 12.11. klo 17.30 – 20.30 välisenä aikana. Tällöin ns. Eturinteiden edessä kulkeva Hissitie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä.

Liikenne tulee ruuhkautumaan tapahtuman aikoihin, joten liikkeellä kannattaa olla ajoissa!

PYSÄKÖINTI

Levi Black -kilpailualueella on järjestetty maksullinen parkkipaikka yleisölle, josta veloitetaan 8 € /ajoneuvo. Kulku parkkipaikalle tapahtuu valtatieltä St1:n ja gondolin pääliittymän välisestä liittymästä. Opasteet ohjaavat!
Levi Black -alueen parkkipaikan kapasiteetti on rajallinen ja tämän täyttyessä pyydämme käyttämään Levin keskustan parkkimahdollisuuksia hyväksi. Ilmaiset yleisöbussit kuljettavat kätevästi kisa-alueelle.
Kilpailijoille, medialle ja organisaatiolle on järjestetty pysäköinti Levi Black -alueella. Kulku tapahtuu ns. Levi Black -pääliittymästä vain erillisellä kulkuluvalla. Myös yleisölle järjestetty bussikuljetus sekä taksit käyttävät pääliittymää.
Parkkialueet on merkattu selvästi kylteillä ja opasteilla, aidattu tarpeen mukaan. Liikennettä, sisäänajoa sekä pysäköintiä ohjaavat tähän erikseen koulutetut henkilöt.
Levin keskustan alueella järjestettäviin oheistapahtumiin ei järjestetä erillistä pysäköintialuetta, yleiset parkkialueet ovat käytössä. Liikenne ja parkkipaikat tulevat ruuhkautumaan, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa!

YLEISÖKULJETUKSET

Levin keskustasta on järjestetty yleisölle ilmainen non-stop kuljetus Levi Black -kilpailualueelle ja sieltä takaisin. Tämän aikataulu on seuraava:

LA 12.11. 09.30 – 16.00
SU 13.11. 09.30 – 16.00
Yleisökuljetusten reitti: Hotelli Levitunturi – kilpailualueen kääntöpaikka – Hotelli Levitunturi
Levin keskustan alueella järjestettäviin oheistapahtumiin ei järjestetä erikseen kuljetusta Levi Black -alueelta.

MUUT KULJETUKSET

Ski-bussi kulkee reittiä 1 (R1 = ZeroPoint-Rakkavaara-Koillisrinne-ZeroPoint) 12.-13.11. klo 09.30 – 16.00, puolentunnin välein. Klo 16.00 – 19.30 Ski-bussi kulkee normaalin reitin ja aikataulun mukaisesti.
Taksit on ohjeistettu jättämään ja noutamaan asiakkaat Levi Blackin yleisöbussien kääntöpaikkaa hyväksikäyttäen.

LEVI BLACK

Yleisölle on varattu katsomoalue maalialueen tuntumasta sekä kilpailurinteen alhaalta katsottuna oikealta puolelta. Nyt yleisöllä on mahdollisuus myös katsoa tapahtumia aivan rinteen reunalta, myös ns. jyrkän osuuden tietämillä. Kisoihin on tuotu myös kaksi ns. jättiscreeniä, jotka sijoitellaan molemmille puolille Levi Black -rinnettä.

Katsomoalueiden ja gondolirakennuksen välisellä alueella kulkee Lapland Avenue, jossa Levin ja Lapin yrittäjät tarjoavat palveluitaan ja esittelevät toimintaansa. Myös yleisön ravintolatiloja sijaitsee tällä alueella. Alueella myydään myös virallisia World Cup Levi -kisatuotteita. Lisätietoja Levi Shopista numerosta 0207 960 205.

Kilpailusta tuotetaan virallinen kisalehti. Ohjelmalehti on jaossa myös kisa-alueella ja Levillä.

Tapahtuma-alueelle on sijoitettu yleisiä wc-tiloja ja lisäksi wc-teltta. Inva wc:t sijaitsevat gondolirakennuksen alakerrassa. Ensiaputilat on niin ikään sijoitettu gondolirakennuksen alakertaan. Tapahtuman pelastussuunnitelma on saatavilla tarvittaessa.

LAPSET JA PERHEET

Lastenhoitohuone sijaitsee gondolirakennuksen alakerrassa. Tutustu Lapsille ja perheille suunnattuun ohjelmaan täältä!

MAAILMANCUPISTA AIHEUTUVAT MUUTOKSET LEVIN ALUEELLA

Maailmancup aiheuttaa luonnollisesti muutoksia Levin alueen toimintoihin.

Rinteet:
Kilpailurinne G.2 on suljettu yleiseltä käytöltä ennen kisoja sekä toistaiseksi kilpailuiden jälkeen.
Eturinteisiin rajataan kilpailijoille harjoittelualue (n. 40 m. leveä).
Levi Black -alueelle ei pääse 12.-13.11.2016 ilman pääsylippua tai akkreditointia.
Kulkua rajoitetaan myös perjantaina 11.11.2016.

Gondolirakennus:
Vuokraamo on kisojen aikaan suljettu ja alakerta on varattu median käyttöön.

Hotelli Hullu Poro:
Hotelli Hullu Poron Kongressikeskus toimii kisojen mediakeskuksena sekä kilpailutoimistona. Sisäänpääsyyn vaaditaan akkreditointipassi.

Liikenne tulee ruuhkautumaan tapahtuma-aikoina, joten järjestettyjen julkisten ajoneuvojen käyttö on toivottavaa (kts. liikennejärjestelyt)!

Kisa-alueelle kannattaa tulla ajoissa!