Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hiihtolomailijalle Levin palvelutarjonta vertaansa vailla

16.02.17

Koko perheen perinteistä hiihtolomaa vietetään edelleen mieluusti kotimaassa hiihtäen ja lasketellen. Suomen suosituin hiihtokeskus Levi tarjoaa hiihtolomailijoille erittäin laajan kattauksen myös muita aktiviteetteja.

Levin monipuolisuus ja rinneuutuudet kiinnostavat vierailijoita

Raitis ilma, valkeat hanget sekä monipuoliset aktiviteetit ja palvelut houkuttavat joka vuosi Leville hiihtolomailijoita ympäri Suomen.

– Jos isä moottorikelkkailee, lapset laskettelevat ja äiti hiihtää tai hemmottelee muuten vaan itseään, niin meiltä löytyy kaikkea. Kyllä Levin palvelutarjonta on vertaansa vailla. Lyhyesti palveluiden monipuolisuus on se syy, miksi niin moni perhe valitsee kohteekseen juuri Levin, tiivistää Levi Ski Resort Oy:n toimitusjohtaja Jouni Palosaari alueen vahvaa suosiota hiihtolomailijoiden keskuudessa.

Helpoiten hiihtoloman makuun koko perhe pääsee Levillä uusimmalla rinnepalveluiden alueella South Pointilla, joka sijaitsee nimensä mukaisesti Levitunturin eteläpuolella. Hiihtolomia varten monipuolinen rinnealue kehittyy entisestään, kauden uutuuksina ovat mm. mittava South Park sekä erityisesti perheen pienimpiä palvelevat mattohissi ja tuubimäki.

– Nopea kuomullinen 6-hengen tuolihissi, lasten Leevilandia, mukava rinneravintola, vierestä lähtevät ladut, ruuhkaton vuokraamo sekä oma hiihtokoulu ovat hyviä syitä vierailla alueella. South Pointin alueelta löytyy kaikki mukavan rinnepäivän viettämiseen tarvittavat palvelut lasten päivähoitopisteestä alkaen ja samalla parhaimmat olosuhteet laskettelun ja lumilautailun opetteluun, vinkkaa Palosaari laskuharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneita hiihtolomalaisia.

Kauden muita isoja uutuuksia Levin rinteillä on South Parkin lisäksi erityisesti alppiseurojen tarpeisiin rakennettu Alpine Training Park –harjoitusalue sekä helposti hissiyhteyden avulla tavoitettava Freeski-vapaalaskualue. Vapaalaskun kiehtovaan maailmaan voi lähteä perehtymään myös opastetusti ja turvallisesti hiihtokoulun kanssa.

Hiihtoloma Levillä erityisesti kotimaisten lapsiperheiden suosiossa

Hiihtolomaviikoilla isoin osa Levin vieraista on kotimaisia perheitä. Tästä johtuen yhteen talvikauden pääsesongeista valmistaudutaankin erityisesti lapsiperheiden ehdoilla.

Hiihtolomaviikkojen erityisohjelma rinteissä sekä niiden ulkopuolella tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja lataa koko perheen akkuja. Meillä on päivittäin tiedossa tekemistä ja rentoutumista sopivassa suhteessa sekä isoille että pienemmille. Monipuolinen tekeminen, perheille suunnatut tapahtumat ja rinteiden uutuudet kiinnostavat hiihtolomailijoita, listaa Levin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi alueen vetovoimatekijöitä.

Aktiviteettien ja palveluiden lisäksi myös majoitusvaihtoehdoissa Levi on Suomessa omaa luokkaansa.

– Levin lähes 25 000 petipaikkaa varmistavat, että hiihtolomalle lähtö ei jää majoituksen puutteesta kiinni. Perinteisesti kauden kiireisimpiin kuuluvat hiihtolomaviikot ovat myyneet tänä vuonna hyvin, mutta hiihtolomaviikoille on saatavissa edelleen monipuolista perhemajoitusta, mökkejä ja huoneistoja erilaisiin tarpeisiin, jatkaa Kukkohovi. 

Tutustu tarkemmin Levin monipuoliseen tarjontaan hiihtolomilla