Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Huhtikuun alussa Levillä kolme isoa yleisötapahtumaa

15.03.17

Huhtikuussa Levin kävijää hemmotellaan, sillä tiedossa on peräti kolme suurta yleisötapahtumaa saman viikonlopun aikana.

Huipputason lumilautailua, moottorikelkkailua ja maastohiihtoa saman viikonlopun aikana

Aurinkoiset keväthanget, huippukuntoiset suorituspaikat sekä saman henkisten ihmisten seura houkuttavat huhtikuun alkupuolella Leville erityisesti lumilautailun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon ystäviä.

Tapahtumarikkaan viikonlopun aloittaa torstaina 6.4. käynnistyvät kilpailut lumilautailun suomenmestaruuksista. Neljän päivän aikana Levillä ratkotaan perinteikkäät Suomen Mestarit vuosimallia 2017 useissa ikäluokissa.

– Huhtikuun SM-kisat on kauden ehdoton päätapahtuma kotimaassa lumilautailijoille. Levin huippuolosuhteet ja –suorituspaikat houkuttavat paikalle sekä nykyisiä lautatähtiä että myös uusia nousevia kykyjä. Parhaaseen kevätaikaan järjestettävä tapahtuma kokoaa kisaajien lisäksi takuulla myös ison yleisön nauttimaan tunnelmasta ja hienoista suorituksista, kertoo Levin Matkailun toimitujohtaja Kristiina Kukkohovi.

Perjantaista 7.4. alkaen Levillä on luvassa lumilautailun lisäksi vauhdikasta menoa myös moottorikelkkailun parissa, kun Levin eturinteellä kiihdytellään kilpaa Levi Drag RaceX -kisassa. Lauantaina 8.4. on vuorossa puolestaan Levi SnowX -crossikisa.

Lauantai on muutenkin yksi kevätkauden odotetuimmista päivistä Levillä, kun kansainvälinen pitkien hiihtojen Visma Ski Classics –finaali hiihdetään Ylläkseltä Leville. Ylläs-Levi 67 km –hiihtotapahtuma kokoaa samalle viivalle niin ammattihiihtäjät kuin tavalliset lajin harrastajat.

– Olemme erittäin innoissamme, että koko Visma Ski Classicsin päätöstapahtuma rantautuu Leville parhaiden keväthankien aikaan! Alueen erinomaiset puitteet ja kauniit maisemat tekevät tapahtumasta todella ainutlaatuisen niin osallistujille kuin katsojille. Visma Ski Classicsin tasoisen tapahtuman saanti alueelle ei ole pelkkä sattuma. Erinomaisten puitteiden lisäksi myös olosuhteiden on oltava kunnossa. Tapahtuman jatkon ja kehittämisen suhteen oleellista on, että meillä lunta riittää pitkälle kevääseen, sanoo Kukkohovi.

Huhtikuun superviikonloppu Levillä:

  • Lumilautailun SM-kisat 6.-9.4.2017
  • Levi DragRaceX & SnowX –moottorikelkkatapahtuma 7.-8.4.2017
  • Visma Ski Classics Ylläs-Levi 67 km –hiihtotapahtuma 8.4.2017

Tutustu tarkemmin

Kuva: Visma Ski Classics / Magnus Östh