Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin liikennejärjestelymuutokset Ruskamaraton-tapahtuman aikana 1.9.-3.9.2017

24.08.17

Huomioi muuttuneet järjestelyt myös pysäköinnissä.

Eturinteen / Hissitien yleinen pysäköintialue Zeropointin ja Tunturilammen kohdalla suljetaan yleiseltä pysäköinniltä perjantain 1.9.2017 klo 8 – sunnuntain 3.9.2017 klo 18 väliseksi ajaksi. Pysäköintialueet toimivat ruskamaraton-tapahtuman huoltoalueena sekä ruskamarkkina-alueena.

Hissitie suljetaan yleiseltä ajoneuvoliikenteeltä lauantaina 2.9.2017 klo 7-19 väliseksi ajaksi väliltä Leviraitin liittymä – Levinkuve. Hissitien sulkemista valvovat liikenteenohjaajat kadun molemmissa päissä. Ajoneuvoliikenne Levin ydinkeskustan kiinteistöille tapahtuu oheisen kartan osoittamalla tavalla.

Hissitie ja eturinteen paikoitusalueet ovat vapaassa käytössä heti tapahtuman jälkeen kun tien sulkemista osoittavat puomit ja aidat on poistettu.

Levin ympärystie välillä Kantatie 79 Levintie – Taalontie suljetaan yleiseltä ajoneuvoliikenteeltä lauantaina 2.9.2017 klo 12:30 – 18:00 väliseksi ajaksi. Levin ympärystien sulkemista valvovat liikenteenohjaajat tieosuuden molemmissa päissä. Ajoneuvoliikenne Levin ja Kittilän suunnista Tievan ja Länsirinteen, Kaakkoisrinteen, Velhon ja Utsuvaaran sekä Ounasrannan, Ounaskummun ja Hossan alueelle suositellaan tapahtuvan oheisen kartan osoittamalla tavalla. Taalon alueelle tapahtuva liikennöinti niin Kittilän kuin Levin suunnista pyritään järjestämään Levin ympärystien / Etelärinteen kautta, kuitenkin erikseen liikenteenohjaajien ohjeistamana.

Levin ympärystie on vapaassa käytössä heti tapahtuman jälkeen kun tien sulkemista osoittavat puomit ja aidat on poistettu.

Huom! Vaikkakin Rakkavaarantie on juoksupäivänäkin normaalisti yleisen ajoneuvoliikenteen käytössä, niin juoksujen alkuvaiheissa noin klo 12 – 12:45 sekä noin klo 14:00 – 15:20 tieosuus kuitenkin ruuhkautuu ja liikennettä joudutaan pysäyttelemään.

Ruskamaratonin viralliset parkkipaikat ovat Levi Activity Parkin ja World Cup kisakeskuksen alueella (Gondolin alue), josta on järjestetty maratonpäivänä 2.9.2017 ilmainen non-stop parkkibussi Levikeskukseen ja takaisin klo 10-18 välisen ajan.

Pelastustoimen liikennetarpeet turvataan kaikilta osin koko tapahtuman ajan!

Lisätietoa tapahtumasta