Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin Matkailu rekrytoi - Etsimme sinua energinen markkinointiassistentti

26.04.17

Tarjolla mielenkiintoinen työ kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa.

Levin Matkailu vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia sekä vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu tämän lisäksi Levin alueen keskusvaraamo/myynti, matkatoimisto Levi Travel sekä tapahtumayhtiö Levi Events. Kansainvälisistä tapahtumista operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja huhtikuussa 2017 Levillä ensimmäistä kertaa hiihdetyn Visma Ski Classicin. Toimimme myös Levin alueen suurimpana mökkivälittäjänä sekä hoidamme Levin matkailuinfoa.

Nyt etsimme tiimiimme pirteää moniosaajaa markkinointiassistentin tehtävään

Työtehtäviisi kuuluu markkinoinnin tiimin avustaminen erinäisissä päivittäisissä markkinoinnin tehtävissä sekä avustava sisällöntuotanto sosiaalisen median kanavissa. Odotamme sinulta osaamista kuvankäsittelystä, toivomme että pystyt tuottamaan tekstisisältöä eri kanavissa sekä tunnistamaan suomen kielen pienet pilkkuvirheet. Sinulla on perustaidot graafiseen suunnitteluun ja pystyt taittamaan sisältöä omien kanaviemme tueksi. Toivomme, että digitaaliset kanavat sekä sosiaalinen media ovat sinulle tuttuja ja päivittäisessä käytössä. Kokemus valokuvauksesta katsotaan eduksesi.

Tiedät, että matkailualalla tapahtuu niin viikolla kuin viikonloppuisin, uuden oppiminen on sinusta innostavaa. Olet omatoiminen ja käärit hihat parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin.

Odotamme sinulta:

  • Graafisen suunnittelun perustaitoja
  • Hyvää Microsoft Office -työkalujen osaamista
  • Kykyä tuottaa sisältöä eri kanavissa
  • Intoa, paloa ja halua kehittää sekä kehittyä eri digitaalisten kanavien parissa
  • Tarkkuutta päivittäisten markkinointitoimintojen ja toimistorutiinien avustamisessa
  • Suomen sekä englannin kielen taitoa
  • Kykyä tarttua asioihin ja pitää useat langat hyppysissä
  • Tiimityöskentelytaitoja

Ennen kaikkea, etsimme tiimiimme positiivista asennetta ja paloa olla mukana kehittämässä Levin matkailukohdetta yhdessä huipputiimin kanssa! Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Are you the one – are you sparkling for it?

Me Levillä tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työkentän ja varmaa haastetta kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa. Luontoaktiviteeteista, ulkoilusta ja hiihdosta/laskettelusta nauttivalle osaajalle Levi tarjoaa loistokkaat puitteet ympärivuotiselle viihtymiselle niin työ- kuin vapaa-aikana.

Teet töitä tiiviisti niin Levin Matkailun keskusvaraamon, matkailuinfon, matkatoimiston kuin alueen yritystenkin kanssa. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2018 asti. Työpaikkasi sijaitsee Levillä.

Innostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Ihatsu, Head of Marketing, puh. +358 50 511 4194.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 14.05.2017 sähköpostiosoitteeseen jenni.ihatsu@levi.fi