Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin Matkailu rekrytoi - haussa kokenut ryhmämyyjä

11.04.17

Tarjolla mielenkiintoinen työ kansainvälistyvässä Lapin ykköskohteessa.

Levin Matkailu vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia sekä vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista ja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Levin matkailijamäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Vauhditamme kasvua ja kehitysvaihetta nyt myös rekrytointien kautta.

Etsimme joukkoomme kokenutta ryhmämyyjää

Sinulla on mielellään kokemusta myynnistä, matkatoimiston ryhmämyyntiosastolla työskentelemisestä, incomingista, tuotteistamisesta, luxus-matkailusta, tapahtumien tuottamisesta; budjeteista kuin tapahtumatiimien koordinoinnistakin. Hallitset paketoinnin, matkailualan verokannat ja -käytännöt, projektityön, aikataulut ja numerot. Saat innostettua ihmiset mukaan luomaan uutta. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin. Arvostamme laajaa kielitaitoa. Teet töitä tiiviisti niin Levin Matkailun keskusvaraamon, matkailuinfon, matkatoimiston kuin alueen yritystenkin kanssa. Olet avainroolissa rakentamassa Levin kansainvälistä menestystä. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä. Tehtävä on ympärivuotinen.

Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta ”hands on”-meininkiä.

Katso tarkemmat ohjeet ja hae paikkaa heti!