Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Forest park - seikkailupuisto metsässä

Anna meille palautetta

Levin Forest Park sijaitsee Levin Activity Parkissa, Levi Black -kisarinteen viereisessä tunturimetsässä. Täällä voit kokea todellisen tunturiseikkailun täysin turvallisesti! 

Forest Parkissa seikkailuelämys tapahtuu metsässä, useiden metrien korkeudella maanpinnasta. Kiipeilet lappilaisessa mäntymetsässä puihin kiinnitettyjä elementtejä pitkin. Etenet hyödyntäen muun muassa puisia rappusia, siltoja, verkkoja ja tunneleita. Kohtaat myös kiinteiksi rakennettuja kaapeleita, vaijereita, puisia sekä köytettyjä ilmasiltoja ja -tasanteita. Tämä vaatii tasapainoa, keskittymistä, koordinaatiota ja osittain myös voimaa!

Forest Parkin radat kulkevat eri korkeuksilla ja ne on eroteltu värikoodein vaikeusasteen mukaan. Voit valita radoista sopivan yhdistelmän taitojesi, jaksamisesi ja pituutesi mukaan (esimerkiksi radalla 1 minimipituus on 120 cm).

Lähdöt 12.6 - 24.9.2017

  • 12.6 - 21.6.2017 klo 10:30 ja 14:00
  • 22.6 - 13.8.2017 klo 10:30/ 11:30 ja 15:00
  • 14.8. - 24.9.2017 klo 10:30 ja 14:00
  • 25.9.2017 jälkeen tilauksesta vähintään 10 henkilön ryhmille
  • Varaa seikkailu etukäteen ja ilmoittaudu Activity Parkin vuokraamolla (Gondolitie 1) viimeistään 15 minuuttia ennen lähtöä
  • Max 14 henkilöä/ ohjaaja, isomman ryhmän lähdöt porrastetaan useammalle ohjaajalle
Forest Park 2017 €/ hlö
Radat 1-3 23,00
Radat 1-4 30,00

Hinnat sisältävät alv. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Varaa seikkailusi ennakkoon!
Ryhmähinnat alkaen 8 henkilöä, pyydä tarjous email seikkailupuisto(at)levi.fi!

Turvallisesti ja ohjatusti

Levin Forest Parkissa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Kaikki ohjaajamme ovat Suomen Kiipeilyliiton kouluttamia köysitoiminnanohjaajia (KTO). He perehdyttävät jokaisen seikkailijan turvallisuusasioihin ja turvavälineiden käyttöön ennen radalle lähtöä. Osallistujille puetaan kypärä, talja ja valjaat, joihin kiinnitetään turvaköydet. Käytä aina nilkkaa tukevia kenkiä! Lisäksi jokaiselle radalle on pääsyvaatimuksena tietty minimipituus, joka on määritelty seikkailijoiden turvallisuuden lisäämiseksi.

Forest Park on rakennettu ympäristöä ja luontoa kunnioittaen aitoon ja jylhään lappilaiseen tunturimaisemaan. Seikkailu on hauskaa ajanvietettä niin kaveri- kuin yritysporukoille. Kukin kulkee radat omalla tasollaan - ehkä vähän itsensä ylittäen!

Lasten oma metsäseikkailu

Rata 1

Oranssi aloittelijoiden harjoitusrata 1,5 metrin korkeudella. Jokainen seikkailija aloittaa puiston tältä radalta, jonka 9 tehtävää kuten Lankkusilta, Verkkosilta ja Vaijeriliuku, käydään läpi ohjaajan kanssa ennen siirtymistä haastavammille radoille.

Rata 2

Vihreä aloittelijoiden rata 3 metrin korkeudella. 11 tehtäväpistettä, kuten Tikkaat, Ristisilta ja Tynnyrit, suoritetaan itsenäisesti läpi ohjaajan avustaessa tarvittaessa.

Rata 3

Luokitellaan siniseksi vaativampien 12 tehtäväpisteen takia. Tehtävät, kuten Heiluva silta, Vaijeriliuku ja Crevasses-silta, suoritetaan itsenäisesti 5 metrin korkeudessa.

Rata 4

Punainen rata vaatii seikkailijalta enemmän voimaa ja henkistä kanttia kuin edeltävät radat. Radalla on 13 hankalaa tehtävää kuten Lentävä puu, Tarzan-hyppy ja Merirosvosilta.

 

Tutustu myös uuteen seikkailupuistoomme >

Lisätietoja ja varaukset: Activity Parkin vuokraamo | +358207960208 | activitypark@levi.fi
Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min