Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

AVOIMET LADUT

Seuraa Rinne- ja latutiedotetta

Levin sähköiseen Latupalveluun

Levillä on mukava hiihdellä ja nauttia kauniista Tunturi-Lapin maisemista. Suunnittele päivän hiihtoreitti vaikka tabletilla ja sujauta älypuhelin taskuun, kartta seuraa mukanasi.

Sähköinen Latupalvelu tuo Levin ladut katseltavaksesi aivan uudella tavalla. Voit tehdä laajennettuja karttavalintoja tarkennetuilla zoom-toiminnoilla, tarkastella maastokarttaa tai bongata tuttuja paikkoja ilmasta käsin hyödyntäen ortoilmakuvaa. 3D mahdollistaa korkeustehosteet, joiden lisäksi voit valita niin sanotun kohokuvanäkymän korkeusvyöhykkeineen kaikille katselemillesi kartoille.

Latujen kunnossapitotilanne näytetään sähkoisessä Latupalvelussa eri väreillä. Näet palvelussa myös latujen varsille sijoittuvien kahviloiden, kotien, laavujen ja taukotupien sijainnit valintasi mukaan. Voit mitata eri latureittien pituuksia ja tallentaa omia karttanäkymiä taukopaikkoineen. Palvelu mahdollistaa myös linkkien jakamisen sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla. 

Levin Latupalvelu näkyy eri päätelaitteilla

Levin Latupalvelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti palvelun helppokäyttöisyyteen, ajantasalla olevaan sisältöön, laadukkaaseen karttapohjaan ja mobiilikäyttöön GPS-paikannuksella.

Online Ski Shopiin

Palvelun hinta on 10 €/ koko kausi 2017-2018. Kun olet maksanut Levin Latupalvelun kausimaksun Online Ski Shop-verkkokaupassa, siirryt palvelun rekisteröintisivulle luomaan henkilökohtaisen tunnuksen Latupalvelua varten. Saat vahvistuksen maksutapahtumasta myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jatkossa käytät luomaasi tunnusta kirjautumiseen ja voit vapaasti valita millä päätelaitteella käytät palvelua (yksi laite kerrallaan).

Latupalvelu tukee IE8+, Firefox, Chrome ja Opera selaimia eikä vaadi erillistä Java-asennusta. Se on optimoitu toimimaan myös mobiililaitteissa kuten Android, iPad ym tableteissa sekä puhelimissa GPS-paikannuksella. Palvelussa on huomioitu mobiilikäytön tuomat rajoitukset niin käytettävyyden kuin rajallisen suorituskyvyn osalta. Avattaessa Latupalvelua mobiililaitteilla, antaa se vaihtoehdon käyttää mobiiliversiota tai täysversiota kysymällä käyttäjältä ”Haluatko käyttää mobiiliversiota?”.

Mobiiliversiossa ovat käytössä samat kartta-aineistot ja sisällöt kuin normaalistikin. Lisäksi käytössä on oman sijainnin näyttö kartalla perustuen käytössä olevan laitteen paikannusominaisuuksiin. Liikuttaessa näytetään oma kulkusuunta sijainnin pysyessä ruudun keskellä. Ylläksen latukartat näkyvät palvelussa harmaalla värillä. Lunasta Ylläksen Latupalvelu www.yllas.fi 

Levin Latupalvelun kausimaksut käytetään latuverkoston ylläpitokustannuksiin. Kartta-aineistoissa ja Ortoilmakuvissa käytetään Maanmittauslaitoksen rajapintapalvelua. Levin Latupalvelut tuotetaan InfoGIS paikkatietopalvelulla.

Lisätietoja Oy Levi Ski Resort Ltd, p. 020 7960 200, email leviskiresort(at)levi.fi