Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Huipulle pääsemiseksi tarvitaan parhaat harjoittelupaikat ja -olosuhteet. Mittavalla lähes 300 tykin lumetuskalustolla mahdollistamme kauden nopean ja lumivarman aloituksen loka-marraskuussa. Vahvalla lumetuksella varmistamme myös kauden jatkumisen pitkälti vapun yli.

Levi tarjoaa alppihiihtoseuroille erinomaiset olosuhteet harjoitusleirejä varten. Voitte varata harjoitusrinteitä veloituksetta käyttöönne, ostaa hissilippuja erikoishinnoilla ja majoittua kohteissa, jotka ovat lyhyen matkan päässä rinteistä. Oheisharjoittelu onnistuu esimerkiksi kylpylässä, liikuntahallissa, kuntosaleilla ja maastohiihtoladuilla. Leviltä löydätte myös joogapalvelut ja hierojat.

Alkukaudesta harjoittelumahdollisuudet pujotteluun ja suurpujotteluun ovat tarjolla Eturinteillä ja Alpine Training Parkissa. Levi Blackin maailmancup-rinteessä voidaan harjoitella pujottelua joulukuusta alkaen. 10- ja 11-rinteet ovat FIS homogoloituja ja niissä voidaan laskea suurpujottelua ja pujottelua sekä vauhtilajeja erikseen sovittaessa. 6.2-rinteellä tarjotaan pujotteluvuoroja helpommissa olosuhteissa.

uusi alpine training park!

Levin Länsirinteille on valmistunut oma harjoitusalue alppiryhmiä varten. 13-hissillä sijaitsevassa Training Parkissa hyödynnetään entisen Snowparkin maastonmuotoja ja aivan uudenlaiset harjoitteluradat on muokattu pujottelua sekä suurpujottelua varten. Suomessa ei ole ennen käytetty vastaavalla tavalla boxeja ja kumpuja ratalaskemisen tehosteena. Suurpujotteluradalla voidaan harjoitella esimerkiksi jyrkälle tuloa entisten boxien alastuloissa. Lisäksi tarjolla on kaksi pujottelurataa, aaltolatu ja lämmittelykoppi treenivideoiden välitöntä katselua varten.

Alpine Training Park on valaistu ja kytketty Levin lumetusjärjestelmään, joilla mahdollistetaan kauden aikainen aloitus ja jatkuminen toukokuulle asti. Alueella sijaitseva niin sanottu luonnonkuru säilyy edelleen vapaalaskijoiden käytössä. Valmennusryhmien autojen pysäköintipaikat sijaitsevat Gondoli2000-hissillä ja Eturinteillä. Ratavuorot ovat jo varattavissa

Snowparkin faneja palvellaan entistä mittavammalla South Parkilla, joka on myös avattu.

Lue Levi South Parkista

levin kisakalenteri 2016-2017

  • 11.11.2016 Levi Lapland Kidz Race
  • 12.-13.11.2016 Levi World Cup; naisten ja miesten pujottelukauden avaus
  • 18.-21.11.2016 FIS kisat; naisten ja miesten pujottelu ja suurpujottelu, kilpailukutsu (pdf)
  • 29.-30.11.2017 Levi Eurooppa Cup; miesten pujottelu, kilpailukutsu (pdf)
  • 28.-29.1.2017 Team Sportia Alppi Cup
  • 21.-23.4.2017 Lasten U10/ U12 SM-kisat (suurleiri 18.-20.4); naisten ja miesten ski cross, super-pujottelu ja suurpujottelu

Pidämme oikeudet muutoksiin.

Kilpailukalenteri Ski Sport Finland

 

Levin alppikoulun monitaitolinja