Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Rauhallisuus, valo, yötön yö ja Lapin kesä... elämäsi ikimuistoisin juhannus odottaa Levillä!

Vietä valon ja keskikesän juhlaa Levillä! Rentoudu, nauti ja lataa akkujasi tai intoudu monipuolisten aktiviteettien mahdollisuuksista.

Levin juhannus kokoaa yhteen matkailijat ja paikalliset nauttimaan perinteisen mökkijuhannuksen mahdollisuuksista Lapin upealla luonnolla sekä Levin monipuolisella aktiviteettitarjonnalla höystettynä. Aloita juhannus esimerkiksi opastetulla laskuretkellä Pallaksen upeisiin maisemiin. Tai suuntaa lauttaristeilylle läheisille järville. Päivän ikimuistoisena huipennuksena perinteiset juhannustanssit ja kokko Levitunturin huipulla. Tutustu tarkemmin ikimuistoisen juhannuksen mahdollisuuksiin Levillä.

Hulahula Suomi liikuttaa juhannuksena Levillä

Livelähetystä eri puolilta Suomea, mukana maan suurimmat festarit ja mitä erikoisimmat paikallisjuhlat, helikopterikuvaa yötöntä yötä juhlivasta maasta ja huipennuksena huikea koko maan kattava yhteistanssi ja mahdollinen maailmanennätys - tätä kaikkea on Hulahula Suomi!

Lähde sinäkin mukaan juhlistamaan 100 vuotta täyttävää Suomea. Levillä Hulahulaan pääset osallistumaan seuraavissa paikoissa:

 • Näköala- ja tunturiravintola Tuikun juhannustanssit
 • Bar Ihkun juhannusbileet
 • Kide Adventuren Juhannus Special laskettelureissu Pallakselle

Ole mukana ja jaa oma Hulahula Suomi -teemainen juhannuskuvasi tai -videosi sosiaalisessa mediassa halutessasi seuraavilla häshtägeillä:

#hulahulasuomi #levilapland #restauranttuikku #barihku #kideadventure #juhannus

Lisätietoa Hulahula Suomesta

juhannus-spesiaali pe 23.6.2017

Midnight Sun Ski Levi-Pallas klo 12.00 

Koe erilainen juhannus lasketellen Pallaksen upeissa maisemissa. Kipuamme Pallaksen luontokeskukselta kohti Taivaskeroa, josta laskettelemme oppaan johdolla Pyhäkurua pitkin alas. Pyhäkurun pohjalla nautimme välipalaa ja kipuamme takaisin ylös. Jos virtaa riittää niin innokkaimmat voivat laskea alas uudelleen. Pyhäkurusta nousemme Hetta-Pallas vaellusreitille ja palaamme hotelli Pallakselle ja takaisin Leville.

Lähtö Leviltä Zero Pointilta klo 12.00, paluu noin klo 23.30 Tuikun juhannuskokolle. Retkellä sää-/lumivaraus. Lumitilanteesta riippuen teemme retken lasketellen tai patikoiden. Hinta 220€/hlö/min. 4 hlöä. Sisältää kuljetuksen, lasketteluvälineet, repun sisältäen turvavarusteet,saunan, päivällisen Hotelli Pallaksella, oppaan palvelut ja sisäänpääsyn Ravintola Tuikkuun. Ikäraja 12 vuotta (vanhempien seurassa). Kokopäiväretki.

Ilmoittautuminen ke 21.06.2017 klo 16.00 mennessä Levin Matkailuneuvontaan p. 016 639 3378 tai levi.info@levi.fi

Juhannuksen lauttaristeily klo 17.00

Lähdemme lauttaretkelle Kinos Safariksen toimistolta. Siirrymme autokyydillä Sirkkajärven rantaan. Risteilemme Sirkka- ja Levijärvellä ja pysähdymme kelin salliessa hiekkarannalla. Risteilyn aikana on mahdollisuus saunoa ja käydä uimassa. Lautalla on myynnissä makkaroita, avotulella vastapaistettuja lettuja ja nokipannukahvia. Voit tuoda myös omat evääsi. Erikoislähdöllä juhannuksen kunniaksi kokko. Lämmintä vaatetta on hyvä ottaa mukaan. Hinta: Hinta 40€/aikuinen, 27€/lapsi (4-12v.). Kesto: n. 2,5 h. Lähtöpaikka: klo 17.00 safaritoimiston edessä, Myllyjoentie 1.

Juhannuksena myös normaalit lähdöt perjantaina klo 14.00 sekä lauantaina klo 14.00 ja 17.00. Hinta: Aikuinen 19€, lapsi 10€.

KOKO PERHEEN VIIKKO-OHJELMASTA

Keltanuttuisen tontun kesäretki pe klo 11.00

Pääset tutustumaan Tonttulan saloihin nokkelan tontun opastamana. Pihan aitat ja riihet kutsuvat kurkkaamaan ja yrttitarhalla seurataan sadon kasvua. Elämysmetsän kätköissä näet luonnon ihmeitä. Hinta: 15€/hlö. Kesto: 1,5 h. Lähtöpaikka: Tonttula, 8 km Leviltä, Palosaarentie 30.

Keskiyön auringon ratsastusvaellus islanninhevosilla PE KLO 21.00

Islanninhevosemme asustelevat Levikeskuksen välittömässä läheisyydessä ja järjestämme Levin upeissa tunturimaisemissa kaikille ratsastukseen hurahtaneille ratsastusretkiä maastoon. Issikat ovat pienikokoisia, suloisia ja hurmaavia hevosia, jotka kuitenkin ovat voimakkaita, sitkeitä ja varmajalkaisia. Islanninhevosesta kerrotaan usein islantilaisissa saagoissa; entisaikaan niitä käytettiin viikinkien sotaratsuina ja niitä kunnioitettiin suuresti. Retkillämme ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Ikäraja 12v. jos ei aiempaa maastoratsastuskokemusta. Hinta: 65€/hlö. Kesto: 2 h. Lähtöpaikka: talleilla, Kaarelantie 29, n. 2 km Leviltä.

Perinteikäs veneretki mökille la klo 10.00

Tämä retki on täydellinen perheille ja henkilöille, jotka nauttivat luonnossa kulkemisesta ja olemisesta. Aakenusjärven mökki sijaitsee tuntureiden kupeessa kirkkaan tunturijärven äärellä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Levin keskustasta. Järvelle saavuttaessa vaihdamme venekyytiin, joka vie meidät järven ylitse mökille. Mökillä vietetään perinteistä suomalaista mökkielämää, kokataan yhdessä tulilla, heitetään tikkaa, käydään poimimassa marjoja ja sieniä sekä koetetaan narrata jättiläistaimenta järvestä. Hinta: Aikuinen 115€/Lapsi 58 € (4-14 v.). Kesto: 5h. Tapaamispaikka vahvistetaan varauksen yhteydessä.

Arctic Frontier -metsäretki la klo 14.00

Koe oman ruoan keräämisen nautinto kauniissa Lapin metsissä ja kosteikoilla. Opi, miten syötävien kasvien ja marjojen tunnistus tapahtuu arktisessa ympäristössä. Muuta näkemyksesi metsästä, liity mukaamme opastetulle kävelylle Lapin luonnossa. Keräämme villiyrttejä, kukkia, nokkosia, villimustikoita, puolukoita, katajanmarjoja sekä useita eri sienilajikkeita. Luonnonvarainen ruoka on sesongin mukaista; kulkureittimme ja keräämämme ruoat riippuvat siitä, mitä metsissä ja kosteikoilla on tarjolla. Haemme sinut Leviltä ja viemme paikkoihin, joita ei näy Levin vierailijoiden kartoissa. Liity seuraamme iltapäiväteelle metsässä. Ota mukaasi keräämäsi metsän antimet, tarvittaessa ruoka voidaan pakata matkaa varten. Saatavilla reseptejä, joissa käytetään keräämiämme raaka-aineita. Hinta: Aikuinen 125€, lapsi (4-15v) 70€. Kesto: 4 tuntia. Lähtöpaikka: klo 14.00 Zero Pointin edestä, Hissitie 8, Levi

Keskiyön auringon vaellusretki la klo 21.30

Kaikille soveltuva ja helppokulkuinen keskiyön auringon vaellusretki Lapin valoisassa yössä! Vaelluksen aikana pääsemme tutustumaan maisemiin tunturin laelta ja nautimme retkieväät ilta-auringon loisteessa. Keskiyön lähestyessä kohotamme maljat auringolle. Hinta: 69€/hlö. Kesto: 3h. Lähtöpaikka: varmistetaan varauksen yhteydessä.

Tutustu tarkemmin valikoimaan

MUSIIKKIA JUHANNUSVIIKONLOPPUNA

Tuikun Juhannustanssit pe 23.6. klo 18.00-02.00

Juhannustanssien esiintyjänä ISKUPORAKONE, pääsymaksu yläkertaan 10€ /hlö (K18), alakertaan ja terassille vapaa pääsy. Iso kokko, karaoke, pikkupurtavaa, pihabaari. Bussikuljetus Levin hotellit-Tuikku 5€/suunta tai taksi 0200 99800. Lapset alle 18v huoltajan seurassa - terassille & tunturibaariin vapaa pääsy. Tervetuloa Levin huipulle!

Wanha Poron Juhannusbileet pe 23.6. – la 24.6.

Keskikesän tunnelmissa biletetään läpi juhannuksen. Soittolistalla sekä suomalaista että ulkomaalaista poppia ja rokkia. Ilmainen sisäänpääsy.

AHKUN KESÄKARAOKETANSSIT LEVI HOTEL SPASSA pe 23.6 – la 24.6.

Karaoken merkeissä

Bar Ihkun juhannusbileet pe 23.6 – la 24.6

Karaoke klo 21.00-04.00

JUHANNUKSEN ALLASBILEET LEVI HOTEL SPAN KYLPYLÄSSÄ PE 23.6.

K18-allasbileet kello 20-23, liput 10€.

Muuta mukavaa tekemistä

Juhannusgrilli Näköalaravintola Panoramassa la 24.6.2017 klo 16.00-20.00

Aito hiiligrilli isketään tulille juhannuspäivänä Hotel Levi Panoraman maisemaravintolassa. Runsaasta noutopöydästä löytyy mahantäytettä ja raikkaita salaatteja ja hiiligrillin tulilta lihaa, kalaa ja kasviksia! Samalla testataan parhaat grillireseptit ja –ideat , joten tarjolla on menun lisäksi myös paljon muita vaihtoehtoja, mutta ainakin menussa mainitut herkut katetaan varmuudella pöytään. Hinta 23€/aikuinen, 10 €/lapset 6-12 v. 

Tutustu juhannuksen menuun

Activity Park avoinna päivittäin 10.00–18.00

Kesäkelkkarata avoinna päivittäin klo 10.00–18.00

Gondolit avoinna päivittäin klo 10.00-18.00 (pe 23.6. Gondoli 2000 ja Palovartija café ylä-asemalla avoinna klo 24.00 asti)

Samiland avoinna päivittäin klo 10.00–20.00. Näyttely sijaitsee Levi Summitissa, Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Tunturitie 205. Perille pääset autolla, gondolihissillä (10.00-18.00) sekä portaita pitkin Levin keskustasta. Sisäänkäynti Samilandiin hotellin vastaanoton ja alakerran valokuvanäyttelyn kautta.

Monipuoliset pyöräilymahdollisuudet

Levi Wellness Clubin treenikalenteri

Levin kesäaktiviteetit

Hae Juhannuksen majoitusta Leviltä

Juhannus Levillä, esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista.

Pienelle porukalle

Höylähirsimökki KELKKAILEVI 160 eur ajalle 23.-25.6.2017.

Rauhallinen sijainti Rakkavaarassa, keskustaan 5,4 km ja golfkentälle 1,5 km. Laatuluokka Q5. Vuodepaikat 4+2, 2 erillistä makuuhuonetta. Kaasugrilli ja kalustettu terassi. Lisäksi syöttötuoli, lastensänky ja potta. Lähtösiivous ja liinavaatteet saatavissa lisämaksusta.

> Tutustu kohteeseen 

Tasokas mökki tunturissa

Hirsimökki LEVINHUIPPU 890 eur ajalle 23.-25.6.2017.

Kävelyetäisyydellä keskustasta. Laatuluokka Q5, korkeatasoiset materiaalit ja laadukkaat sisustusratkaisut. Avarat ja valoisat ruokailu- ja oleskelutilat. Vuodepaikat 14, 6 makuuhuonetta.  Ajanvietteeksi erilaisia pelejä ja koronapöytä. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta.

> Varaa majoitus heti

Kelohuvila CASA ANTI 669 eur ajalle 22.-25.6.2017, min 3 vrk.

Sijainti mahtavissa maisemissa lähes Levin huipulla Utsuvaarassa, keskustaan 9 km. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 10, 3 makuuhuonetta. Lähtösiivous sisältyy hintaan, liinavaatteet lisämaksusta.

> Katso saatavuustiedot

Perheelle, isommalle porukalle

Keloparitalohuoneisto LEVIDAY 2 1000 eur ajalle 22.-25.6.2017, min 3 vrk.

Erinomainen sijainti rauhallisella Kätkän alueella, keskustaan kävelymatka. Laatuluokka Q5. Vuodepaikat 9, 4 makuuhuonetta. Parveke ilta-auringon suuntaan länteen. Soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Hinta sisältää lähtösiivouksen, liinavaatteet lisämaksusta.

> Katso kohdekuvaus ja kuvia

Paritalohuoneisto CO2 / Happi 300 eur ajalle 22.-25.6.2017, min 3 vrk.

Hyvä sijainti 3,5 kilometrin päässä keskustasta Länsirinteen alueella. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 6+4, 3 erillistä makuuhuonetta. Kalustettu terassi, kaasugrilli. Huoneistossa on palju, joka varattavissa erikseen. Lähtösiivous sisältyy hintaan. liinavaatteet lisämaksusta.

> Tutustu tarkemmin

Rauhallisella paikalla, järvi lähistöllä

Paritalohuoneisto TOILAILEVI A 180 eur ajalle 23.-25.6.2017

Sijainti Levi- ja Sirkkajärven läheisyydessä, keskustaan 3,4 km. Laatuluokka Q3. Vuodepaikat 6, 1 makuuhuone. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta. 

> Kohdekuvaus ja kuvia

Juhannuksen Hotellitarjoukset 23. - 25.6.2017

SPA HOTEL

 • 1hh 67 eur / vrk
 • 2hh 74 eur /vrk

sisältäen aamiaisen & aamu-uinnin

 • 1hh 73 eur / vrk
 • 2hh 86 eur / vrk

sisältäen aamiaisen, aamu-uinnin & kylpylän vapaan käytön

SIRKANTÄHTI

 • 1hh 77 eur / vrk
 • 2hh 80 eur / vrk

Joka 6. vuorokausi veloituksetta

HOTELLI PANORAMA

 • 1hh standard 85 eur / vrk
 • 2hh standard 94 eur/vrk

Sisältää majoituksen, runsaan aamiaisbuffetin ja 7. krs saunaosaston käytön.

SOKOS

Standard twin room

 • 1hh 80 eur / vrk
 • 2hh 95 eur / vrk

Saunallinen Superior twin

 • 1hh 110 eur / vrk
 • 2hh 125 eur / vrk

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotellin iltasaunojen käytön (klo 16-20) sekä kuntosalin käytön. Saunalliseen huoneeseen sisältyy lisäksi kylpytakit sekä tossut ja vedenkeitin-setti. Lisävuode 15 eur / lapsi ja 25 eur / aikuinen.

HULLU PORO

 • 1hh 130 € / 2 vrk
 • 2hh 150 € / 2 vrk

Hinnat sisältävät aamiaisen, sauna- ja kylpyosaston sekä kuntosalin käytön päivittäin, Member of Hullu Poro Family –edut.

Tiedustelut ja varaukset levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hae