Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Suomen pohjoisin 18-reikäinen golfkenttä toivottaa tervetulleeksi golfaamaan Levin jylhiin maisemiin!

Ota laji haltuun Levi Golf Weekillä

Heinäkuun viimeisellä viikolla järjestettävä Levi Golf Week tarjoaa monipuolista ohjelmaa niin lajin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Erilaiset tekniikkaklinikat, opastukset, väline-esittelyt ja -testit tekevät lajiin tutustumisen helpoksi. Tapahtuman aikana järjestettävät avoimet kilpailut sekä vapaat pelailut hiovat opittuja taitoja käytännössä. 

Luonnonkaunis golfkenttä Levitunturin ja Ounasjoen välissä tuovat pelaamiseen ainutlaatuista Lapin eksotiikkaa, jota on muualta vaikea löytää. Lähes 100 hehtaarin maa-alue tekee pelaamisesta vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Kentän sisällä oleva Taalojärvi tuo mukanaan lisähaastetta pelaamiseen ja näyttävyyttä kenttämiljööseen.

Ihastu Levi Golfin ainutlaatuisiin Lapin maisemiin oheisella videolla:

Levi Golf Week -ohjelma

Levi Golf Weekin ohjelma on tarkoitettu kaikille golffareille, niin uusille kuin vanhoille pelaajille. Levi Golf Week on osa samaan aikaan järjestettävää monipuolista Levi Outdoor Fest -tapahtumaa. Ohjelma Levi Outdoor Fest passin lunastaneille, kilpailut ovat kaikille avoimia. Tarkemmat tapahtumatiedot työn alla.

Tutustu Levi Outdoor Festiin

Tutustu Levi Golfiin

Hae kesän majoitusta Leviltä

Levi Golf Week 2018, tervetuloa hienon ja kiehtovan harrastuksen pariin Leville!

Esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista Levillä.

Pienelle porukalle

Alppityylisen talon huoneisto LEVINKOLMIO C1

Hyvä sijainti keskustassa, ruokailutilan ikkunasta näkymä Eturinteeseen. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 2+2, 1 makuuhuone. Mukavuutta lomailuun tuo parveke länteen ja poreamme. Hinnat sisältävät lähtösiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet. 

> Katso kohdekuvaus ja kuvia

Perheelle ja isommalle porukalle

Keloparitalohuoneisto LEVIKAIRA 5

Alle kilometrin päässä keskustasta esimerkiksi lapsiperheille toimiva kohde. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 9, 4 makuuhuonetta. Avarat oleskelutilat. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta. 

> Tutustu kohteeseen 

Järvi lähistöllä

Hirsimökki HELMEILEVI 2

Rauhallinen sijainti Levijärven tuntumassa, keskustaan vain 3 km. Laatuluokka Q3. Vuodepaikat 8, 3 makuuhuonetta. Iso ruokapöytä, terassi etelään sekä ala- ja yläkerran oleskelutilat tuovat väljyyttä lomailuun. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta.

> Varaa majoitus heti

Lähes Levitunturin huipulla

Tasokas hirsihuvila UTSUNPURO

Rauhallinen sijainti mahtavien maisemien Utsuvaarassa, keskustaan 9 km. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaatteet tuotuna. 

> Katso saatavuustiedot

Honkamökki UTSUNPESÄ 2

Hyvä sijainti Utsuvaarassa. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Mukavuutta oleskeluun tuovat mm. langaton internet, poreamme ja karaokelaitteet. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaattet tuotuna 10:lle. 

> Kohdekuvaus ja kuvia

Tiedustelut ja varaukset levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae