Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Koe kerralla kaikki, mitä Levi kesällä tarjoaa! 

Kokeile monipuolisia aktiviteetteja, opi ja kehitä taitojasi tai haasta ja voita itsesi eri lajien kilpailuissa - Levi Outdoor Fest tarjoaa elämyksiä aloittelijasta kokeneeseen kilpailijaan sekä vauvasta vaariin. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheen liikunnalliseksi aktiivilomaksi.

Levi Outdoor Fest -Tapahtumapassi

Helpoin ja hauskin tapa sukeltaa monipuoliseen tapahtumaan on hankkia Levi Outdoor Festin Tapahtumapassi! Tapahtumapassilla pääset kokeilemaan ja harrastamaan kaikkia tapahtuman aktiviteetteja, osa lajeista lisämaksulla.

HUOM! Tapahtumapassin edut voimassa jo lauantaista 22.7.2017 alkaen!

30.6. asti 1.7. alkaen
Aikuiset 50€ 65€
Alle 18-vuotiaat 30€ 35€
Alle 12-vuotiaat 20€ 25€
Perhepassi (2 aik. + 2 alle 18-v) 100€ 120€

Tapahtumapassina toimii ranneke, joka on henkilökohtainen. Levi Up ylämäkijuoksuun osallistuminen maksutonta tapahtumapassilla. Ylläs-Levi MTB, Ylläs-Levi Trail Run & Levi Trail Run osallistuminen -20% tapahtumapassilla.

Osta LOF-tapahtumapassi

Tutustu LOF-passietuihin

Tapahtumapasseja myydään Levin Matkailun lisäksi tapahtumaviikolla Zero Pointilla tapahtuma-/kilpailuinfossa klo 10-18:00 26.7 alkaen. Voit myös tilata tapahtumapassisi ennakkoon levioutdoorfest@levi.fi tai Levin Matkailusta levi@levi.fi

Kokeile & Innostu: Levi Outdoor Fest -Aktiviteetit

Outdoofestin yhteydessä myynnissä olevalla Levi Outdoor Fest -tapahtumapassilla pääset kokeilemaan eri ohjelmapalveluita Levin alueella: ratsastus, vesijetti, frisbee- ja minigolf, seikkailupuisto, polkuautot, alamäkipyöräily, melonta ja paljon muuta... nauti haluamistasi aktiviteeteistä sekä rakastu ulkona liikkumiseen! Kokeile joogaa tai kuntosalia ja innostu erilaisista sisäaktiviteeteista. Tai ota golf kunnolla haltuun Levi Golf Weekillä!

Opi & Kehity: Levi Outdoor Fest -klinikat

Monipuolisten kilpailujen ja aktiviteettien lisäksi Levi Outdoor Fest on myös paljon muuta! Tapahtuman aikana voit esimerkiksi oppia paremmaksi golffaajaksi ammattilaisten ohjauksessa.  

Liiku & Nauti: Levi Outdoor Fest -elämysretket

Levi Outdoor Festin aikana Levin ainutlaatuinen luonto sekä alueen monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat kaikille helposti lähestyttävissä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi keskiyön melonta tai vaellus hevosilla? Kaunista luontoa, puhdasta ilmaa ja takuulla unohtumattomia elämyksiä.

Haasta & Voita: Levi Outdoor Fest -kilpailut

Haasta itsesi kunnolla ja osallistu Levi Outdoor Fesin ikimuistoisiin kilpailuihin. Alla alustavaa tietoa kesän 2017 kilpailuista.

Torstai - Ylläs-Levi MTB 

Ylläs-Levi MTB -kisan reitti kulkee pitkin Ylläs-Levi -maastopyöräreittiä mahtavissa kansallispuiston maisemissa. Lähtö tapahtuu Ylläksen päässä Kellokkaassa ja maali löytyy Levin keskustasta Zero Pointin edestä. Kokonaisuudessaan reitti on noin 50 km pitkä, mahdollisuutena myös lyhyempi, noin 30 km reitti Pyhäjärveltä-Leville.

Perjantai - Levi Enduro & Levi Up

MTB eli maastopyöräenduro on äärimmäisen vauhdikas ja haastava laji, jossa korostuu tekniikan, ajosilmän ja vauhdin yhdistelmä. Levi Enduro ajetaan Levi- ja Kätkätunturien mahtavissa maisemissa. Levi tarjoaa Suomen parhaille kuskeille ainutlaatuiset puitteet kilpailla Suomen ykköskuskin tittelistä.

Levi Enduro kuuluu viralliseen SM-Enduro kiertueeseen. Kaksipäiväisessä endurokilpailussa varsinainen kisaaminen kelloa vastaan starttaa vapaiden harjoitusten jälkeen perjantaina kello 17.00 ja jatkuu koko lauantai-päivän. 

Perjantaina Levi Up testaa keuhkosi raastavassa nousussa Levin eturinteellä juosten. Jylhä 160 metrin nousu 788 metrin matkalla koettelee maitohappojen sietokykyäsi. Erittäin yleisöystävällisellä lajissa katsojilla on vapaa pääsy tapahtuma- ja katsomoalueelle.

Lauantai - EXtreme Finntriathlon & Levi Trail Run

Extreme Finntriathlon Levi -triathlonkilpailu kruunaa Levi Outdoor Fest -tapahtumaviikon. Kilpailussa yhdistyvät triathlon ja polkujuoksu. Tapahtuma haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat äärirajoille, mutta Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Tule ja koe huikea Extreme Finntriathlon Levi - matkavaihtoehtoina Levin Pitkä (uinti 1900m, pyöräily 120km, juoksu 21,1 km) ja Levin Sprintti (400m, 20km ja 6km).

Triathlonin lisäksi lauantaina Levillä kisaillaan myös 21 km Levi Trail Run -polkujuoksussa. Reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin ja nousee kohti Levin huippua Palovartijan majalle Levi Black-maailmancupin pujottelurinnettä. Haasta kilpakumppanit ja ennen kaikkea itsesi ja nauti Levin valloittavasta luonnosta - tiedossa ikimuistoinen polkujuoksureitti ja -kisa. Levi Trail Run juostaan yhdessä triathlonistien kanssa.

Levi Outdoor Fest - Kesän ikimuistoisin kokemus

Yksi Levi, viisi päivää ja kymmeniä aktiviteetteja - lukemattomia unohtumattomia elämyksiä. 

Levi Outdoor Fest heinäkuun viimeinen viikonloppu 26.-30.7.2017, tervetuloa mukaan!

Tutustu tarkemmin tapahtumaan!

Pyörien kuljetus tapahtumaan

Hae kesän majoitusta Leviltä

Levi Outdoor Fest 26. - 30.7.2017, esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista Levillä.

Pienelle porukalle

Alppityylisen talon huoneisto LEVINKOLMIO C1: 458 eur

Hyvä sijainti keskustassa, ruokailutilan ikkunasta näkymä Eturinteeseen. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 2+2, 1 makuuhuone. Mukavuutta lomailuun tuo parveke länteen ja poreamme. Hinnat sisältävät lähtösiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet. 

> Katso kohdekuvaus ja kuvia

Perheelle ja isommalle porukalle

Keloparitalohuoneisto LEVIKAIRA 5: 360 eur

Alle kilometrin päässä keskustasta esimerkiksi lapsiperheille toimiva kohde. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 9, 4 makuuhuonetta. Avarat oleskelutilat. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta. 

> Tutustu kohteeseen 

Järvi lähistöllä

Hirsimökki HELMEILEVI 2: 260 eur

Rauhallinen sijainti Levijärven tuntumassa, keskustaan vain 3 km. Laatuluokka Q3. Vuodepaikat 8, 3 makuuhuonetta. Iso ruokapöytä, terassi etelään sekä ala- ja yläkerran oleskelutilat tuovat väljyyttä lomailuun. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta.

> Varaa majoitus heti

Huom! Viikkohinta 350 eur ajalle 24.-31.7.2017

Lähes Levitunturin huipulla

Tasokas hirsihuvila UTSUNPURO: 1160 eur

Rauhallinen sijainti mahtavien maisemien Utsuvaarassa, keskustaan 9 km. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaatteet tuotuna. 

> Katso saatavuustiedot

Honkamökki UTSUNPESÄ 2: 1450 eur ajalle 23.-30.7.2017

Hyvä sijainti Utsuvaarassa. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Mukavuutta oleskeluun tuovat mm. langaton internet, poreamme ja karaokelaitteet. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaattet tuotuna 10:lle. 

> Kohdekuvaus ja kuvia

LEVI OUTDOOR FEST HOTELLITARJOUKSET 26. - 30.7.2017

SPA HOTEL

 • 1hh 68 eur / vrk
 • 2hh 88 eur /vrk

sisältäen aamiaisen & aamu-uinnin

 • 1hh 75 eur / vrk
 • 2hh 100 eur / vrk

sisältäen aamiaisen, aamu-uinnin & kylpylän vapaan käytön

Viikkohinta 23.-30.7.2017

 • 1hh 518 eur / 7 vrk
 • 2hh 616 eur /vrk

sisältäen aamiaisen & aamu-uinnin

 • 1hh 518 eur / 7 vrk
 • 2hh 700 eur / 7 vrk

sisältäen aamiaisen, aamu-uinnin & kylpylän vapaan käytön

SIRKANTÄHTI

 • 1hh 77 eur / vrk
 • 2hh 80 eur / vrk

Joka 6. vuorokausi veloituksetta

HOTELLI PANORAMA

 • 1hh standard 85 eur / vrk
 • 2hh standard 94 eur/vrk

Sisältää majoituksen, runsaan aamiaisbuffetin ja 7. krs saunaosaston käytön.

SOKOS

Standard twin room

 • 1hh 80 eur / vrk
 • 2hh 95 eur / vrk

Saunallinen Superior twin

 • 1hh 110 eur / vrk
 • 2hh 125 eur / vrk

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotellin iltasaunojen käytön (klo 16-20) sekä kuntosalin käytön. Saunalliseen huoneeseen sisältyy lisäksi kylpytakit sekä tossut ja vedenkeitin-setti. Lisävuode 15 eur / lapsi ja 25 eur / aikuinen.

HULLU PORO

 • 1hh 260 € / 4 vrk
 • 2hh 300 € / 4 vrk
 • 1 hh 420 € / 7 vrk
 • 2hh 490 € / 7 vrk

Hinnat sisältävät aamiaisen, sauna- ja kylpyosaston sekä kuntosalin käytön päivittäin, Member of Hullu Poro Family –edut.

Tiedustelut ja varaukset levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae