Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Koe kerralla kaikki, mitä Levi kesällä tarjoaa! 

Kokeile monipuolisia aktiviteetteja, opi ja kehitä taitojasi tai haasta ja voita itsesi eri lajien kilpailuissa - Levi Outdoor Fest tarjoaa elämyksiä aloittelijasta kokeneeseen kilpailijaan sekä vauvasta vaariin. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheen liikunnalliseksi aktiivilomaksi.

Kokeile & Innostu: Levi Outdoor Fest -Aktiviteetit

Outdoofestin yhteydessä myynnissä olevalla Levi Outdoor Fest -tapahtumapassilla pääset kokeilemaan eri ohjelmapalveluita Levin alueella: ratsastus, vesijetti, frisbee- ja minigolf, seikkailupuisto, polkuautot, alamäkipyöräily, melonta ja paljon muuta... nauti haluamistasi aktiviteeteistä sekä rakastu ulkona liikkumiseen! Kokeile joogaa tai kuntosalia ja innostu erilaisista sisäaktiviteeteista. Tai ota golf kunnolla haltuun Levi Golf Weekillä!

Opi & Kehity: Levi Outdoor Fest -klinikat

Monipuolisten kilpailujen ja aktiviteettien lisäksi Levi Outdoor Fest on myös paljon muuta! Tapahtuman aikana voit esimerkiksi oppia paremmaksi golffaajaksi ammattilaisten ohjauksessa.  

Liiku & Nauti: Levi Outdoor Fest -elämysretket

Levi Outdoor Festin aikana Levin ainutlaatuinen luonto sekä alueen monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat kaikille helposti lähestyttävissä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi keskiyön melonta tai vaellus hevosilla? Kaunista luontoa, puhdasta ilmaa ja takuulla unohtumattomia elämyksiä.

Haasta & Voita: Levi Outdoor Fest -kilpailut

Haasta itsesi kunnolla ja osallistu Levi Outdoor Fesin ikimuistoisiin kilpailuihin. Alla alustavaa tietoa kesän 2018 kilpailuista.

Torstai - Ylläs-Levi MTB 

Ylläs-Levi MTB -kisan reitti kulkee pitkin Ylläs-Levi -maastopyöräreittiä mahtavissa kansallispuiston maisemissa. Lähtö tapahtuu Ylläksen päässä Kellokkaassa ja maali löytyy Levin keskustasta Zero Pointin edestä. Kokonaisuudessaan reitti on noin 50 km pitkä, mahdollisuutena myös lyhyempi, noin 30 km reitti Pyhäjärveltä-Leville.

Perjantai - Levi Midnight Enduro & Levi Up & LEVI24

MTB eli maastopyöräenduro on äärimmäisen vauhdikas ja haastava laji, jossa korostuu tekniikan, ajosilmän ja vauhdin yhdistelmä. Levi Midnight Enduro ajetaan Levi- ja Kätkätunturien mahtavissa maisemissa. Levi tarjoaa Suomen parhaille kuskeille ainutlaatuiset puitteet kilpailla Suomen ykköskuskin tittelistä.

Levi Enduro kuuluu viralliseen SM-Enduro kiertueeseen. Kaksipäiväisessä endurokilpailussa varsinainen kisaaminen kelloa vastaan starttaa vapaiden harjoitusten jälkeen perjantaina kello 17.00 ja jatkuu koko lauantai-päivän. 

Perjantaina Levi Up testaa keuhkosi raastavassa nousussa Levin eturinteellä juosten. Jylhä 160 metrin nousu 788 metrin matkalla koettelee maitohappojen sietokykyäsi. Erittäin yleisöystävällisellä lajissa katsojilla on vapaa pääsy tapahtuma- ja katsomoalueelle.

LEVI24 on ainutlaatuinen ja kansainvälinen maastopyöräilytapahtuma, jonka idea yksinkertainen - 24 tunnin aikana pisimmän kokonaismatkan ajanut voittaa. Kesällä 2018 LEVI24 järjestetään Levi Outdoor Festin yhteydessä.

Lauantai - EXtreme Finntriathlon & Levi Trail Run

Extreme Finntriathlon Levi -triathlonkilpailu kruunaa Levi Outdoor Fest -tapahtumaviikon. Kilpailussa yhdistyvät triathlon ja polkujuoksu. Tapahtuma haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat äärirajoille, mutta Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Tule ja koe huikea Extreme Finntriathlon Levi - matkavaihtoehtoina Levin Pitkä (uinti 1900m, pyöräily 120km, juoksu 21,1 km) ja Levin Sprintti (400m, 20km ja 6km).

Triathlonin lisäksi lauantaina Levillä kisaillaan myös 21 km Levi Trail Run -polkujuoksussa. Reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin ja nousee kohti Levin huippua Palovartijan majalle Levi Black-maailmancupin pujottelurinnettä. Haasta kilpakumppanit ja ennen kaikkea itsesi ja nauti Levin valloittavasta luonnosta - tiedossa ikimuistoinen polkujuoksureitti ja -kisa. Levi Trail Run juostaan yhdessä triathlonistien kanssa.

Levi Outdoor Fest - Kesän ikimuistoisin kokemus

Yksi Levi, viisi päivää ja kymmeniä aktiviteetteja - lukemattomia unohtumattomia elämyksiä. 

Levi Outdoor Fest heinäkuun viimeinen viikonloppu 25.-29.7.2018, tervetuloa mukaan!

Tutustu tarkemmin tapahtumaan!

Hae kesän majoitusta Leviltä

Levi Outdoor Fest, esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista Levillä.

Pienelle porukalle

Alppityylisen talon huoneisto LEVINKOLMIO C1

Hyvä sijainti keskustassa, ruokailutilan ikkunasta näkymä Eturinteeseen. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 2+2, 1 makuuhuone. Mukavuutta lomailuun tuo parveke länteen ja poreamme. Hinnat sisältävät lähtösiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet. 

> Katso kohdekuvaus ja kuvia

Perheelle ja isommalle porukalle

Keloparitalohuoneisto LEVIKAIRA 5

Alle kilometrin päässä keskustasta esimerkiksi lapsiperheille toimiva kohde. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 9, 4 makuuhuonetta. Avarat oleskelutilat. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta. 

> Tutustu kohteeseen 

Järvi lähistöllä

Hirsimökki HELMEILEVI 2

Rauhallinen sijainti Levijärven tuntumassa, keskustaan vain 3 km. Laatuluokka Q3. Vuodepaikat 8, 3 makuuhuonetta. Iso ruokapöytä, terassi etelään sekä ala- ja yläkerran oleskelutilat tuovat väljyyttä lomailuun. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta.

> Varaa majoitus heti

Lähes Levitunturin huipulla

Tasokas hirsihuvila UTSUNPURO

Rauhallinen sijainti mahtavien maisemien Utsuvaarassa, keskustaan 9 km. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaatteet tuotuna. 

> Katso saatavuustiedot

Honkamökki UTSUNPESÄ 2

Hyvä sijainti Utsuvaarassa. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Mukavuutta oleskeluun tuovat mm. langaton internet, poreamme ja karaokelaitteet. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaattet tuotuna 10:lle. 

> Kohdekuvaus ja kuvia

Tiedustelut ja varaukset levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae