Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Outdoor Fest -tapahtuman kruunaa lauantain Extreme Finntriathlon Levi. Tule ja koe huikeiden maisemien ja todellisten elämysten triathlonkilpailu!

Extreme Finntriathlon Levi 28.7.2018

Extreme Finntrianthlon Levin lähtö tapahtuu Immerjärveltä  - Pitkä matka klo 10:00 (uinti 1900m, pyöräily 120km ja juoksu 21km) ja Sprinttimatka klo 11:00 (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km).

Osallistuminen

Extreme Finntriathlon Levi -triathloniin ilmoittautuminen päättyy maanantaina 23.7.2018. Kilpailun osallistujamäärä on turvallisuussyistä ja sujuvan kilpailun takaamiseksi rajoitettu 400 osallistujaan. 

Tapahtuman sarjoina ovat Miehet/Naiset/Joukkueviesti, matkoina Levin Pitkä (uinti 1900m, pyöräily 120km ja juoksu 21km) ja Levin Sprintti (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km). Osallistumismaksu:

Henkilökohtainen sarja / joukkueviesti

  • Levin Pitkä: 165€ / 230€
  • Levin Sprintti: 65€ / 130€

Ilmoittaudu mukaan

Osallistumismaksu sisältää:

  • Uimalakin, kilpailijarannekkeen, kilpailunumerot, kuminauhaa ja hakaneuloja numerolapun kiinnittämiseen.
  • Juomahuollon kilpailun aikana ja maaliintulon jälkeen sekä kattava ruokailun kilpailun jälkeen sekä sauna hotelli Panoramalla.
  • Ajanotto-tagin, joka kiinnitetään annetun ohjeen mukaan vasempaan nilkkaan.
  • Paikalla on myös Velo &Oxygen –teltta, jossa voidaan pumpata renkaat ja antaa apua pieniin teknisiin ongelmiin myös kisapäivänä. Huolla ja korjaa tarvittaessa pyöräsi kisakuntoon ajoissa! 

REITTI

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä.

Pyöräilyosuuden maisemat hakevat vertaistaan. Maisemareitti kansallispuistossa ja hyvässä kunnossa oleva asfalttitie valmistavat sinua juoksuosuuden uskomattomaan liikuntaelämykseen.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Panoramalla sijaitsevaan maaliin.

MuutA

Turvallisuus ja ensiapu:  Järjestäjällä on ainoastaan vastuuvakuutus, eikä osallistujia ole vakuutettu tapaturmien osalta. Tarkasta, onko tapaturmavakuutuksesi voimassa myös urheiltaessa ja osallistuessa kunto- ja kilpatapahtumiin. Jokaisen on syytä huomioida, että tapahtuman erityisluontoisuudesta johtuen loukkaantumisriski tavanomaista suurempi. Juoksuosuus juostaan osin haastavassa maastossa.

Tavarasäilytys: Tavarasäilytys löytyy Levi Outdoor Festin infopisteeltä.

Vastuullinen järjestäjä: Finntriathlon Levi -tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Finntriathlon Oy. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Levin Matkailu Oy:n sekä Levin alueen yritysten kanssa. Toteutuksessa on mukana useita paikallisia yhdistyksiä. Tapahtumapäällikkö: Juuso Kutvonen, 040-5504996

Ilmoittaudu mukaan

Levi Outdoor Fest

Hae kesän majoitusta Leviltä

Levi Outdoor Fest 26. - 29.7.2018, esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista Levillä.

Pienelle porukalle

Alppityylisen talon huoneisto LEVINKOLMIO C1

Hyvä sijainti keskustassa, ruokailutilan ikkunasta näkymä Eturinteeseen. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 2+2, 1 makuuhuone. Mukavuutta lomailuun tuo parveke länteen ja poreamme. Hinnat sisältävät lähtösiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet. 

> Katso kohdekuvaus ja kuvia

Perheelle ja isommalle porukalle

Keloparitalohuoneisto LEVIKAIRA 5

Alle kilometrin päässä keskustasta esimerkiksi lapsiperheille toimiva kohde. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 9, 4 makuuhuonetta. Avarat oleskelutilat. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta. 

> Tutustu kohteeseen 

Järvi lähistöllä

Hirsimökki HELMEILEVI 2

Rauhallinen sijainti Levijärven tuntumassa, keskustaan vain 3 km. Laatuluokka Q3. Vuodepaikat 8, 3 makuuhuonetta. Iso ruokapöytä, terassi etelään sekä ala- ja yläkerran oleskelutilat tuovat väljyyttä lomailuun. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta.

> Varaa majoitus heti

Lähes Levitunturin huipulla

Tasokas hirsihuvila UTSUNPURO

Rauhallinen sijainti mahtavien maisemien Utsuvaarassa, keskustaan 9 km. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaatteet tuotuna. 

> Katso saatavuustiedot

Honkamökki UTSUNPESÄ 2

Hyvä sijainti Utsuvaarassa. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 8+2, 4 makuuhuonetta. Mukavuutta oleskeluun tuovat mm. langaton internet, poreamme ja karaokelaitteet. Hinta sisältää lähtösiivouksen ja liinavaattet tuotuna 10:lle. 

> Kohdekuvaus ja kuvia

Tiedustelut ja varaukset levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae