Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

16.-17.6.2017

LEVI24 on ainutlaatuinen ja kansainvälinen maastopyöräilytapahtuma, jonka idea yksinkertainen - 24 tunnin aikana pisimmän kokonaismatkan ajanut voittaa. Parasta LEVI24:ssä on se, että kaiken tasoiset pyöräilijät ovat tervetulleita mukaan - ajomäärä ja haasteellisuus riippuvat omasta tahdosta. Jokainen peruskunnossa oleva voi osallistua! Levitunturin maisemissa järjestettävässä tapahtumassa tärkeimmissä rooleissa ovat hauskanpito, rento tunnelma ja hyväntekeväisyys.

Ilmoittaudu mukaan heti

Aikataulu

LEVI24 starttaa 16.6. klo 18 ja kestää 17.6. klo 18 saakka.

Palkintojenjako ja after bike lauantaina klo 20 alkaen Café & Bar Kodassa. Kuuma grilli, kylmä juoma ja mukava seura luovat  erinomaiset puitteet kisasuoritusten jälkispekuloinnille!

Hyväntekeväisyys

LEVI24 -tapahtuman yritys- ja  hyväntekeväisyyssarjan osallistumismaksuista puolet lahjoitetaan hyväntekeväisyyskohteeseen, joka on perinteisesti ollut lastensairaala. LEVI24:n tuottamilla varoilla on kyetty hankkimaan uusia leikki- ja pelivälineitä sekä rakentamaan virikkeellistä ohjelmaa lapsille. Kiitos osallistujien, LEVI24 on historiansa aikana luovuttanut noin 45 000 euroa lasten hyväksi.

Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteena on Lapin keskussairaalan lastenyksikkö Rovaniemellä. Tervetuloa mukaan polkemaan hyvää!

Sarjat

  • Soolo naiset & soolo miehet: 50€
  • 2 henkilön joukkueet: 100€
  • 4 henkilön joukkueet: 200€
  • Hyväntekeväisyyssarja (max. 8 hlö): 350€ + ALV (24%)
  • Yrityssarja (3-6 hlö) lauantaina 17.6. klo 10-18: 450€ + ALV (24%)
  • Lasten sarja lauantaina 17.6. klo 17-18 Lastenmaan ympäristössä: 20€

Reitti ja tapahtuma-alue

Tapahtuma-alueen ydin muodostuu molempina tapahtumapäivinä Levin Eturinteelle Zero Pointin tuntumaan, jonne keskittyvät startti, vaihto- ja maalialue sekä huoltopiste. Kilpailutoimisto sijaitsee Zero Pointilla. Kilpailureitti kulkee Levin maisemissa ja lenkki on pituudeltaan noin 9 kilometriä. Lapsille oma lyhyempi reitti.

Levi24-tapahtuman alustava kartta.

Levi24-tapahtuman pituudeltaan noin 9 kilometrin reitti starttaa Eturinteiden alta Zero Pointin vierestä. Ensimmäiset parisataa metriä reitti kulkee sora-/hiekkapäällysteisenä, jonka jälkeen se jatkuu kapeampana polkuna. Kivinen polkuosuus vaihtuu leveämmäksi kävelytieksi. Vaihtelevat polku- ja asfalttiosuudet johdattavat osallistujat kohti gondolihissin aluetta.

Gondolilta reitti jatkuu ylämäkeen polkua pitkin kohti hissejä numero 13&14, pätkän loppupäähän sijoittuu reitin kostein osuus. Reitti ylittää Levitunturin huipulle vievän tien jatkuen polkua, latupohjaa ja maisemareittiä pitkin takaisin kohti lähtöpaikkaa ja eturinteen ohi kohti Lastenmaata. Lastenmaan alueella on monien osallistujien mielestä koko reitin nautinnollisin polku- ja latupohja-osuus. Paluu lähtöalueelle ja uusi kierros voi alkaa!

Reittimuutokset ovat mahdollisia reitin kunnosta riippuen.

ILMOITTAUTUMINEN ja pyörät

Ilmoittaudu mukaan nyt

Pyörien kuljetuksen voit välttää vuokraamalla kilpailuvälineesi paikan päältä: pyörä- ja varustevuokrausta voit tiedustella vuokraamo@levi.fi.

Varaa majoitus

LEVI24 majoituspaketteja
Kahden yön majoitus ajalla 16-18.6.2017

1 henkilö - alkaen 27 € / vrk

2 henkilöä - alkaen 13,50 € / hlö / vrk

4 henkilöä - alkaen 10 € / hlö / vrk

6 henkilöä - alkaen 7,50 € / hlö / vrk

8 henkilöä - alkaen 7 € / hlö / vrk

Valitse sopiva vaihtoehto

Hae