Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Rauhallisuus, valo, yötön yö ja Lapin kesä... elämäsi ikimuistoisin juhannus odottaa Levillä!

Vietä valon ja keskikesän juhlaa Levillä! Rentoudu, nauti ja lataa akkujasi tai intoudu monipuolisten aktiviteettien mahdollisuuksista.

Levin juhannus kokoaa yhteen matkailijat ja paikalliset nauttimaan perinteisen mökkijuhannuksen mahdollisuuksista Lapin upealla luonnolla sekä Levin monipuolisella aktiviteettitarjonnalla höystettynä. Aloita juhannus esimerkiksi laskuretkellä Pallaksen upeisiin maisemiin. Tai suuntaa lauttaristeilylle läheisille järville. Päivän ikimuistoisena huipennuksena perinteiset juhannustanssit ja kokko Levitunturin huipulla. Tutustu tarkemmin ikimuistoisen juhannuksen mahdollisuuksiin Levillä.

JUHANNUSTEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

JUHANNUS-SPESIAALI: MIDNIGHT SUN SKI LEVI-PALLAS PE 22.6. KLO 12.00

Koe erilainen juhannus lasketellen Pallaksen upeissa maisemissa. Vaellamme luontokeskukselta kohti Taivaskeroa (807m), josta siirrymme oppaan johdolla Pyhäkuruun laskemaan. Pyhäkurun pohjalla nautimme välipalaa ja kipuamme takaisin ylös. Jos virtaa riittää niin innokkaimmat voivat laskea alas uudelleen. Pyhäkurusta palaamme Hetta-Pallas vaellusreitille ja palaamme hotelli Pallakselle saunomaan ja nauttimaan päivällistä. Paluu Leville viimeistään klo.22.30 seuraamaan perinteisen Tuikun juhannuskokon sytytystä.

Lähtö Leviltä Zero Pointilta klo 12.00, paluu noin klo 23.30 Tuikun juhannuskokolle. Retkellä sää-/lumivaraus. Lumitilanteesta riippuen teemme retken lasketellen tai patikoiden. Hinta 220€/hlö/min. 4 hlöä. Sisältää kuljetuksen, lasketteluvälineet, repun, saunan, päivällisen Hotelli Pallaksella, oppaan palvelut ja sisäänpääsyn Ravintola Tuikkuun. Ikäraja 12 vuotta (vanhempien seurassa). Kokopäiväretki. Päivällisen hintaan ei kuullu juomia.

Ilmoittautuminen to 21.06.2017 klo 16.00 mennessä Levin Matkailuneuvontaan p. 016 639 3378 tai levi.info@levi.fi

Keltanuttuisen tontun kesäretki pe klo 13.00

Pääset tutustumaan tonttulan saloihin nokkelan tontun opastamana. Pihan aitat ja riihet kutsuvat kurkkaamaan jas yrttitarhalla seurataan sadon kasvua. Elämysmetsän kätköissä näet luonnon ihmeitä. Hinta: 20€/hlö. Kesto: 1,5 h. Lähtöpaikka: klo 13.00 Tonttula, 8 km Leviltä, Palosaarentie 30

LAUTTARISTEILY PE KLO 14.00

Lähdemme lauttaretkelle Kinos Safariksen toimistolta. Siirrymme autokyydillä Sirkkajärven rantaan. Risteilemme Sirkka- ja Levijärvellä ja pysähdymme kelin salliessa hiekkarannalla. Risteilyn aikana on mahdollisuus saunoa ja käydä uimassa. Lautalla on myynnissä makkaroita, avotulella vastapaistettuja lettuja ja nokipannukahvia. Voit tuoda myös omat evääsi. Lämmintä vaatetta on hyvä ottaa mukaan. Hinta: Aikuinen 25€, Lapsi 17€ (4-12v.) Kesto: noin 2 tuntia Lähtöpaikka: klo 14.00 safaritoimiston edessä, Myllyjoentie 1.

Arctic Frontier - LAPIN KOKKIKOULU PE klo 17.00

Tällä retkellä pääset kokemaan Lapin kauneuden ja yksilöllisyyden ruoan kautta. Valmistamme lähiruokaa ja nautimme sen kauniissa ympäristössä. Kesto: noin 4 tuntia. Hinta: 135€/aikuinen, 75€/lapsi (4-14v) Lähtöpaikka: klo 17.00 Zero Pointilta, Hissitie 8, Levin keskus tai tapaamme mökillänne

KESKIYÖN AURINGON RATSASTUSVAELLUS ISLANNINHEVOSILLA PE KLO 20.45

Islanninhevosemme asustelevat Levikeskuksen välittömässä läheisyydessä ja järjestämme Levin upeissa tunturimaisemissa kaikille ratsastukseen hurahtaneille ratsastusretkiä maastoon. Issikat ovat pienikokoisia, suloisia ja hurmaavia hevosia, jotka kuitenkin ovat voimakkaita, sitkeitä ja varmajalkaisia. Islanninhevosesta kerrotaan usein islantilaisissa saagoissa; entisaikaan niitä käytettiin viikinkien sotaratsuina ja niitä kunnioitettiin suuresti. Retkillämme ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Ikäraja 12v. jos ei aiempaa maastoratsastuskokemusta. Ratsastajan painorajoitus 90-100kg. Kesto: noin 2 tuntia Hinta: 65€/hlö. Lähtöpaikka: klo 20.45 talleilla, Kaarelantie 29, noin 2 km Leviltä.

Keskiyön auringon vaellusretki la klo 21.15

Kaikille soveltuva ja helppokulkuinen keskiyön auringon vaellusretki Lapin valoisassa yössä! Vaelluksen aikana pääsemme tutustumaan maisemiin tunturin laelta ja nautimme retkieväät ilta-auringon loisteessa. Keskiyön lähestyessä kohotamme maljat auringolle. Kesto: noin 3 tuntia Hinta: 69€/Aikuinen ja 34,50€/lapsi (4-14v) Tapaamispaikka: klo 9.15 safaritoimistolta, Keskuskuja 2, Levin keskus.

Tutustu tarkemmin valikoimaan

MUSIIKKIA JUHANNUSVIIKONLOPPUNA

Tuikun Juhannustanssit pe 22.6. klo 18.00-02.00

Juhannustanssien esiintyjänä JETTISET iskelmä- ja tanssiorkesteri, pääsymaksu yläkertaan 10€ /hlö (K18), alakertaan ja terassille vapaa pääsy. Tarjolla mukavaa seuraa, juhannuskokko, pikkupurtavaa, keskiyön aurinkoa. Bussikuljetus keskusta-Tuikku-keskusta ja taksi kulkee myös. Tervetuloa Levin huipulle!

Wanha Poron Juhannusbileet pe 22.6. – la 23.6.

Keskikesän tunnelmissa biletetään läpi juhannuksen. Soittolistalla sekä suomalaista että ulkomaalaista poppia ja rokkia. Ilmainen sisäänpääsy.

AHKUN KESÄKARAOKETANSSIT LEVI HOTEL SPASSA pe 22.6 – la 23.6.

Karaoken merkeissä

Bar Ihkun juhannusbileet pe 22.6 – la 23.6

Karaoke klo 21.00-04.00

Muuta mukavaa tekemistä

Activity Park avoinna päivittäin 10.00–18.00

Kesäkelkkarata avoinna päivittäin klo 10.00–18.00

Gondolit avoinna päivittäin klo 10.00-18.00 (pe 22.6. Gondoli 2000 ja Palovartija café ylä-asemalla avoinna klo 24.00 asti)

Samiland avoinna päivittäin klo 10.00–20.00. Näyttely sijaitsee Levi Summitissa, Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Tunturitie 205. Perille pääset autolla, gondolihissillä (10.00-18.00) sekä portaita pitkin Levin keskustasta. Sisäänkäynti Samilandiin hotellin vastaanoton ja alakerran valokuvanäyttelyn kautta.

Monipuoliset pyöräilymahdollisuudet

Levi Wellness Clubin treenikalenteri

Levin kesäaktiviteetit

Hae Juhannuksen majoitusta Leviltä

Juhannus Levillä, esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista.

Pienelle porukalle

Höylähirsimökki KELKKAILEVI

Rauhallinen sijainti Rakkavaarassa, keskustaan 5,4 km ja golfkentälle 1,5 km. Laatuluokka Q5. Vuodepaikat 4+2, 2 erillistä makuuhuonetta. Kaasugrilli ja kalustettu terassi. Lisäksi syöttötuoli, lastensänky ja potta. Lähtösiivous ja liinavaatteet saatavissa lisämaksusta.

> Tutustu kohteeseen 

Tasokas mökki tunturissa

Hirsimökki LEVINHUIPPU

Kävelyetäisyydellä keskustasta. Laatuluokka Q5, korkeatasoiset materiaalit ja laadukkaat sisustusratkaisut. Avarat ja valoisat ruokailu- ja oleskelutilat. Vuodepaikat 14, 6 makuuhuonetta.  Ajanvietteeksi erilaisia pelejä ja koronapöytä. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta.

> Varaa majoitus heti

Kelohuvila CASA ANTI

Sijainti mahtavissa maisemissa lähes Levin huipulla Utsuvaarassa, keskustaan 9 km. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 10, 3 makuuhuonetta. Lähtösiivous sisältyy hintaan, liinavaatteet lisämaksusta.

> Katso saatavuustiedot

Perheelle, isommalle porukalle

Keloparitalohuoneisto LEVIDAY 2

Erinomainen sijainti rauhallisella Kätkän alueella, keskustaan kävelymatka. Laatuluokka Q5. Vuodepaikat 9, 4 makuuhuonetta. Parveke ilta-auringon suuntaan länteen. Soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Hinta sisältää lähtösiivouksen, liinavaatteet lisämaksusta.

> Katso kohdekuvaus ja kuvia

Paritalohuoneisto CO2 / Happi

Hyvä sijainti 3,5 kilometrin päässä keskustasta Länsirinteen alueella. Laatuluokka Q4. Vuodepaikat 6+4, 3 erillistä makuuhuonetta. Kalustettu terassi, kaasugrilli. Huoneistossa on palju, joka varattavissa erikseen. Lähtösiivous sisältyy hintaan. liinavaatteet lisämaksusta.

> Tutustu tarkemmin

Rauhallisella paikalla, järvi lähistöllä

Paritalohuoneisto TOILAILEVI A

Sijainti Levi- ja Sirkkajärven läheisyydessä, keskustaan 3,4 km. Laatuluokka Q3. Vuodepaikat 6, 1 makuuhuone. Lähtösiivous ja liinavaatteet lisämaksusta. 

> Kohdekuvaus ja kuvia

Tiedustelut ja varaukset levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkemmat ohjelmatiedot päivittyvät.

Hae