Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.
Jokimaja B&B

Ounasjoentie 860
99140 Köngäs

Katso sijainti kartalla

Meidän “pieni majamme joen rannalla” on itseasiassa entinen maatila, joka on rakennettu perinteiseen skandinaaviseen tyyliin. Tämä intiimi ja hurmaava ympäristö tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua ja rakastua lapin taikaan.

Majoittumaan mahtuu yhteensä 18 henkilöä. 7 niukkaan tyyliin sisutettua makuutilaa on erotettu toisistaan yksinkertaisilla puuseinillä. Lisäksi varattavissa on yksi kahden hengen huone, sekä loft-huone oleskelutilalla. Majatalosta löytyy myös keittiö- ja oleskelutila jossa on takka, sekä erillinen oleskelutila jossa on takka. Asukkaiden käytössä ovat yhteiset WC:t ja pesutilat sekä sauna samassa rakennuksessa. Jos tarvitset majoitusta suuremmalle  ryhmälle, otathan meihin yhteyttä.

Majatalon vierestä löytyy viihtyisä kahvilamme, jossa voit nauttia paikan päällä valmistetusta aamiaisesta. Lämmittele aidosti italialaiseen tyyliin valmistetun kahvikupposen äärellä tai nauti herkullisesta sveitsiläisestiä kaakaosta maistellen meidän paikan päällä valmistamiamme herkkuja. Joka päivä on tarjolla päivän keitto, tuoretta leipää ja itse tehtyjä vohveleita. 

Tilauksesta lämpiää myös perinteinen suomalainen sauna, jonka jälkeen voi nauttia sveitsiläistä Raclettea kahvilassamme.

Toinen saunoistamme sopii pienelle ryhmälle tai perheelle (4-6 hlö) ja suurempi sauna jopa 20 hengen ryhmälle. Paljun voi myös vuokrata saunan yhteyteen. Muita vaihtoehtoja illanviettoon tai tilaisuuksiin löytyy hinnastostamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, ja räätälöimme teidän toiveisiinne sopivan tilaisuuden.

 

HENKILÖKUNTA

Meidän tavoitteenamme on, että asiakkaamme pääsevät lähemmäs ainutlaatuista ja taianomaista talvimaisemaa, joka on hurmannut meidät ja josta on tullut intohimomme.

Jokimaja-tiimin perustana on kaksi naista; Kerstin, kokenut ja luova kodinhengetär, sekä ympäri maailmaa seikkailujen perässä matkustanut Cosima. Lisäksi tiimiin kuuluu dynaaminen nuori puuseppä, josta on valtavasti apua tiimille. Meillä on yksi yhteinen tavoite: tarjota sinulle lämmin ja ystävällinen ympäristö, jossa sekä yhteisöllisyys, että yksilöllisyys ovat tärkeitä.

Jaamme kanssasi mielellämme Levin alueen tuntemuksemme.

Sijaintimme ansiosta voit kokea rauhallisen ympäristön ja nauttia revontulista riittävän kaukana hektisestä hiihtokeskuselämästä. Halutessasi kaikki alueen palvelut ostosmahdollisuuksineen ja ravintoloineen ovat kuitenkin lyhyen matkan päässä. 

 

HUONEET JA HINNAT:

▪   Loft-huone

Hinta per henkilö/yö 
€ 75

▪   Kahden hengen huone

Hinta per henkilö/yö € 65

▪   Yhden hengen makuutila ikkunalla
€ 65

▪   Yhden hengen makuutila ilman ikkunaa
€ 55

▪   2 hengen makuutila

 ilman ikkunaa, per henkilö/yö
€ 55

▪   3 hengen makuutila

ilman ikkunaa, per henkilö/yö
€ 55

▪   Kerrosänky

4 hengen huoneessa, per henkilö/yö
€ 45

 

Hinta sisältää:

kotitekoisen aamupalan

pyyhkeet

lakanat

WLAN

majatalossa olevan saunan käytön

ilmainen pysäköinti

 

Löydät meidät myös

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g3250478-d9554955-Reviews-Jokimaja-Kongas_Lapland.html

Asiasanat:   Majoitus    Hotellit   Huoneistohotellit   Kahvilat   Leipomo-Konditoria   Matkamuistot   Ravintolat   Sauna   Take Away   Tapahtumat