Levi on Suomen suosituin ja monipuolisin hiihtokeskus.
Levitunturin 43 rinnettä ja 27 hissiä soveltuvat ikimuistoisiin rinneseikkailuihin.

LASKETTELU JA LUMILAUTAILU LEVILLÄ

Laskettelu ja lumilautailu Levin monipuolisilla rinteillä tarjoavat mielenkiintoista tekemistä koko perheelle. Vapaalaskualue, ratalaskijoiden tarpeisiin tehty Alpine Training Park sekä mittava South Park palvelevat Levillä kaiken ikäisiä laskettelijoita ja lumilautailijoita. Talvikauden 20192020 odotettu uutuus on nopea ja mukava 6-hengen Levi West -tuolihissi.

Lasketteluun ja lumilautailuun sopivat välineet saat vuokrattua tai ostettua monista Levin alueen vuokraamoista ja monipuolisista urheilukaupoista. Levin hiihtokoulussa saat puolestasi opetusta niin alkeistunneilla kuin jatkokursseilla.

Levin rinteet

Eturinteet

Levin laajat rinnealueet avautuvat helposti Levin Eturinteiltä käsin.
Laskuharrastuksen pariin pääset helposti katetun mattohissin, yläosan sompahissin ja Lastenmaan hissien avulla. Luokitukseltaan punaiset Eturinteet haastavat hieman aloittelijoita. Näyttävät temput tehdään puolestaan Streetillä.

Tuolihissi ja Express-gondoli nostavat sinut helposti Hotel Panoramalle asti.
3-hissillä jatkat matkaa tunturin muille rinnealueille.

Länsirinteet

Levin Länsirinteillä on laskettavaa kaikille taitotasoille.

Levi Black eli G2 on pujottelun maailmancup-kauden avauksesta tuttu kisarinne, johon pääset helposti Gondoli2000-hissillä.  

10- ja 11-hissit on korvattu tästä kaudesta alkaen uudella Levi West -tuolihissillä. Kevätauringosta nautiskelijat nousevat usein 12-hissillä Lammaskurun rinteille lähelle tunturin huippua. Vauhdikas Alpine Training Park on usein alppiseurojen käytössä 13-hissillä, muina aikoina myös kaikkien muiden laskettavissa. 14-hissi rinteineen on kätevä siirtymäreitti Etu- ja Länsirinteiden välillä.

Etelärinteet

Levin aurinkoiset Etelärinteet tarjoavat laskemisen iloa aloittelijoille ja kokeneemmille laskijoille. Laskutaitojen petraus ja aurinkoinen fiilistely on nautinnollista Levitunturin pisimmillä rinteillä mukavasta 6 hengen tuolihissistä nauttien. Lapsille ja aloittelijoille suosittelemme Leevilandian katettuja mattohissejä ja sompahissiä. Alueella on myös mittava South Park, jonne pääsee 9-hissillä. 

Koillisrinteet

Levin Koillisrinteillä voit testata carving-suksien ominaisuuksia ja jalkojesi kestävyyttä. 5- ja 6-hissien pitkillä vauhdikkailla rinteillä fiilistellään monien mielestä Levitunturin parhaat laskut. 6-hissillä saavutettava vapaalaskualue on avoinna lumitilanteen mukaan yleensä helmi-huhtikuussa.

Kaakkoisrinteet

Levin Kaakkoisrinteet soveltuvat erityisesti aloittelijoille ja perheille pienten lasten kanssa. Rinnealueen yläosa 7-hissillä on mukavan vauhdikas, koulujen hiihtolomaviikoille avautuva 7b-hissin rinteet ovat puolestaan leppoisan leveitä. 

Levin rinnekartta ja ajankohtaiset rinnetiedot

Rinnekartta  Avoimet RINteet  SÄÄ JA KAMERAT