It has been predicted that there's going to be Northern Lights in Levi soon. So take a look skywards! Prediction provided by Sunsää.

Northern Lights in the sky

It has been predicted that there's going to be Northern Lights in Levi soon. So take a look skywards!
Prediction provided by Sunsää.

Kotieläinpiha Kompiainen

Purolantie 6E
99130 Sirkka

Ort auf der Karte finden

Levin ainoa kotieläinpiha on auki marraskuussa joka päivä 11-15 tarjoten asiakkailleen eläimellisiä elämyksiä. Keskustasta meille on matkaa vain vajaa 2km! Joulukuussa olemme auki joka päivä 11-17 ja voit varata meiltä myös Joulupukki-ohjelmia.

 

Santa´s Pet Farmilta löydät ihania elämyksiä: kilttejä kotieläimiä, talvista puuhaa lumen keskellä , Hevosenkenkien metsästys- tehtävän sekä poro- ja poniajelut!

 

Joulunaikaan pääset nauttimaan aidosta joulun tunnelmasta. Voit tavata myös Joulupukin kotieläinpihalla tai voit pyytä hänet vierailulle luoksesi! Varaathan nämä vierailut etukäteen. 

 

Pihapiirin yhteydessä on hieronta-piste, jossa voit nauttia rentouttavasta klassisesta hieronnasta, muokkaavammasta urheiluhieronnasta tai kuivakuppauksesta. Hierontasivumme: www.hierojalevi.fi

 

Pulkkamäkeen tai potkukelkkailemaan!

Pulkkamäessä tai potkukelkan jalaksilla ei tule kylmä! Vanhemmat voivat nauttia kupposen kuumaa sillä aikaa kun lapset leikkivät lumessa.

 

Lähde poro- tai poniajelulle!

Farmin kilteillä eläimillä pääset kokemaan rauhallisen rekiretken ponilla ja lapset myös porolla. 

 

Istahda tulen äärelle aidossa Lapin kodassa!

Täydennä kierroksesi ja nauti kupponen kuumaa juomaa, kuten kahvia tai glögiä piparkakun kera. Voit myös ostaa meiltä makkaraa ja grillata sen itse.

 

 

Suuri osa eläimistämme on suomalaisia alkuperäisrotuja. Jotkin niistä ovat erittäin harvinaisia, eikä niitä enää näe nykypäivän maataloudessa.

 

Nyt meiltä löytyvät nämä eläinrodut:

      Suomenvuohi

   Suomenlammas

      Suomalainen maatiaiskana

      Pohjois-Suomen karja eli lapinlehmä

      poro

     Slovakia cuvac (laumanvartija-koira)

     Belgian jättikani

     angorakani

  Gotlannin russ poni

  Risteytyshevonen

 

 

Farmin pääsylippujen hinnat:

8€ (alle 2-vuotiaat ilmaiseksi)

 

Olemme auki:

marraskuussa joka päivä 11-15

 talvella joka päivä 11-15

JOULUKUUSSA JOKA PÄIVÄ 11-17

 

 

 

TERVETULOA!

 

 

 

Sie finden uns auch hier


Markierungen:   Lasten Levi   Ohjelmapalvelut   Terveys- ja hyvinvointi    Massage, Wellness and Physical Treatments   Santa Claus Programs   Children's Levi   Accommodation (Countryside)   Levi Reindeer and Domestic Animal Park   Reindeer Programmes   Horseback Riding