Lapland restaurant Jängällä

Tähtitie 4
99130 SIRKKA

Ort auf der Karte finden

Tervetuloa Jängälle!

Lappiravintola Jängällä tarjoaa vierailleen aitoja lappilaisia makuelämyksiä autenttisessa lappilaisessa ravintolamiljöössä. Haluamme antaa vieraillemme ainutlaatuisen lappilaisen ravintolaelämyksen, jonka pääosassa ovat käsityönä tehty ruoka ja juoma sekä vieraanvarainen palvelu.


Ruokalistamme perustana ovat tarkoin valitut kotimaiset raaka-aineet, jotka ilmenevät ruoka-annoksissa puhtaina ja luonnollisina lappilaisina makuina. Juomatuotteemme rakentuu ainutlaatuisista käsityönä tehdyistä sekoitetuista juomista, kotimaisten pienpanimoiden laadukkaista tuotteista sekä huolella valituista viineistä.

Palvelemme mielellämme myös yritysasiakkaiden tarpeita. Meillä järjestyvät niin pienten kuin keskisuurienkin yritysten kokoukset ja illalliset. Kabinettimme soveltuu 16 hengen kokoustamiseen ruokailuineen, ja tarvittaessa järjestyy suuremmankin ryhmän illalliset aina 100 vieraaseen asti. Keittiömestarimme ja pääbaarimestarimme toteuttavat yrityksenne tarpeisiin sopivan menun juomapaketteineen aina varauksen yhteydessä.

Toivotamme kaikki vieraat lämpimästi tervetulleiksi Jängälle!

Sie finden uns auch hier


Markierungen:   Ruoka ja viihde    Pubs and Bars   Restaurants   Wine and Dining   Restaurants and Dinners by Appointment   Corporate Client Services