It has been predicted that there's going to be Northern Lights in Levi soon. So take a look skywards! Prediction provided by Sunsää.

Northern Lights in the sky

It has been predicted that there's going to be Northern Lights in Levi soon. So take a look skywards!
Prediction provided by Sunsää.

Café Soma at Kittilä

Café Soma at Kittilä

Valtatie 36
99100 Kittilä

Find Location on the Map

Soma kahvila keskellä Kittilää. Täältä löydät niin suolaista kuin makeaa herkkuun isoon ja pieneenkin nälkään. Taatusti ilo myös silmälle!

Kahvila, jossa laaja valikoima niin suolaista kuin makeaa purtavaa. Suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat salaattibaari, päivänkeitto, burgerit sekä monenlaiset leivokset. Myös pitopalveluna erilaiset , jopa teemalliset, täytekakut ja voileipäkakut juhlaan kuin juhlaan. Kahvilassa on värikäs sisustusmaailma sekä lahjatavaraa myynnissä. Myös kokouspalvelut, jonka mahdollistaa alakerran 20 hengen kabinetti nykyaikaisine kokoustekniikoineen. Meillä myös brunsseja sekä sushisunnuntait kerran kuussa. Meille suora kelkkareitti Leviltä. A-oikeudet. Avoinna joka päivä! Seuraa fb, niin tiedät mitä tapahtuu!

Find us also


Tags:   Meeting Services   Food and Entertainment    Alcohol Retail Store   Pubs and Bars   Cafés   Gifts   Bakery   Exhibitions   Decor   Take Away   Restaurants and Dinners by Appointment