Levin hiihtokeskus ja Puuppolan suksi aloittavat yhteistyön - vastuulliset kumppanit
levi ski resort pusuSki

Levin hiihtokeskus ja Puuppolan suksi aloittavat yhteistyön - vastuulliset kumppanit

Suomen johtava laskettelukeskus ja suomalaisia laskettelusuksia ja lumilautoja valmistava Puuppolan Suksi Oy aloittavat yhteistyön.

Puuppolan Suksi ja Levin hiihtokeskus ovat pilotoineet yhteistyötä kuluneella kaudella erittäin positiivisin asiakaskokemuksin. Tulevalla kaudella 2021/2022 Puuppolan Suksen vapaalaskusuksia on kattava valikoima vuokrattavissa Levin vapaalaskuvuokraamossa Zero Pointilla.

Puuppolan Suksi suunnittelee ja valmistaa laskettelusuksia tehtaallaan Jyväskylässä. Tuotteiden ydinmateriaalina on puu, joka yhdessä kuitukerrosten kanssa laminoidaan suksiksi. Suksia on kehitetty 2009 alkaen ympäristöystävällisyys ja vastuullisuuden näkökulmasta. Uniikin ulkonäön lisäksi PUSUn vapaalaskusukset tarjoavat myös huippuluokan suorituskykyä laskijalle.

– Puuppolan Suksen tavoitteena on olla maailman ympäristöystävällisin suksivalmistaja, kertoo perustaja ja suksiseppä Jani Ahvenainen.

– Tämä tarkoittaa näkemyksemme mukaan myös proaktiivista kehitystyötä suksen eri komponenttien osalta. Testauksessa tarvitaan myös paljon käytännön laskutestejä, mihin Levi tarjoaakin pitkän laskukauden ja monipuolisten rinneprofiilien puolesta erinomaiset puitteet, jatkaa Ahvenainen.

– PUSU panostaa vastuulliseen vientiin ja yhteistyö Levin kanssa tarjoaa meille huippu puitteet tuotetestaukseen ja kouluttamiseen. Myös Levin sijainti on ihanteellinen erinomaisten kulkuyhteyksien takia. Koronarajoitusten helpottaessa Euroopasta on helppo ja nopea tulla Leville, joten tulevaisuudessa tulemmekin järjestämään kansainvälisiä tapahtumia Levillä, kertoo PUSUn kansainvälistymisestä vastaava Lauri Hulkkonen.

– Haluamme kumppaneiksi yrityksiä kuten PUSU, jotka jakavat arvomme vastuullisuuden periaatteista. Levi Ski Resort on Pohjoismaiden ensimmäinen ISO14001-ympäristösertifikaatin saanut hiihtokeskus ja tehnyt pitkäjänteistä työtä arktisen toimintaympäristön suojelun eteen jo vuosia. Ympäristöystävälliset PUSUt täydentävätkin meidän palveluportfoliota asiakkaillemme ja on hieno olla mukana huippulaadukkaan ja rakenteellisesti vaativan kuluttajatuotteen testaamisessa ja kehittämisessä, sanoo Marko Mustonen Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja.

***************

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUT:

Lauri Hulkkonen, Partner, Puuppolan Suksi Oy, lauri@pusu.ski
Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi

levi ski resort pusuSki