Levitunturi sai vihreän värin
lsr app kesä

Levitunturi sai vihreän värin

24.06.2021

Asiakkaat ottivat omakseen talvella lanseeratun Levi Resort -mobiilisovelluksen. Sovellus oli keväällä lataustilastoissa matkailusovellusten kärjessä. Levi Resort -sovellus on tuonut asiakkaiden selailtavaksi kattavan informaation tunturista ja sen palveluista onnistuneen tunturielämyksen varmistamiseksi. Informaatiokanavan lisäksi sovellukseen liitetty Levi Black kanta-asiakasohjelma täydentää sovellusta uniikilla tavalla. Nyt Levi Resort -sovellus on päivitetty kesävieraiden iloksi vihreäksi tunturiksi kattaen kesän laajan aktiviteetti- ja palveluvalikoiman.

ÄLYKÄS TUNTURI HYÖDYNTÄÄ DATAA VIESTINNÄSSÄ

Levi Resort -sovellus on yksi kulmakivistämme puolitoista vuotta sitten käynnistetyssä ”Älykäs tunturi” projektissa. Projektin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme moderni tapa jakaa reaaliaikaista informaatiota ennen Levin vierailua, vierailun aikana sekä vierailun jälkeen. Levi Resort -sovelluksen ainutlaatuisuuden taustalla on hiihtokeskuksen palveluiden ja tunturissa olevan teknologian ja siitä saatavan datan integroiminen yhteen käyttäen hyödyksi HiQ:n Frends integraatioalustaa. Sovelluksen tarjoama kattava informaatio yhdistettynä kanta-asiakasohjelmaan tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden hiihtokeskusmaailmassa. Nyt päivitetty vihreä tunturi täydentää kokonaisuuden, Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen kertoo.

- On todella hienoa olla kumppanina kehittämässä Levin ainutlaatuista kokonaisuuttaa hiihtokeskusmaailmassa. Meille projekti on myös huikea referenssi, kun pääsemme integroitumaan alan johtaviin palveluntarjoajiin kuten SkiData sekä TechnoAlpin ja sitä kauttaa tuomaan uusia palveluja käyttöön, kommentoi HiQ:n toimitusjohtaja Jukka Rautio.

REAALIAIKAINEN INFO REITEISTÄ JA PALVELUISTA 3D-KARTALLA

Sovelluksen ainutlaatuinen 3D-kartta paikannuksineen kattaa koko Levitunturin sekä sen lähiympäristön. Sovelluksen käyttäjäkokemus tarjoaa reaaliaikaisen informaation mm. Bike Parkin reiteistä, kesähisseistä, pyörävuokraamoista, seikkailupuistosta, aktiviteeteista, kaupoista sekä ravintoloista. Sovelluksen avulla voit katsella myös livekameroiden kautta tunturin tilannetta sekä seurata tunturin sääilmoituksia.

Sovelluksella voi ostaa ennakkoon kesähissien, Bike Parkin, seikkailupuiston, kesäkelkkaradan sekä Gondolin matkaparkin liput sekä vuokrata pyörät. Talvella hankittuja Levin kanta-asiakaspisteitä voi halutessaan myös hyödyntää kesän palveluissa. Kanta-asiakkaille on myös tarjolla ajankohtaisia etukuponkeja kesän palveluihin.

HAASTATTELUT JA YHTEYDENOTOT:

Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi
Jukka Rautio, toimitusjohtaja, HiQ, email jukka.rautio@hiq.fi

Oy Levi Ski Resort Ltd:n liiketoiminta keskittyy hissilipunmyyntiin, hiihdonopetukseen, vuokraamotoimintaan sekä tekstiilikauppaan. Lisäksi tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd tarjoaa rinneravintolapalveluita. Levi Ski Resort on monipuolinen matkailun palveluyritys, joka jokaisena talvikautena pitää huolta lähes puolesta miljoonasta onnistuneesta rinnepäivästä.

Levin lippulaivoina toimivat lukuisat tapahtumat, joista merkittävimpänä vuosittainen alppihiihdon maailmancupin pujotteluavaus, joka kerää kansainvälisesti valtavan huomioarvon. Levi on sitoutunut ISO 14001 -ympäristöjärjestelmään ensimmäisenä pohjoismaisena hiihtokeskuksena. Yhtiön tärkeimpänä arvona on arktisen ympäristön kunnioittaminen ja vaaliminen.