Oman mökin rauha ja Lapin talviunelmat
mokki-ulkoa-utsusta

Oman mökin rauha ja Lapin talviunelmat

Rauha, hiljaisuus ja luonnon läheisyys - Täydellinen mökki akkujen lataamiseen. Kun mietit omaa täydellistä Lapin ja Levin lomaa, mikä on sinulle mökkimajoituksessa tärkeää?

Oman mökin rauha ja Lapin talviunelmat

Rakastatko hiihtämistä? Haluatko päästä suoraan mökin ovelta valaistulle ladulle hiihtämään? Levi tarjoaa parhaimmillaan 230 kilometriä huollettua latuverkostoa ja 28 kilometriä valaistua latua vaihtelevissa tunturimaisemissa. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle oikea mökki halutun ladun vierestä.

Onko mukanasi tulossa oma rakas koira? Leviltä löytyy monta mökkiä, joihin lemmikit ovat sallittuja tuoda. Ja muuten, Leville aukesi uusi koirapuisto, jossa kannattaa käydä. Se taitaa olla Suomen pohjoisin koirapuisto! Latujakin koiran kanssa hiihtävälle Leviltä toki löytyy, yhteensö 35 kilometrin verran. 

Ovatko maisemat sinulle tärkeät? Miltä kuulostaisi rauhallinen aamu takkatulen ääressä, aamukahvi kädessä ja edessäsi avautuu silmänkantamattomiin siintävä Lapin maisema upeine kaamoksen värimaailmoineen? Levin Utsuvaara saattaa tällöin olla sinun alue, josta valita mökki.

Lomalla ilman autoa? Levin Ski Bussit kulkevat Levin rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Ajoreittejä on kaksi ja niiden kohtaamispiste on Eturinteillä Zero Point -talon edustalla. Voit helposti käyttää bussia, kun käyt ruokakaupassa, suunnata Levin kylään tai haluat esimerkiksi päästä lasketteluhisseille. Tämä on myös vihreämpi vaihtoehto liikkumiseen.

​​​
Voit erilaisilla hakukriteereillä etsiä juuri sinulle sopivaa majoitusta nettisivuiltamme, tai voit olla suoraan yhteydessä ystävällisiin ja ammattitaitoisiin asiakaspalvelijoihimme majoitusta valitessa.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai ota yhteys paikallisiin majoitusasiantuntijoihimme sähköpostitse sales@visitlevi.fi tai puhelimitse 016 639 3370. Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 10.00-16.00. 


Tervetuloa Leville nauttimaan aidosta talvesta!