Sappee ja Levin hiihtokeskus yhteistyöhön
lsr gondoli kesä

Sappee ja Levin hiihtokeskus yhteistyöhön

Etelä-Suomen suosituin hiihtokeskus Sappee ja yksi Suomen merkittävimmistä sekä kansainvälisimmistä ympärivuotisista aktiviteettikeskuksista Levi Ski Resort, ovat solmineet Resort Partner -yhteistyön. Yhteistyö sisältää kausikorttiyhteistyötä, markkinointiyhteistyötä sekä mahdollistaa hiihtokeskusten yhteisten toisiaan tukevien tapahtumien järjestämistä. Kausikorttiasiakkaiden etuna Levi ja Sappee tarjoavat alennuksen normaalihintaisiin päivän sekä useamman päivän hissilippuihin kesä- ja talvikaudella.

”On mahtavaa aloittaa yhteistyö Levin hiihtokeskuksen kanssa. Yhteistyön perimmäinen tarkoitus on tukea toistemme toimintaa sekä kasvattaa uusia aktiivisia harrastajia Suomeen. Olemme Sappeella jo vuosia panostaneet madaltamaan lasketteluharrastuksen aloittamiskynnystä. Uskon, että Resort Partner -yhteistyö Levin kanssa tukee entisestään lasketteluharrastuksen kasvupolkua kokeilijasta aktiiviharrastajaksi. Asiakkaille yhteistyö näkyy myös konkreettisesti. Sappee on jo tunnettu kausikorttiasiakkaiden isosta määrästä. Jatkossa kausikorttiasiakkaamme saavat Levin hissilipuista alennuksia. ” kertoo Jouko Poukkanen Sappeen matkailukeskuksen toimitusjohtaja.

”Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä Sappeen kanssa. Olemme aikaisemminkin tehneet Sappeen kanssa yhteistyötä, mutta Resort Partner -yhteistyön myötä pääsemme käynnistämään sen uudelleen ja tiivistämään sitä entisestään. Haluamme myös omalta osaltamme olla tukemassa laskettelun aktiivisia harrastajia ja yhteistyön myötä uskomme pystyvämme tukemaan tässä yhä useampia. Yhteistyön myötä myös Levin kausikorttiasiakkaat tulevat vastaavasti saamaan jatkossa Sappeen hissilipuista alennusta.” kommentoi Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Sappee ja Levi ovat molemmat ympärivuotisia matkailukeskuksia. Molemmilta hiihtokeskuksilta löytyy laskettelutarjonnan lisäksi myös kesäpalveluita. Kesäaikaan Sappeen ja Levin hissit palvelevatkin muun muassa pyöräilyn harrastajia, sillä molemmista keskuksista löytyy Bike Parkit. Yhteistyöllä halutaan jakaa toimialan osaamista ja tietotaitoa keskusten välillä sekä tarjota konkreettista lisäarvoa asiakkaille.

”Etelä ja pohjoinen kohtaavat yhteistyön merkeissä. Yhteistyösopimuksen solmiminen Levin kanssa kertoo molemminpuolisesta arvostuksesta toistemme tavoista tarjota ja tuottaa hiihtokeskuspalveluita. Yhteistyö antaa mahdollisuuden tietotaidon jakamiseen keskusten välillä. Hiihtokeskustoimiala on muutenkin hyvin lämminhenkinen yhteisö ja uskon, että yhteistyö Levin kanssa vahvistaa vain yhteisöllisyyttä” kertoo Sappeen Matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen.

”Yhteistyösopimus toisen aktiivisen ja ympärivuotisen toimijan kanssa on mahtava juttu. Sappee ja Levi ovatkin tässä suhteessa erittäin hyvä pari, sillä meiltä molemmilta löytyy monipuolista, ympärivuotista tarjontaa. Sappee on jo vuosia tehnyt määrätietoisesti ja ennakkoluulottomasti työtä ympärivuotisen matkailun eteen ja olemme erittäin innoissamme nyt solmitusta yhteistyösopimuksesta. Yhteistyöllä pyrimme tuomaan asiakkaillemme lisäarvoa, ja tämän myötä molempien keskuksien kausikorttiasiakkaamme tulevatkin nyt saamaan konkreettisia etuja.” kommentoi Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

LISÄTIETOJA JA HAASTATTELUT:

Jouni Palosaari, toimitusjohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email jouni.palosaari@levi.fi.
Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi.
Sappeen matkailukeskuksen toimitusjohtaja Jouko Poukkanen, email jouko.poukkanen@sappee.fi.
Sappeen matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen, email kosti.puurunen@sappee.fi.