SUOMEN POHJOISIN JA JÄNNITTÄVIN SEIKKAILUPUISTO ODOTTAA SINUA
levi ski resort seikkailupuisto

SUOMEN POHJOISIN JA JÄNNITTÄVIN SEIKKAILUPUISTO ODOTTAA SINUA

Hyppää mukaan ja tule Levin Seikkailupuistoon kokemaan ikimuistoinen kiipeily- ja seikkailukokemus!  Suomen pohjoisin ja yksi Pohjois-Euroopan laajimmista kiipeilypuistoista tarjoaa huikeita kokemuksia kaikille pienille ja suurille seikkailijoille. Radoilta löytyy kaiken kaikkiaan 63 erilaista tehtävää sekä 888m pitkän Santa's Zipline -vaijeriliukumaratonin!

SEIKKAILURADAT

Seikkailupuiston kiipelyradat tarjoavat useita ratoja ja tehtäviä helpoista haastaviin, joista valita mieleiset tehtävät. Hauskanpito ei edellytä aikaisempaa kiipeilykokemusta. Voit kulkea seikkailuradoilla rohkeutesi mukaan eri tasoisissa tehtävissä. Haastavimmat radat nousevat aina 12 metrin korkeuteen saakka, mutta halutessasi voit pysyä matalammalla. Ratojen yhteydessä pääset maistamaan myös hauskoja vaijeriliukuja. Seikkailuratojen "Ristikkäiset puut" -tehtävä on esimerkiksi työntekijämme Antin suosikki, sillä siinä pääsee kätevästi vaihtamaan seikkailupuiston kerroksesta toiseen.

levi ski resort seikkailupuisto

Seikkailuradoille minimipituus on 120 cm, mutta alle 120 cm pituisille lapsille löytyy myös oma seikkailurata noin puolen metrin korkeudelta, lasten leikkipuiston puolelta. Lapset voivat kiipeillä tällä radalla vanhempien valvonnassa veloituksetta omalla radalla noin puolen metrin korkeudella, jolloin ei tarvita turvavarusteita.

SANTA'S ZIPLINE – VAIJERILIUKUMARATON

Pitkät ja lennokkaat vaijerilukuradat ovat Levin seikkailupuiston erikoisuus, joista Santa’s Zipline -vaijeriliukumaraton yhdistää koko seikkailualueen. Maraton muodostuu 10 vaijeriliu'usta, josta pisin on 104 metriä pitkä. Liukujen välissä suoritetaan erilaisia seikkailutehtäviä seitsemän ja kahdentoista metrin korkeudessa. Maratonin kokonaispituus puiston ympäri on jopa huimat 888 metriä. Ennen liukumaratonille lähtöä kiivetään seikkailutehtäviä tehden 12 metrin korkeuteen, josta ensimmäinen liuku starttaa. Maratonin varrella pääset vierailemaan myös Joulupukin mökillä yläilmoissa 10 metrin korkeudessa. Ziplinen "Askeleet korkeuteen" -tehtävä on seikkailupuiston ohjaaja Kimin ehdoton suosikki, sillä tehtävä on puiston pisin ja nousee yhteen puiston korkeimmista paikoista. Vaijerilukumaratonille seikkailijan minimipituus tulee olla vähintään 150 cm ja minimipaino 45 kg.

levi ski resort seikkailupuisto

BASE JUMP

Uskaltaisitko astua tyhjyyteen? Base Jump pistää henkesi salpautumaan, kun lavalla vaaditaan rohkeutta astua tyhjän päälle. Ennen tehtävään lähtöä saat henkilökunnalta erityisohjeistuksen, jonka jälkeen pääset kipuamaan 12 metrin korkeuteen, jossa odottaa askel tuntemattomaan, mutta ei hätää, turvavarusteet vievät sinut turvallisesti alas maahan. Base Jump on puolestaan seikkailupuiston Stinan lempparitehtävä, sillä reunan yli on aina yhtä kivaa astua.

levi ski resort seikkailupuisto

OSTA ENNAKKOON JA TUTUSTU PELISÄÄNTÖIHIN

Seikkailut alkavat Levitunturin länsipuolelta Activity Parkin vuokraamolta, jossa puetaan turvavarusteet eli valjaat ja kypärä. Käymme alkuopastuksessa läpi seikkailupuiston pelisäännöt ja käytännön ohjeet. Pukeudu sään mukaisesti ja käytä nilkkaa tukevia kenkiä. Hanskat ovat seikkailupuistossa pakolliset. Radoilla voivat kiipeillä kaikki perusterveet aikuiset ja lapset pituus- ja painorajat huomioiden. Suosittelemme myös ostamaan seikkailusi etukäteen verkkokaupastamme asioinnin nopeuttamiseksi.