Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Uutiset

19.07.19 Ulkoelämän riemua ja tunturielämää: Levi Outdoor Fest ja Levi Bike Fest 24.-28.7.2019

Levi Outdoor Fest ja Levi Bike Fest tapahtumaviikon aikana nautitaan puhtaasta luonnosta ja ulkoelämän riemusta.

11.07.19 Kulttuurielämyksiä Levillä ympäri vuoden!

Kittilä on virkeä kulttuuripitäjä ja Levin lähialueilla löytyy paljon virikkeitä kulttuurinnälkäisille. Kittilästä on tullut monia tunnettuja taiteilijoita, kuten Reidar Särestöniemi ja Kalervo Palsa sekä Einari Junttila. Kaikkien näiden taitelijoiden elämäntyöhön pääsee tutustumaan Levin lähialueilla.

01.07.19 FILLARIHARRASTAJIEN UUSIN KOHTAUSPAIKKA LEVI BIKE FEST 24. – 28.7.2019

Levin upeaan kesäohjelmatarjontaan lisätään nyt uutuutena Levi Bike Fest. Pyöräilystä kiinnostuneille on tarjolla viisi päivää erilaisia tapahtumia, nähtävää ja koettavaa. Olit sitten pyöräilyharrastuksessa syvällä jo pinnoja myöden tai vasta miettimässä, että miltä tuntuisi ajaa ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylillä tai tuntureilla, tämä on sinun tapahtumasi!

28.06.19 Levi Bike Festin, Levi Extreme Triathlonin ja Levi Midnight Enduron pyöräkuljetukset

Päivitys 19.7.2019: KIITOS PYÖRÄKULJETUKSEN VARANNEILLE! Varaukset on otettu vastaan ja pyörät lähtevät keskiviikkona kohti Leviä. Jos kuitenkin vielä haluaisit apuamme pyörän kuljetuksessa niin olethan yhteydessä numeroon 040 820 94 19.Hansa Trans tarjoaa Levi Bike Festin, Levi Extreme Triathlonin ja Levi Midnight Enduron osallistujille mahdollisuutta pyöräkuljetuksiin eri puolilta Suomea.

Kaikki uutiset

Näytä tapahtumat

#LEVIDAYS

LeviDays on myös digilehti! Se käsittelee ajankohtaisia ja mielenkiintoisia aiheita Leviltä ja Levin ulkopuolelta. Lue lisää!

#levilapland