Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Tervetuloa Levin kauniiseen alkutalveen!

Lumen tulo ja valkean joulun odotus kuuluvat keskeisesti suomalaisten talveen. Yhä kasvava joukko Lapin ystäviä suuntaa kuitenkin Leville jo ennen varsinaista joululomakautta - kaamoksen kauneus koukuttaa! Kaamoksen ja hiihtolomaviikkojen välissä on myös hyvää aikaa lomailla Levillä ja nauttia talviaktiviteeteista.

alkutalven kauneutta levillä

Kaamos eli polaariyö on ajanjakso, jolloin aurinko ei nouse näkyviin pohjoisen napapiirin yläpuolella. Tunturi-Lapissa täydellinen kaamos ajoittuu pääosin joulukuulle. Ilmiöstä pääsee nauttimaan kuitenkin myös marras- ja tammikuussa, kun aurinko on vain lyhyen aikaa vuorokaudesta horisontin yläpuolella. Tänä talvena Levillä kaamos alkaa 9.12. klo 12.37 auringon laskiessa ja päättyy 3.1.2020 klo 12.10 aurinko jälleen noustessa.

Ensi kertaa napapiirin pohjoispuolelle kaamosaikaan suuntaava matkaaja yllättyy usein positiivisesti tästä maagisesta ajanjaksosta. Kaamosaikaan Levillä nimittäin nautitaan lumoavasta värikylläisyydestä - valkoisena hohtavat hanget, sinisenä, vaaleanpunaisena ja violettina hehkuva taivas sekä vihreän eri sävyissä loimuavat revontulet luovat omaa ainutlaatuista taikaa. 

Runsas lumi houkuttaa hiihtämään ja laskemaan ensiluokkaisilla valaistuilla laduilla ja rinteillä. Kaamoksen hämärä on erinomaista aikaa myös muunlaiselle ulkoilulle ja luontoretkeilylle - esimerkiksi ikimuistoisesti husky- tai koiravaljakoilla. Kuvaukselliset taivaan sävyt ja talvimaisemat ikuistuvat lumoaviksi otoksiksi kameran ja katsojan muistiin. Lyhyet päivät soveltuvat hyvin myös revontulien ihailuun ja niiden taltioimiseen.

alkutalven VALIKOITUJA POIMINTOJA

 • World Snow Day 18.1.
  Levi juhlii World Snow Dayta Etelärinteillä 18.1.2020, jolloin tunturi on täynnä aktiviteetteja ja tapahtumia! World Snow Dayn kunniaksi Levin hiihtokoulu järjestää kaksi Werneri hiihtokoulu -kurssia South Pointilla ja paikan päälle rantautuu myös Kids on Board -tapahtumakiertue. Lisäksi Leevilandia tarjoaa lapsille ilmaista ja ohjattua tekemistä. Päivän ajan tarjoamme myös hissiliput ja vuokravälineet lapsille edullisemmin. Lisätietoa tapahtumasta täältä
 • Arctic Challenge Levi 25.1.
  Hyytävän arktinen mittelö iskeytyy Leville jälleen tammikuussa 2020! Estejuoksutapahtuma jossa huiputetaan Levitunturi, mutta ei oteta aikaa ja asenne on Not Me But We! Lähde mukaan parisi, joukkueesi tai vaikka työporukkasi kanssa! Ota haaste vastaan täällä!
 • Levi West-hissin avajaiset 1.2. klo 11.00-16.00
  Levin uusi ja huippumoderni Levi West hissi on ollut käytössä jo marraskuusta asti mutta viralliset avajaiset järjestetään heti helmikuun alkuun. Menossa mukana rinneohjelmaa, varusteiden testausta, pulkkamäki, hissilipputarjouksia, mahdollisuus tutustua hybriditamppariin.
 • Tutustu ja varaa viikko-ohjelman aktiviteetit
 • Koe kehon ja mielen hyvä olo
 • Herkuttelu ja viihde Levillä

LEVI MAJOITUS - alkutalven PARHAAT POIMINNAT

Energisoidu perheen kesken ja kavereiden kanssa. Katso esimerkkejä monipuolisesta majoitustarjonnasta ja poimi heti omasi! Tervetuloa nauttimaan kaamoksen kauneudesta Leville!

Alkutalven pitkä torstai-sunnuntai viikonloppu Levillä.

 • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 36 € / hlö / vrk
 • Perhe / 2 aikuista ja 2 lasta - alkaen 20 € / hlö / vrk
 • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 15 € / hlö / vrk

> VARAA MAJOITUKSESI HETI - LISÄÄ VAIHTOEHTOJA TÄÄLTÄ!

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hae majoitusta

Hae