Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hiihtoloma Levillä - aktiviteetteja ja akkujen latausta

Tervetuloa nauttimaan helmi-maaliskuussa 2018 ikimuistoisesta koko perheen hiihto- ja talvilomasta Leville! 

Perheen yhteinen talviloma eli perinteinen hiihtoloma viikoilla 8 - 10 on usein odotettu koko talven kohokohta sekä lapsille että aikuisille. Irtiotto arjesta ja yhteinen aika ainutlaatuisen Lapin luonnon keskellä antavat voimia koko loppukeväälle.

Raitis ilma, valkeat hanget sekä monipuoliset aktiviteetit ja palvelut houkuttavat joka vuosi Leville hiihtolomailijoita ympäri Suomen. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia pitkistä päivistä Levin huippukuntoisilla rinteillä ja laduilla. 

Hiihtoloman suunnittelu on hyvä aloittaa etsimällä ja varaamalla omaan tarpeeseen sopiva majoitus. Huoneistoja on rajoitettu määrä ja suosituimmat kohteet varataan nopeasti, joten toimi ajoissa.

Hiihtolomaviikot 2018

Viikon majoitus Levillä hiihtolomaviikoilla 8-10.

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 45 € / hkl / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2 lasta - alkaen 25 € / hkl / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 19 € / hkl / vrk

Varaa majoitus heti!

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.

Levin tapahtumat ja ohjelmat - hiihtolomaviikot

Suksitestausta, maamme ykkösrivin artistit, lapsille monipuolista ohjelmaa, rinneriehaa... Levin hiihtolomaviikot ovat täynnä tekemistä ja rentoutumista sopivassa suhteessa sekä isoille että pienemmille. 

Alla esimerkkejä Levin hiihtolomaviikkojen ohjelmasta ja monipuolisista aktiviteeteista. 

  • Mandatumin lettumökki avoinna 21.-28.2. ja Audin tapahtumapiste sekä Tanja Poutiaisen rinnekierros 22.-24.2. 
  • Lasten Werneri-hiihtokoulu, laskettelukoulu 4-6v. aloittelijoille ja lumilautailu tutuksi 5-7v. lapsille. Laskettelun perustaitojen kertausta, luisteluhiihdon perustekniikat, lumilautailu tutuksi ja telemarkin alkeiskurssi aikuisille. Lumikenkäretki tai skinnausta omin askelin tunturiin.
  • Lapsille ilmainen pulkkakisa ja Leevi-ahman suunnistus Leevilandiassa. Lastenmaassa pulmapähkinä, suunnistusta ja urheilukilpailu.
  • Vierailu Lainion lumikylään, moottorikelkkasafari tai lumikenkäretki Särkitunturille. Porolla pilkille ja lumikenkäilemään, ratsastuslenkki tai poroajelu. Kotivierailu, revontulijahti, yöelämysretki Levitunturille tai aloittelijan hiihtoretki.
  • Syvän veden treeni kylpylän vesijuoksualtaalla tai kehonhuoltotunti.
  • Petri Nygård, Stig, Kasmir, Suvi Teräsniska ja Elastinen Hullu Poro Areenalla. Ikärajaton: Tubetour, Evelina, JVG, Haloo Helsinki!

Edellä mainitut ovat esimerkkejä hiihtolomaviikkojen ohjelmasta. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Hiihtolomaohjelma 2018

Varaa oma elämyksesi

HIIHTOLOMAT - 5 HYVÄÄ SYYTÄ SUUNNATA LEVILLE

Opi laskettelemaan tai lumilautailemaan, haasta itsesi uudessa South Parkissa tai suosikkirinteessäsi ja ennen kaikkea - viihdy yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Vietä koko perheen aktiivinen hiihtoloma Levillä - tätä kaikkea Levi tarjoaa hiihtolomaisille!

1. Suomen monipuolisin ja suosituin hiihtokeskus

43 rinnettä ja 28 hissiä. Levillä on runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoita, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. Kauden uutuudet South Park, Alpine Training Park ja vapaalaskualue. Lastenmaa ja Leevilandia pikkuväelle. Tutustu hiihtolomalla koko tunturiin.

> Laskettelu ja lautailu Levillä

2. 230 km latuverkosto

Suomen suosituin talviurheilulaji maastohiihto on erinomainen kuntoilulaji ja Levillä sen harrastamiseen on erinomaiset mahdollisuudet. 230 kilometrin huollettu latuverkosto tarjoaa hiihtolomalaisiille mahdollisuuden hiihtää aamusta iltaan ja pistäytyä Levin monissa latukahviloissa ja myös tulistella laavuilla.

> Hiihtäminen Levin hangilla

3. Myös muuta kuin laskemista ja hiihtämistä

Läskipyöräily, lumikenkäily, moottorikelkkailu, poroajelu, revontulet, Winter Laser World ja jääkarting ja uutuutena luistelu Levi Ice Skating Parkissa ovat vain esimerkkejä Levin talvisista mahdollisuuksista. Kylpylä, keilaus ja Tonttula puolestaan varmistavat koko perheen mielekkään tekemisen myös huonomman ilman yllättäessä.

> Levin monipuoliset aktiviteetit

4. Monipuoliset majoitusmahdollisuudet

Mukava mökki vai viihtyisä alppitalo? Keskeinen sijainti rinteiden lähellä tai hieman kauempana omassa rauhassa? Valitse omasi laajasta majoitusvalikoimasta. Levin 25 000 petipaikkaa varmistavat mieluisan majoitusvaihtoehdon löytymisen myös hiihtolomalla.

> Levin majoitusvaihtoehtoja

5. Helposti saavutettavissa

Leville pääsee helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla. Kittilän lentokenttä on vain 15 minuutin matkan päässä, junalla puolestaan pääsee Rovaniemelle (170 km) ja Kolariin saakka (80 km). Bussilla ja omalla autolla pääsee Leville halki Suomen – esimerkiksi Oulusta on 370 km ja Kuopiosta 670 km.

> Näin saavut Leville

Varaa majoitus heti!

Hae HIIHTOLOMAN majoitusta LEVILLÄ

Hae