Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hiihtoloma Levillä - aktiviteetteja ja akkujen latausta

Tervetuloa nauttimaan helmi-maaliskuussa 2020 ikimuistoisesta koko perheen hiihto- ja talvilomasta Leville! 

Perheen yhteinen talviloma eli perinteinen hiihtoloma viikoilla 8 - 10 on usein odotettu koko talven kohokohta sekä lapsille että aikuisille. Irtiotto arjesta ja yhteinen aika ainutlaatuisen Lapin luonnon keskellä antavat voimia koko loppukeväälle.

Raitis ilma, valkeat hanget sekä monipuoliset aktiviteetit ja palvelut houkuttavat joka vuosi Leville hiihtolomailijoita ympäri Suomen. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia pitkistä päivistä Levin huippukuntoisilla rinteillä ja laduilla. 

Hiihtoloman suunnittelu on hyvä aloittaa etsimällä ja varaamalla omaan tarpeeseen sopiva majoitus. Huoneistoja on rajoitettu määrä ja suosituimmat kohteet varataan nopeasti, joten toimi ajoissa.

Hiihtolomaviikot 2020

Viikon majoitus Levillä hiihtolomaviikoilla 8-10.

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 45 € / hkl / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2 lasta - alkaen 25 € / hkl / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 21 € / hkl / vrk

Varaa majoitus heti!

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.

Hiihtolomaviikoilla tapahtuu!

Hiihtolomaviikoilla Levillä löytyy tapahtumaa ja tekemistä jokaiselle. Päivisin ulkoillaan ja nautitaan luonnosta, iltaisin voi kerääntyä kuuntelemaan maamme eturivin artisteja Levin ravintoloihin. Myöskin lapset ja nuoret on huomioitu Levin keikkatarjonnassa ja ikärajattomilla keikoilla esiintyy Gasellit (19.2), Ellinoora (26.2), Teflon Brothers (3.3) ja Tubetour valtaa Levin 4.3.!

Iltojen K18 keikoilla viihdyttää edellä mainittujen lisäksi muun muassa Abreu, Katri Ylander ja Kymppilinja.

Kaikki keikat ja tapahtumat löytyy tapahtumalakenteristamme täältä!

Mandatum Lifen lettumökki avoinna 19.-26.2.2020.
Levi kutsuu hiihtolomalaisia! Tervetuloa lämmittelemään Mandatum Lifen mökille Zero Pointin viereen. Mökissä voit nauttia muurinpohjalettuja ja lämmintä mehua sekä osallistua arvontaan. Letut paistuvat joka päivä 19.–26.2.2020 klo 12.00-16.00.
Voit osallistua ilmaiseksi laskettelun tekniikkaklinikalle! Ilmoittautuminen Mandatum Lifen lettumökillä etukäteen, klinikat järjestetään to 20.2, pe 21.2, ma 24.2 ja ti 25.2. Lisätietoa klinikoista täällä

Ohjattua toimintaa lapsille hiihtolomaviikoilla 8-10.
Levi Hotel Span lasten hiihtolomaohjelmissa puuhaa hiihtolomaviikoilla sunnuntaista torstaihin, muun muassa kasvomaalausta ja bingoa!
Levi Ski Resort järjestää Eturinteen Lastenmaassa ja Etelärinteen Leevilandiassa maksuttomia ohjemia joka päivälle. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.
Tiistaina 18.2 Levi Wellness Club järjestää temppukoulun 4-7 vuotiaille lapsille. Lisätietoa tapahtumasta tästä.

Levi Wellness Clubin Basementilla lapsiparkki maanantaista perjantaihin klo 17.00-20.00.
Lapsiparkki on ilmainen Wellness Clubin treenaajille. Levi Wellness Clubilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja ympäri vuoden, ja hiihtolomaviikoilla tuntikalenteri täynnä tunteja laidasta laitaan! Hiihtolomaviikoilla mahdollisuus myös perhejoogaan!
Kurkkaa Wellness Clubin treenikalenteri tästä

Tutustu hiihtolomien ohjelmiin tästä

HIIHTOLOMAT - 5 HYVÄÄ SYYTÄ SUUNNATA LEVILLE

Opi laskettelemaan tai lumilautailemaan, haasta itsesi uudessa South Parkissa tai suosikkirinteessäsi ja ennen kaikkea - viihdy yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Vietä koko perheen aktiivinen hiihtoloma Levillä - tätä kaikkea Levi tarjoaa hiihtolomaisille!

1. Suomen monipuolisin ja suosituin hiihtokeskus

43 rinnettä ja 27 hissiä. Levillä on runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoita, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. South Park, Alpine Training Park ja vapaalaskualue itsensä haastamisesta kiinnostuneille. Lastenmaa ja Leevilandia pikkuväelle. Tutustu hiihtolomalla koko tunturiin.

> Laskettelu ja lautailu Levillä

2. 230 km latuverkosto

Suomen suosituin talviurheilulaji maastohiihto on erinomainen kuntoilulaji ja Levillä sen harrastamiseen on erinomaiset mahdollisuudet. 230 kilometrin huollettu latuverkosto tarjoaa hiihtolomalaisiille mahdollisuuden hiihtää aamusta iltaan ja pistäytyä Levin monissa latukahviloissa ja myös tulistella laavuilla.

> Hiihtäminen Levin hangilla

3. Myös muuta kuin laskemista ja hiihtämistä

Läskipyöräily, lumikenkäily, moottorikelkkailu, poroajelu, vierailu Santa's Pet Farm-kotieläinpihalla, revontulet, Winter Laser World, ratsastus ja jääkarting ovat vain esimerkkejä Levin talvisista mahdollisuuksista. Kylpylä, keilaus ja Tonttula  puolestaan varmistavat koko perheen mielekkään tekemisen myös huonomman ilman yllättäessä.

> Levin monipuoliset aktiviteetit

4. Monipuoliset majoitusmahdollisuudet

Mukava mökki vai viihtyisä alppitalo? Keskeinen sijainti rinteiden lähellä tai hieman kauempana omassa rauhassa? Valitse omasi laajasta majoitusvalikoimasta. Levin 25 000 petipaikkaa varmistavat mieluisan majoitusvaihtoehdon löytymisen myös hiihtolomalla.

> Levin majoitusvaihtoehtoja

5. Helposti saavutettavissa

Leville pääsee helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla. Kittilän lentokenttä on vain 15 minuutin matkan päässä, junalla puolestaan pääsee Rovaniemelle (170 km) ja Kolariin saakka (80 km). Bussilla ja omalla autolla pääsee Leville halki Suomen – esimerkiksi Oulusta on 370 km ja Kuopiosta 670 km.

> Näin saavut Leville

Varaa majoitus heti!

Hae HIIHTOLOMAN majoitusta LEVILLÄ

Hae