Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Jatka joululomaa loppiaisen yli - Levillä tammikuun alussa hyvin majoitusta saatavissa.

Loppiaisen aikaan tammikuun alussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset ruuhkattomaan lomailuun. Katso esimerkkejä monipuolisesta majoitustarjonnasta ja poimi heti omasi!

LEVI MAJOITUS - LOPPIAISEN valikoidut POIMINNAT

Loppiainen Levillä, majoitusvaihtoehtoja ajalla 3/4.1.-10.1.2018.

> Aninan Aarre: 2 022€

Hyvin varusteltu iso 10 henkilön keloparitalohuoneisto Levi Golfilla / Koillisrinteillä. 4 makuuhuonetta, 2 wc, sauna, isot terassit ja langaton internet-yhteys. Loppusiivous kuuluu hintaan.

> Sointutie: 1 520€

Paritalohuoneisto 6-8 henkilölle lähellä keskustaa Nuottirakassa. Nukkumiseen 2 makuuhuonetta ja avoin parvitila, 2 wc, sauna, hyvät varusteet lapsiperheille, internetyhteys ja erillinen suksihuoltotila. Loppusiivous sisältyy hintaan.

> Hiihtäjänkuja: 1 365€

Alppitalo 6-8 henkilölle Levin keskustassa ja eturinteen läheisyydessä. 3 makuuhuonetta yläkerrassa, 2 wc, sauna pukuhuoneella, parvekenäkymä rinteelle, hyvin säilytystilaa ja erillinen suksienhoitotila.

> Nilijoutsen / Kuikelo: 780€

Kelorivitalohuoneisto 5-6 henkilölle hyvällä sijainnilla. 1 makuuhuone ja parvi, 2 wc, sauna, terassi etelään ja erillinen suksien huoltotila. Hinta sisältää liinavaatteet sekä loppusiivouksen.

> Nilijoutsen / Levinpaula: 950€  

Kelorivitalohuoneisto 8 henkilölle hyvällä sijainnilla. 3 makuuhuonetta ja parvi, 2 wc, sauna, terassi etelään ja erillinen suksien huoltotila. 

> Lomailevi: 750€

Hyvin varusteltu kelohirsihuoneisto 5 henkilölle Levin keskustassa, makuuhuone ja parvi, kylpyhuone, sauna, keittiö ja yleinen suksien huoltohuone. 

> Levin Kultarinne: 1 190€

Alppitalo 8 henkilölle Levin keskustassa ja päärinteen alla. 4 makuuhuonetta, 2 wc, sauna, parveke itään ja erillinen suksienhoitohuone. 2 hissilippua ja loppusiivous kuuluvat hintaan.

> Hiihtäjänkuja: 1 070€

Alppitalo 6-8 henkilölle Levin keskustassa ja eturinteen läheisyydessä. 3 makuuhuonetta, 2 wc, sauna pesuhoneella, parvekenäkymä rinteelle, hyvin säilytystilaa ja erillinen suksienhoitotila.

> Levinkolmio: 1 750€

Päärinteen juurella sijaitseva alppitalo 4 henkilölle. 2 makuuhuonetta, wc, sauna, pesuhuoneessa 2 suihkua ja poreamme, internet ja parveke länteen. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. 

> Lisää vaihtoehtoja - Varaa loppiaisen majoituksesi heti!

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita ellei toisin mainittu. Huoneistoja rajoitettu määrä. 

Lisätietoa aiheesta - tutustu myös näihin:
Inspiroidu talven viikko-ohjelmasta
Tutustu Levin rinteisiin ja reitteihin

Kuvat: Levin Matkailu, Visit Finland / Daniel Taipale

Hae majoitusta LEVILLÄ

Hae