Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Vappu kruunaa Levin kevään! Varaa oma megavappusi ja liity mukaan juhlaan.

Oletko aina halunnut lasketella mehiläispuvussa? Osallistua tuhannen ihmisen naamiaisparaatiin? Istuskella tunturin rinteessä brunssilla? Levin Megavapussa onnistuu tämä kaikki!

Levin vappu on täynnä hauskanpitoa

Vielä parikymmentä vuotta sitten muutama leviläinen yrittäjä suuntasi vappuna marssimaan päällään naamiaisvaatteet. Vuosien saatossa Levin vapusta on tullut iso, koko tunturin tapahtuma. Suosiota selittää monipuolinen ohjelma ja sää - vappuna se on usein Levillä huikea, aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, lämpöä voi olla 20 astetta ja rinteet edelleen erinomaisessa kunnossa.

Vappuna 2019 Levillä talven loppua juhlii jälleen koko kylä: on vappukulkuetta ja vappusuunnistusta. Tunturi on täynnä tapahtumia, suussasulavia herkkuja ja kevätriehafiilistä. Estradeille astuvat eturivin artistit ja tanssittajat. Maistuvat vappubuffetit ja -brunssit valtaavat ravintoloiden menut.

Levin vapun alustava ohjelma ja aikataulut

TIISTAI 30.4.2019

Kello 14.30 -16.00 Vappukulkue, Levin perinteinen vappukulkue starttaa Levin Torilta ja kokoaa yhteen juhlakansan – lähde mukaan hauskanpitoon! Mitä hauskemmassa asussa, sen parempi! Palkintojenjako 16.00.

Tarkemmat ohjelmatiedot päivitetään talven aikana.

TERVETULOA LEVIN KEVÄTHANGILLE

Ota etunojaa ja aloita vappu ajoissa! Tai jatka lomailua toukokuun puolelle - aurinkoisista keväthangista ja Levin huippukuntoisista rinteistä pääset nauttimaan toukokuun alkupuolelle saakka. Levin monipuoliset mahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa niin lentäen, junalla, bussilla kuin omalla autollakin.

Helposti Levin keväthangille

Levin aurinkoiset keväthanget ovat helposti saavutettavissa niin lentäen, junalla, bussilla kuin omalla autollakin. Kittilän lentokenttä sijaitsee vain 15 minuutin matkan päässä ja lentäen pääset myös Rovaniemelle (170 km), juna tuo matkaajat mukavasti puolestaan Rovaniemelle ja Kolariin (80 km) saakka. Bussilla ja omalla autolla Leville pääsee helposti halki Suomen.

Näin saavut Leville

Majoitus Levillä vapun aikaan 2019

Toimi ajoissa ja varmista osallistumesi kevättalven huipputapahtumiin.

Mökkimajoitus Levillä:

  • 4 henkilöä - alkaen 18 € / hlö / vrk
  • 6 henkilöä - alkaen 14 € / hlö / vrk
  • 8 henkilöä - alkaen 13 € / hlö / vrk

Varaa majoitus heti!

Esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä mökeissä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä. Mökkien lisäksi vaihtoehtoina myös hotelleja ja huoneistohotelleja. Majoitustiedustelut ja -varaukset myös sähköpostilla levi@levi.fi tai puhelimella 016 639 3300. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hae Vapun ajan majoitusta LevillE

Hae