Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

6.-9.4.2017 Levillä huipputapahtumien viikonloppu - merkitse ajankohta kalenteriin ajoissa!

Huhtikuussa Levin kävijää hemmotellaan, sillä tiedossa on peräti kolme suurta yleisötapahtumaa pitkän viikonlopun aikana. 

3 + 1 hyvää syytä lomailla Levillä huhtikuussa

Aurinkoiset keväthanget, huippukuntoiset suorituspaikat sekä saman henkisten ihmisten seura! Tutustu tarkemmin, mistä näissä tapahtumissa on kyse!

1. Lumilautailun SM-kisat 2017

Tapahtumarikkaan viikonlopun aloittaa torstaina käynnistyvät kilpailut lumilautailun suomenmestaruuksista. 

Huhtikuussa Levillä ratkotaan neljän päivän aikana Levillä perinteikkäät Suomen Mestarit vuosimallia 2017 useissa ikäluokissa. Levin SM-kilpailut on lumilautailijoiden ehdoton kauden päätapahtuma kuluvana talvena kotimaassa.

Halutut tittelit houkuttelevat paikalle sekä nykyiset tähdet että nousevat suuruudet. Tule mukaan kisaamaan tai nauttimaan maamme kärkilaskijoiden suorituksista parhaaseen kevätaikaan huippuseurassa.

2. Levi Drag RaceX & Levi SnowX

Superviikonlopun aikana Levillä on luvassa lumilautailun lisäksi vauhdikasta menoa myös huipputason moottorikelkkailun parissa. 

Perjantaina Levin eturinteellä kiihdytellään kilpaa Levi Drag RaceX -kisassa. Erittäin yleisöystävällisessä lajissa nopeimmat kelkat kiitävät Levin rinnettä ylös jopa yli 150 kilometrin tuntinopeudella. Lauantaina on puolestaan vuorossa Levi SnowX -crossikisa. 

Suomalaisten lisäksi tapahtuma kerää monipuolisesti osallistujia ja katsojia myös naapurimaista. Kelkkailun lisäksi tapahtumassa on tiedossa myös paljon muuta mukavaa oheisohjelmaa! 

3. Visma Ski Classics Ylläs-Levi 67 km

Huhtikuun toinen lauantai kokoaa samalle viivalle sekä maailman parhaat ammattihiihtäjät että tavalliset lajin harrastajat. 

Ylläs-Levi -hiihto on ensimmäistä kertaa osana pitkien maratonhiihtojen Visma Ski Classics maailmancup-kiertuetta. Kiertueen muita osakilpailuja ovat mm. legendaariset Vasaloppet, Marcialonga ja Birkebeiner-hiihdot.

Televisioitava ja hyvin myös tavallisille hiihtäjille soveltuva Ylläs-Levi -hiihtotapahtuma noussee samalla uudeksi kotimaiseksi kauden huipputapahtumaksi massahiihtorintamalla. Koe maailmanluokan Visma Ski Classics -maratonhiihtokiertueen päätöstapahtuma parhaiden keväthankien aikaan itse paikan päällä Levillä!

4. Myös paljon muuta

Suomen suosituin ja monipuolisin hiihtokeskus on myös paljon muuta!

Huhtikuussa Levillä keväthanget ovat parhaimmillaan ja aurinkoinen tunturi tarjoaa mahdollisuudet ikimuistoiseen lomaan. Aloita päivä esimerkiksi luistavilla laduilla ja nauti iltapäivä loistokuntoisista rinteistä! Tai kokeile läskipyöräilyä, lumikenkäilyä tai vieraile laavulla. Kevättalvella olosuhteet ovat Levillä näihin parhaimmillaan.

Eikä aika käy pitkäksi myöskään sisätiloissa. Nauti olostasi esimerkikisi kylpylässä tai kokeile ihanan rentouttavaa joogaa. Anna itsellesi ja läheisille aikaa. Syö hyvin ja kerää voimia koko loppukevättä varten. Tai biletä yön pikkutunneille asti. Kaikki tämä helposti saman viikonlopun aikana. Kerää porukka kasaan ja ota suunnaksi Levi!

Toimi ajoissa - Varaa majoituksesi heti

Koe monipuolinen Levi ja sen taika - toimimalla ajoissa varmistat osallistumisesi kevättalven parhaisiin tapahtumiin Levillä!

Majoituksen varaaminen onnistuu helposti Levin Keskusvaraamon kautta. Vaihtoehtoina on esimerkiksi erilaisia mökkejä, hotelleja ja huoneistohotelleja tarpeenne mukaan. Useissa majoituskohteissa on varasto- ja huoltotilaa omille suksille sekä lauduille ja muille varusteille.

Esimerkkejä 6.-9.4.2017 TO-SU majoitusvaihtoehdoista Levin keskustassa.

Huoneistohotelli -alkaen 70€/hlö/yö

Hyvin varusteltu 2-hengen huoneisto Levin keskustassa, minikeittiö, kylpyhuone, sauna ja yleinen suksien huoltohuone. Alkaen hinta 2 henkilölle, ei sis. liinavaatteet ja loppusiivous.

Lomailevi - alkaen 42€/hlö/yö

Hyvin varusteltu kelohirsihuoneisto 5 henkilölle Levin keskustassa, makuuhuone ja parvi, kylpyhuone, sauna, keittiö ja yleinen suksien huoltohuone. Alkaen hinta 5 henkilölle, ei sis. liinavaatteet ja loppusiivous.

> Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät täältä

Majoitustiedustelut ja -varaukset myös sähköpostilla levi@levi.fi tai puhelimella 016 639 3300.

Huhtikuun superviikonloppu kerää Leville laajasti vierailijoita niin läheltä kuin kaukaa. Muista varata majoituksesi riittävän ajoissa!

Tutustu tarkemmin huhtikuun huipputapahtumiin Levillä

> Lumilautailun SM-kisat 6.-9.4.2017

> LeviDrag RaceX & Levi SnowX 7.-8.4.2017

> VISMA SKI CLASSICS Ylläs-Levi 8.4.2017

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Kuvat: Levin Matkailu Oy, Kittilän Moottorikerho / Pauli Hänninen, Visma Ski Classics / Magnus Östh
 

Hae majoitusta

Hae