Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levin monipuoliset mahdollisuudet kutsuvat syyslomalaisia!

Vauhdin hurmaa ja rauhoittumisen hetkiä, nautinnollista yhdessäoloa sekä omaa aikaa itselle - tervetuloa syyslomalle Leville! Tarjolla on unohtumattomia elämyksiä, hiljaisuutta, puhtautta ja luonto, jollaista ei ole missään muualla!

VINKIT KOKO PERHEEN Virkistävään SYYSLOMAAN

Kokosimme kahdeksan hyvää vinkkiä, mitä kokea Levillä lokakuun syyslomalla. 

1. Lumiset Rinneriemut

Levin hiihtokeskuksen rinteet avautuvat tänä vuonna ennätysaikaisin, jonka vuoksi syyslomalaiset pääsevät mäkeen jo lokakuun puolella. Aikaisen laskukauden avauksen mahdollistaa parhaaseen pakkasaikaan viime talvena tykitetty säilölumi. Avaustavoite Levin rinteille on perjantai 11.10.2019, jolloin laskemaan pääsee Eturinteellä.

2. Suuri seikkailu

Haluatko seikkailla tai suorittaa fyysisesti vaativia tehtäviä? Hypätä kirjailemellisesti tyhjän päälle? Tervetuloa kokemaan runsasta lomariemua ja onnistumisen elämyksiä Levin hulppeaan Seikkailupuistoon koko perheen voimin! Koko Pohjois-Euroopan suurimman seikkailupuiston tehtävät soveltuvat hyvin kaikenikäisille ja -kokoisille. Seikkailupuisto avoinna aina 20.10. asti syksyllä.

3. Suloiset Huskyt

Mukavan elämyksellisen lomakokemuksen koko perheelle saat Levillä vierailemalla husky-tilalla. Lumiseen aikaan alueen husky-koirat nauttivat rekivaljakon vauhdista ja sulan maan aikaan viettävät hyvin ansaittua lomaa ja keräävät voimia tulevan talven koitoksia varten. Vierailulla pääset tutustumaan tarkemmin näihin suloisiin arktisiin vetokoiriin. 

4. Virkistävä Patikkaretki

Kiipeä syyslomalla tunturiin kuulemaan hiljaisuutta ja ottamaan perspektiiviä arkeen, syksy Levillä on täydellistä aikaa akkujen lataamiseen ja rauhoittumiseen. Tunturissa turha kiire kaikkoaa mahtavia maisemia ja luonnon ykistyiskohtia havainnoiden. Levin monipuoliset polut ja luontokohteet soveltuvat erinomaisesti koko perheen yhteisiin retkiin.

5. Välkkyvät laserit

Laser- ja jousiammuntapelit ovat jännää sykettä nostavaa ulkoliikuntaa, koko perheen tiimityötaitoja hiova kokemus ja koukuttava ohjelmanumero Levin lomalla! Winter Laser World Levin tukikodassa laserit, valo- ja savuefektit herättävät alueen fantasiamaiseksi pelimaailmaksi pimeään aikaan! Pelit eivät vahingoita ketään tai sotke luontoa. 

6. rentouttava KYLPYLÄ

Loma Levillä ei ole täydellinen ilman vierailua kylpylässä! Levi Hotel Span kylpylä on yksi Suomen upeimmista, sisältäen 17 eri kokoista sisä- ja ulkoallasta. . Matalat altaat perheen pienimmille. Porealtaita kehon ja mielen täydelliseen hellimiseen. Iso kuntoiluallas uimareille. Lomatekemistä löytyy myös kylpylän alakerrasta - Ailu Family Fun -sisäleikkitila ja keilaradat.

7. ihastuttavat revontulet

Syyslomalla Levillä voit osallistua monipuolisiin revontulielämyksiin joko omatoimisesti tai ohjatusti. Värikkään koko perheen lomamuiston maalaa esimerkiksi melominen tai lauttaristeilu revontulten loisteessa, revontuliretki islanninhevosilla sekä kolmen ruokalajin revontuli-illallinen kynttilänvalossa. Tervetuloa syyslomalle Leville!  

8. Tonttulan elämyskylä

Tonttulan Elämyskylä Könkäällä, vain 8km Levin keskustasta, on ympärivuotinen elämyskylä aktiviteetteineen joka pohjautuu tarinoihin, satuihin, kulttuuriin, fantasiaan ja mytologiaan. Tonttula on lokakuussa avoinna päivittäin klo 10-16. Tonttukoulun syyslomaretki syyslomaviikoilla 41-43 tiistaisin ja perjantaisin klo 12.50.

Syksyn viikko-ohjelma

Hae majoitusta - syyslomaviikot levillä

Rentoudu perheen kesken ja nauti revontulista sekä kuulaasta syksystä Levillä.
Katso esimerkkejä monipuolisesta majoitustarjonnasta ja poimi heti omasi!

Hae