Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hyödynnä alkuvuoden huokeat hinnat Levillä

Uusi vuosi ja vanhat kujeet - Levin luistavat ladut ja viettävät rinteet kutsuvat jälleen tammi-helmikuussa!

Suuntaa suksesi ja lautasi Leville ja hyödynnä alkuvuoden huokeat hinnat! Tiedossa unohtumattomia hetkiä mahtavista maisemista ja olosuhteista nauttien. Tarjolla on niin perheille, kaveriporukoille kuin pariskunnillekin sopivia majoitusvaihtoehtoja.

Levillä on lunta sekä huippukuntoiset rinteet ja ladut 

Oikea talvi käynnistyy monien mielestä tammikuussa, joulun ja uuden vuoden kiireiden kaikottua. 

Alkuvuosi on monien mielestä myös paras aika vierailla Levillä - pakkaset ja ja runsas lumi luovat erinomaiset edellytykset alueen kauniista luonnosta ja monipuolisista elämyksistä sekä palveluista nauttimiselle. Hohtavat hanget, kuvauksellinen tykkylumi ja puhdas ilma yksinkertaisesti koukuttavat. 

Mielenkiintoista tekemistä tarjoaa esimerkiksi Suomen suosituimman hiihtokeskuksenmonipuoliset rinteet. Koillisrinteiden vapaalaskualue, ratalaskijoiden tarpeisiin tehty Alpine Training Park länsirinteillä sekä mittava South Park etelärinteillä palvelevat Levillä kaiken ikäisiä laskettelijoita ja lumilautailijoita. Kauden uutuutena miellyttävä 6-hengen tuolihissi West Pointin alueella - nopeat nousut ja vauhdikkaat laskut odottavat.

Myös hiihtäjiä hellitään Levillä. Monipuoliset ja hyvin hoidetut Levin ladut soveltuvat sekä vähemmän hiihtäneille että todellisille himourheilijoille. Levin kattava latuverkosto tarjoaa vaihtoehtoja sekä perinteisen että vapaan tyylin harrastajille.

Lumikenkäily, läskipyöräily ja monet muut talviset aktiviteetit kutsuvat ulos nauttimaan Lapin talvisesta lumosta. Helposti saavutettavat ja Suomen monipuolisimmat palvelut kruunaavat onnistuneen päivän ulkona.

LEVI MAJOITUS - alkuvuoden parhaat poiminnat

Rentoudu perheen kesken tai kavereiden kanssa ja nauti runsaasta lumesta sekä aidosta talvesta Levillä. Tammi-helmikuussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset monipuoliseen ja ruuhkattomaan talvilomailuun, eivätkö hinnatkaan päätä huimaa. Katso esimerkkejä monipuolisesta majoitustarjonnasta ja poimi heti omasi!

Tammi-helmikuun huokeat hinnat

  • 4 henkilöä - alkaen 15 € / hlö / vrk
  • 6 henkilöä - alkaen 12 € / hlö / vrk
  • 8 henkilöä - alkaen 10 € / hlö / vrk

> Lisää vaihtoehtoja täältä - Varaa Tammi-helmikuun majoituksesi heti!

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä. 

Lisätietoa aiheesta - tutustu myös näihin:
Inspiroidu talven viikko-ohjelmasta
Tutustu Levin rinteisiin ja reitteihin

Kuvat: Visit Levi, Visit Finland / Daniel Taipale

Hae TAMMI-HELMIKUUN majoitusta LEVILLÄ