Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hyödynnä alkuvuoden huokeat hinnat Levillä

Uusi vuosi ja vanhat kujeet - Levin luistavat ladut ja viettävät rinteet kutsuvat jälleen tammi-helmikuussa!

Suuntaa suksesi ja lautasi Leville ja hyödynnä alkuvuoden huokeat hinnat! Tiedossa unohtumattomia hetkiä mahtavista maisemista ja olosuhteista nauttien. Tarjolla on niin perheille, kaveriporukoille kuin pariskunnillekin sopivia majoitusvaihtoehtoja.

Levillä on lunta sekä huippukuntoiset rinteet ja ladut 

Oikea talvi käynnistyy monien mielestä tammikuussa, joulun ja uuden vuoden kiireiden kaikottua. 

Alkuvuosi on monien mielestä myös paras aika vierailla Levillä - pakkaset ja ja runsas lumi luovat erinomaiset edellytykset alueen kauniista luonnosta ja monipuolisista elämyksistä sekä palveluista nauttimiselle. Hohtavat hanget, kuvauksellinen tykkylumi ja puhdas ilma yksinkertaisesti koukuttavat. Sinisenä, vaaleanpunaisena ja violettina hehkuva taivas sekä vihreän eri sävyissä loimuavat revontulet luovat omaa ainutlaatuista taikaa.

Mielenkiintoista tekemistä tarjoaa esimerkiksi Suomen suosituimman hiihtokeskuksenmonipuoliset rinteet. Koillisrinteiden vapaalaskualue, ratalaskijoiden tarpeisiin tehty Alpine Training Park länsirinteillä sekä mittava South Park etelärinteillä palvelevat Levillä kaiken ikäisiä laskettelijoita ja lumilautailijoita. Kauden uutuutena miellyttävä 6-hengen tuolihissi West Pointin alueella - nopeat nousut ja vauhdikkaat laskut odottavat.

Myös hiihtäjiä hellitään Levillä. Monipuoliset ja hyvin hoidetut Levin ladut soveltuvat sekä vähemmän hiihtäneille että todellisille himourheilijoille. Levin kattava latuverkosto tarjoaa vaihtoehtoja sekä perinteisen että vapaan tyylin harrastajille.

Lumikenkäily, läskipyöräily ja monet muut talviset aktiviteetit kutsuvat ulos nauttimaan Lapin talvisesta lumosta. Helposti saavutettavat ja Suomen monipuolisimmat palvelut kruunaavat onnistuneen päivän ulkona.

LEVI Alkuvuoden MAJOITUS 

Rentoudu perheen kesken tai kavereiden kanssa ja nauti runsaasta lumesta sekä aidosta talvesta Levillä. Tammi-helmikuussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset monipuoliseen ja ruuhkattomaan talvilomailuun, eivätkö hinnatkaan päätä huimaa.

Lisääntyvä valoisan aika rytmittää luontevasti päivää. Vietä esimerkiksi tehokas ja inspiroiva epätyöpäivä - hoida aamulla työasioita, suksi lounaalta mäkeen tai luistaville laduille. Iltapäivän hämärtyessä jatkat vielä hetken töiden parissa. Illalla ihastelet lumoavien revontulien loimua.

Esimerkkimajoitus Levillä

17.-19.1.2020 2 yön majoitus 4 hengelle

  • alkaen 40 € / yö / henkilö

> Varaa majoitus Heti

Huoneistoja rajoitettu määrä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tammi-helmikuussa lennät Leville edullisesti - varaa lennot alta.

Finnair

Norwegian

Kysy ryhmätarjousta lennoista Matkatoimisto Levi Travelilta - levitravel@visitlevi.fi tai 016 639 3380

Kuvat: Visit Levi, Visit Finland / Daniel Taipale

Hae TAMMI-HELMIKUUN majoitusta LEVILLÄ

Hae