Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Tämä on sinulle, joka suunnittelet Levin matkaa ja tuskailet matkalaukkusi sisällön kanssa – mitä pakata mukaan ja mitä ei?

Kylliksi kerroksia

Suosi kerrospukeutumista, sillä se on paras keino välttää kyl- mettyminen. Useampi ohut kerros toimii paremmin myös liikkuessa, sillä paksussa untuva-asussa hiihtäminen on kaikkea muuta kuin helppoa – usko meitä!

Vinkki: Leviltä voit ostaa, mutta myös vuokrata talvivaatteita aina kelkkahaalareista urheiluasuihin. Jos et tarvitse talvivaatetusta kuin kerran vuodessa, vuokraus on erinomainen (ja edullinen) vaihtoehto.

Piilota sormet ja varpaat

Pakkanen on armoton ja puree nopeasti. Kunhan muistat suojautua kunnolla, voit nauttia ulkoilmasta huoletta kylmälläkin säällä. Korkokengät kannattaa jättää matkasta, sillä hienostelulla ei hanki kuin siniset varpaat.

Vinkki: Levillä myydään monenlaisia talvikenkiä, joissa varpaat pysyvät takuuvarmasti turvassa pakkaselta. Päähineeksi voit kokeilla aitoa neljän tuulen hattua, joka on myös suosittu tuliainen.

Kesälomailijan varustus

Kesällä ei tarvitse huolehtia pakkasesta, mutta hyttysten varalta on hyvä varautua pitkähihaisella paidalla ja housuilla. Levilläkin saadaan silloin tällöin nauttia helteistä, eli jätä toppavaatteet kotiin.

Vinkki: Kaikkea hyttysten karkottamiseen liittyvää saat Leviltä aina suihkeista itikkaverkkoihin. Kuten myös uimapukuja ja aurinkorasvaa helteen yllättäessä.

Suksia, lautoja, maastopyöriä...

Mitä ikinä haluat Levillä harrastaakin, välineet saat vuokrattua paikan päältä ja saatat näin jopa säästää rahaa, sillä lentoyhtiöt veloittavat usein ylimääräisen maksun urheiluvälineiden kuljettamisesta. Vuokraamalla saat käyttöösi aina viimeisen päälle huolletut ja laadukkaat välineet.

Vinkki: Edellisen kauden vuokravälineitä myydään usein pois kauden loputtua, jolloin saatat saada esimerkiksi huippusuksiparin normaalia edullisemmin. Kysy lisää vuokraamoista!

Leidinä tunturissa

Pelkkiä urheiluvaatteita tai toppapukuja ei Levillä myydä, vaan tunturin puodeista löydät itsellesi myös bileasun, jos oma pikkumusta sattui jäämään matkasta.

Vinkki: Leviltä löydät perusmeikit ja kauneudenhoitotuotteet, joiden avulla piilotat pakkasen punoituksen poskissa ja loihdit itsestäsi illan kuningattaren.

LAURA HYLE //

arkisto

Levi numeroina

29.12.2016 Levi - Kittilä67°47′03″N, 24°51′22″E

Sisupussi

29.12.2016 Laura Peippo on 25-vuotias Levi Wellness Clubin omistaja. Hän on myös nainen, joka sai burn outin 21-vuotiaana ja keksi, että ihmiset haluavat kantaa pöllejä tunturiin.

Hyvän kierre

29.12.2016 Lappi on täynnä taianomaisia tarinoita. Niin kuin matkailuyrittäjä Raiski Palosaaren ihmeellinen elämä.

Näin valitset hyvät laskettelusukset

29.12.2016 Vinkkien antajana Suomen menestynein alppihiihtäjä ja olympiamitalisti Tanja Poutiainen-Rinne.

Latu auki

29.12.2016 Visma Ski Classics -kiertueen finaali järjestetään ensimmäistä kertaa Levillä. Huiput ja harrastajat mahtuvat samalle ladulle.

Aarre Ounasjoen rannalla

18.02.2015 Reissasipa Levillä työ-, kaveri- tai perheporukalla, kokemus on aina yhtä ikimuistoinen. Laadukkaita majoitus-, kokous- ja ruokailupalveluita matkaajille tarjoaa muun muassa Levin ”maaginen mummola” – kannattaa tutustua!

Revontulihälytys annettu!

28.10.2014 Lapin vetovoimassa on yksi eksoottinen elementti ylitse muiden: revontulet. Ennen niitä oli vaikea ennustaa, mutta nyt on toisin.

Levi on minulle koti

28.10.2014 ”Pyrin laskemaan smuutisti sekä ennen kaikkea tyylikkäästi ja virheet minimoiden. Ensimmäiseen flättireiliin tein 240 sisään ja 450 ulos, ensimmäisestä hypystä oikealle 900 tailgrabilla, toisesta hyppyristä fakie wobble 900 safety grab, seuraavaan reiliin nosebutter 270 sisään ja 270 ulos ja viimeisenä radalla olleeseen waterfalliin switch lipslide 450 ulos.”

Bloggarit tulikokeessa

28.10.2014 Muotiin ja sisustukseen keskittyvän MiAnn’s-blogin perustajat, siskokset Miia ja Annukka, saivat LeviDaysilta erikoisen haasteen. Halusimme tietää, miten lappilaiset vaatteet, asusteet ja sisustustuotteet yhdistyisivät urbaaniin city-lookiin. Tytöt ottivat innolla haasteen vastaan ja lopputuloksen näette tässä.

Ei mikään tavanomainen lomakohde

28.10.2014 Only in Lapland – The North of Finland -hanke on tarina siitä, kuinka lappilainen epätavallisuus jalostui matkailuvaltiksi.

Kaikki, mitä emme (Levin) golfista tienneet

28.10.2014 Mitä vastasivat Levi Golfin toimitusjohtaja ja kenttämestari kysymystulvaan, joka syntyi, kun klubirakennukseen päästettiin joukko golfia ihmetteleviä LeviDaysin toimittajia?

Viiden tähden vauhtielämys

28.10.2014 Paukkupakkanen, ulkotuli, höyryävä mehumuki. Innostus, joka tuntuu sykkeennousuna, näkyy nauruna ja kuuluu puheensorinana. Hämärtyvä talvipäivä, valaistu ajorata taustalla – seuraava kierros kutkuttaa jo. Tervetuloa hullaantumaan ice kartingiin!

Tunturin villit asukit

28.10.2014 Lapin luonnossa elää lukuisia eri villieläinlajeja, jotka tosin rakastavat omaa rauhaansa niin paljon, etteivät eksy ihmisten silmien eteen. Mutta jos olet tarkkana ja onnekas, saa- tat nähdä yksittäisen tassun jäljen tai vanhan pesän jäänteet luonnossa kulkiessasi.

Terveisiä Levin Official Partner -yhteistyökumppaneilta!

28.10.2014 Annetaan puheenvuoro Levin virallisille yhteistyökumppaneille.

Ähkyvaara! – Taio Lapin maut kotiisi

28.10.2014 Päätin kokeilla osaisinko minä, ihan tavallinen kotiäiti, tehdä kokonaisen lappilaisen aterian, jonka kehtaisin myös tarjota ystävilleni.