Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Tämä on sinulle, joka suunnittelet Levin matkaa ja tuskailet matkalaukkusi sisällön kanssa – mitä pakata mukaan ja mitä ei?

Kylliksi kerroksia

Suosi kerrospukeutumista, sillä se on paras keino välttää kyl- mettyminen. Useampi ohut kerros toimii paremmin myös liikkuessa, sillä paksussa untuva-asussa hiihtäminen on kaikkea muuta kuin helppoa – usko meitä!

Vinkki: Leviltä voit ostaa, mutta myös vuokrata talvivaatteita aina kelkkahaalareista urheiluasuihin. Jos et tarvitse talvivaatetusta kuin kerran vuodessa, vuokraus on erinomainen (ja edullinen) vaihtoehto.

Piilota sormet ja varpaat

Pakkanen on armoton ja puree nopeasti. Kunhan muistat suojautua kunnolla, voit nauttia ulkoilmasta huoletta kylmälläkin säällä. Korkokengät kannattaa jättää matkasta, sillä hienostelulla ei hanki kuin siniset varpaat.

Vinkki: Levillä myydään monenlaisia talvikenkiä, joissa varpaat pysyvät takuuvarmasti turvassa pakkaselta. Päähineeksi voit kokeilla aitoa neljän tuulen hattua, joka on myös suosittu tuliainen.

Kesälomailijan varustus

Kesällä ei tarvitse huolehtia pakkasesta, mutta hyttysten varalta on hyvä varautua pitkähihaisella paidalla ja housuilla. Levilläkin saadaan silloin tällöin nauttia helteistä, eli jätä toppavaatteet kotiin.

Vinkki: Kaikkea hyttysten karkottamiseen liittyvää saat Leviltä aina suihkeista itikkaverkkoihin. Kuten myös uimapukuja ja aurinkorasvaa helteen yllättäessä.

Suksia, lautoja, maastopyöriä...

Mitä ikinä haluat Levillä harrastaakin, välineet saat vuokrattua paikan päältä ja saatat näin jopa säästää rahaa, sillä lentoyhtiöt veloittavat usein ylimääräisen maksun urheiluvälineiden kuljettamisesta. Vuokraamalla saat käyttöösi aina viimeisen päälle huolletut ja laadukkaat välineet.

Vinkki: Edellisen kauden vuokravälineitä myydään usein pois kauden loputtua, jolloin saatat saada esimerkiksi huippusuksiparin normaalia edullisemmin. Kysy lisää vuokraamoista!

Leidinä tunturissa

Pelkkiä urheiluvaatteita tai toppapukuja ei Levillä myydä, vaan tunturin puodeista löydät itsellesi myös bileasun, jos oma pikkumusta sattui jäämään matkasta.

Vinkki: Leviltä löydät perusmeikit ja kauneudenhoitotuotteet, joiden avulla piilotat pakkasen punoituksen poskissa ja loihdit itsestäsi illan kuningattaren.

LAURA HYLE //

arkisto

Ei mikään tavanomainen lomakohde

28.10.2014 Only in Lapland – The North of Finland -hanke on tarina siitä, kuinka lappilainen epätavallisuus jalostui matkailuvaltiksi.

Kaikki, mitä emme (Levin) golfista tienneet

28.10.2014 Mitä vastasivat Levi Golfin toimitusjohtaja ja kenttämestari kysymystulvaan, joka syntyi, kun klubirakennukseen päästettiin joukko golfia ihmetteleviä LeviDaysin toimittajia?

Viiden tähden vauhtielämys

28.10.2014 Paukkupakkanen, ulkotuli, höyryävä mehumuki. Innostus, joka tuntuu sykkeennousuna, näkyy nauruna ja kuuluu puheensorinana. Hämärtyvä talvipäivä, valaistu ajorata taustalla – seuraava kierros kutkuttaa jo. Tervetuloa hullaantumaan ice kartingiin!

Tunturin villit asukit

28.10.2014 Lapin luonnossa elää lukuisia eri villieläinlajeja, jotka tosin rakastavat omaa rauhaansa niin paljon, etteivät eksy ihmisten silmien eteen. Mutta jos olet tarkkana ja onnekas, saa- tat nähdä yksittäisen tassun jäljen tai vanhan pesän jäänteet luonnossa kulkiessasi.

Terveisiä Levin Official Partner -yhteistyökumppaneilta!

28.10.2014 Annetaan puheenvuoro Levin virallisille yhteistyökumppaneille.

Ähkyvaara! – Taio Lapin maut kotiisi

28.10.2014 Päätin kokeilla osaisinko minä, ihan tavallinen kotiäiti, tehdä kokonaisen lappilaisen aterian, jonka kehtaisin myös tarjota ystävilleni.

Huskymies

28.10.2014 Kun Reijo Jääskeläinen 70-luvulla innostui huskyista, hän tuskin arvasi, että harrastus muuttuisi elämäntyöksi ja kuljettaisi hänet maailmankolkkiin, joiden olemassaolosta harva edes tietää.

Inspiraatiota Suomen Lapista

28.10.2014 Esittelyssä Levin Official Partner Haltin upea mallisto, olkaa hyvä. Suunnittelufilosofiaa ja kauden trendejä valottaa malliston pääsuunnittelija Martti Kellokumpu.

World Cup Levi – tarina tahdonvoimasta

28.10.2014 Kansainvälisen tason alppihiihtotapahtumia ei voi järjestää pienessä, syrjäisessä Suomessa, jossa ei ole edes kunnon vuoria. Jos leviläiset ajattelisivat noin yksioikoisesti, ei Levin maailmancup olisi koskaan nähnyt päivänvaloa.

Hyvä näin

28.10.2014 Kun Tanja Poutiainen keväällä 2014 ilmoitti lopettavansa menestyksekkään uransa, taisi kaikille olla selvää, ettei hän jäisi pyörittelemään peukaloitaan. Minua kiinnosti tietää, millaiseksi Tanjan seuraava ura muodostuu, ja mitä hän ottaa mukaansa edellisestä. Toki keskustelimme myös jalkapallosta.

Loma Etelässä

19.09.2014 Etelärinteet ovat olleet jo kauan monien Levin kävijöiden suosikkeja. Tällä kaudella niillä voi lasketella ja lautailla entistä paremmissa olosuhteissa. Otimme selvää, mitä uutta alueelle onkaan tulossa.

Ahmatunturin kupeessa

01.09.2014 Levillä pohjoisen vähemmistökulttuurin vaikutus näkyy usealla tavalla, vaikka varsinaiselle saamelaisalueelle on Kittilästä matkaa vielä tovi.

Vastuullista kaivostoimintaa

01.09.2013 Agnico Eagle Mines Limitedin kestävän kehityksen ja ympäristöasioiden johtaja Louise Grondin on vaikuttunut siitä, ettei Suomessa ole tarvinnut vakuutella ketään luonnon merkityksestä.

Auttava duo

01.09.2013 Elina Mikkola ja Petteri Lakso muodostavat tarvittaessa ketterän työparin.