Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Terveisiä Levin Official Partner -yhteistyökumppaneilta!

Annetaan puheenvuoro Levin virallisille yhteistyökumppaneille.

AUDI

Audin slogan Teknistä etumatkaa kuvastaa täydellisesti Audi- brändille tärkeimpiä arvoja. Vuodesta 1909 lähtien Audi on edustanut autoalalla täydellistä laatua ja teknologisia innovaatioita. Nämä innovaatiot ovat tarjonneet autoilijoille sellaisia teknisiä vallankumouksia kuten jatkuvatoiminen neliveto ja LED-valotekniikka.

Nykyään Teknistä etumatkaa heijastaa Audin tärkeimpiä arvoja: urheilullisuutta, hienostuneisuutta sekä edistyksellisyyttä. Nämä samat arvot on helppo huomata myös Levin palveluissa, ympäristössä ja kehityksessä. Yhteistyö Levin kanssa on siksi Audille luonnollinen valinta. Suomessa on vaikea kuvitella mitään muuta paikkaa, jota voisi paremmalla syyllä kutsua Quattron kodiksi.

www.audi.fi

CARLSBERG & BATTERY

Sinebrychoff on Levin virallinen yhteistyökumppani Carlsberg- oluen ja Battery Energy Drink -energiajuoman myötä.

Carlsberg on sponsoroinut alppihiihtoa ja ollut laskettelukeskusten yhteistyökumppanina vuosia. ”Carlsbergin ytimeen kuuluu paremman tavoittelu ja odotusten ylittäminen. Levi edustaa Suomen huippua hiihtokeskuksissa. Saamme olla mukana huippuhetkissä niin tapahtumissa kuin alueen ravintoloissa after skin merkeissä,” Carlsbergin tuotepäällikkö Harri Rantala sanoo.

Battery on sponsoroinut pitkään suomalaisia nousevia lumilautailijoita ja freestyle-laskijoita. ”Batterylle luontevinta on ollut olla mukana Levin Snow Parkissa sekä erilaisissa tapahtumissa, missä etenkin nuoret viihtyvät ja viettävät aikaa,” kertoo Battery Energy Drinkin tuotepäällikkö Laura Niskanen.

www.carlsberg.com // www.batterydrink.com

HALTI

Alppimaajoukkueen hovipukija jo 15 vuotta

Vuonna 2014 tuli täyteen 15 vuotta siitä, kun Halti aloitti yhteistyön Suomen alppihiihtomaajoukkueen kanssa. Uuden rinnemalliston Tanja Poutiaisen ja Kalle Palanderin nimikkotuotteet juhlistavat tätä taivalta. ”Kuluneen 15 vuoden aikana sekä Palander että Poutiainen ehtivät luoda upean uran alppihiihdon maailman huipulla, ja olemme heistä edelleen hyvin ylpeitä”, Haltin markkinointijohtaja Mikko Peltomäki kertoo.

Yhteistyö alppimaajoukkueen kanssa on tuonut näkyvyyttä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja kantanut hedelmää kuluttajille suunnattuihin varusteisiin – onhan ne testattu ammattilaisilla. Toimivuuden lisäksi Haltin talven mallistossa valloittavat muodikkaat väriyhdistelmät, hyvä istuvuus ja tekniset materiaalit. Ihastu hovipukijan varusteisiin myös Levillä, Tanja Poutiainen Halti Storessa!

www.halti.fi

MANDATUM LIFE

Parempi suunnitelma

Mandatum Life tarjoaa yrittäjille paremmin suunnitelman. ”Tutkimuksemme osoittavat, että yrittäjät elävät tätä päivää ja varautuminen tulevaisuuteen – mm. henkilöriskeihin ja henkilöstön sitouttamiseen – voi olla heikkoa”, kertoo Kari-Pekka Rytilahti. Miten varmistaa, että tuloksentekijät pysyvät yrityksessä? Mitä tehdä, jos avainhenkilö sairastuu?

Paremmassa suunnitelmassa luodaan räätälöity kokonaisratkaisu, joka pohjautuu yrityksen nykytilan kartoitukseen. Tuloksena oleva, verotuksellisesti järkevä suunnitelma tuo turvaa ja hyötyjä sekä yritykselle että työntekijöille. Se ottaa huomioon niin palkitsemiseen ja sitouttamiseen kuin henkilöriskivakuuttamiseen liittyvät asiat.

Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Mandatum Life on ollut Levin yhteistyökumppani vuodesta 2009.

www.mandatumlife.fi

OULULAINEN REISSUMIES

Toiset on luotuja kulkemaan

Reissumies toivottaa Levin ulkoilijat tervetulleiksi herkuttelemaan lämpimillä Reissumies Eväsleivillä Gondoliravintoloiden terassille Gondoli 2000 -hissin ala-asemalle. Pariloiduista, maistuvista eväsleivistä saat hyvin voimaa päivän aktiviteetteihin!

Reissumies on tarjonnut reippailijoille kunnon evästä jo vuodesta 1978. Tutun rukiisen Reissumies-leivän lisäksi valittavanasi on myös muita maukkaita ja ravitsevia leipiä. Maista vaikka aidosti erilaista ruisleipää Reissumies Tosi Tumma. Tee mieleisesi reissueväät itse tai poikkea Levin rinneravintoloihin nauttimaan valmiista eväistä.

www.oululainen.fi/reissumies

RADIO NRJ

Radio NRJ on nuorekkaille aikuisille suunnattu radio, joka aloitti lähetykset Helsingissä vuonna 1995. Hittimusiikkia soittava NRJ on valtakunnallinen radiokanava, jonka kuuluvuusalueella asuu noin viisi miljoonaa suomalaista.

Radio NRJ on yksi Suomen suurimmista kaupallisista radiokanavista tavoittaen lähes 700 000 radiokuuntelijaa viikoittain. NRJ tarjoaa monimediaympäristön, jonka tarjontaan kuuluvat vahvasti myös digitaaliset sisällöt, niin kanavan omilla nettisivuilla kuin sosiaalisen median palveluissa. Lisäksi NRJ vaikuttaa ympäri vuoden kymmenissä erilaisissa tapahtumissa ja tempauksissa.

NRJ on lifestyle-brändi, nuorekkaiden aikuisten maailma, jossa pääosassa on viihtyminen.

Radio Nostalgia on valloittanut kuuntelijoiden sydämet musiikillaan ja lämminhenkisellä ohjelmallaan jo kolmen vuoden ajan. Helmikuussa 2011 perustettua hyvän mielen radiokanavaa kuuntelee yhä useampi suomalainen: uusimman Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan Radio Nostalgialla oli 363 000 viikkokuuntelijaa (Finnpanel 5-7/2014). Kanava on suunnattu yli 40-vuotiaille, ja ohjelmasisältö käsitteleekin kohderyhmää kiinnostavia aihealueita, kuten yhteiskunnallisia asioita, hyvinvointia, taloutta, kulttuuria ja matkailua. Radio Nostalgian musiikki herättelee muistoja menneiltä vuosikymmeniltä: musiikkitarjonta koostuu niin kotimaisista kuin ulkomaisista hiteistä 60-, 70-, ja 80-luvuilta. Keskustelujen aiheiksi lähetyksessä nousevat päivän ajankohtaiset ja puhutuimmat asiat.

www.nrj.fi // www.radionostalgia.fi

MTV TOTAL

MTV Total on maksullisen tv-sisällön edelläkävijä ja markkinajohtaja, joka tarjoaa 14 koko perheen urheilu- ja lifestyle-kanavaa: MTV-kanavaperheestä Max, Fakta, Leffa, Juniori, Sport 1 ja 2 -kanavat sekä C Moren elokuva- ja sarjakanavat. MTV Total tuo merkittävimmät ja suosituimmat urheilulajit ruutuihin ja päätelaitteisiin kotona, mökillä ja matkalla.

Urheilu – etenkin suomalaisille rakkaat talvilajit – on maksullisen tv-sisällön ydin. Maastohiihdon, mäkihypyn, alppihiihdon ja freestylen maailmancupit näkyvät MTV Totalin kanavilla. Onkin luontevaa, että MTV ja Levi tekevät yhteistyötä. Sen myötä haluamme tarjota ”Totalisia” elämyksiä myös ruudun ulkopuolella, ja olla mukana arjen luksuksen lisäksi talvilomien punaposkisissa ja vauhdikkaissa tunnelmissa. MTV Total toivottaa vauhdikasta ja elämyksellistä lomaa Levillä ja jännittäviä hetkiä kotikatsomoihin!

www.mtvtotal.fi

ILTA-SANOMAT

Ilta-Sanomat kiittää ja lupaa

Kun aloitin toimittajan työt, IS tarkoitti vain yhtä painettua sanomalehteä. Kukaan ei ollut kuullutkaan internetistä, liikkuva kuva näkyi vain tv-ruudusta ja puhelimista meni johto seinään. En olisi tuolloin voinut kuvitellakaan, millainen on IS:n tulevaisuus: miljoonia lukijoita eri kanavissa, suoria tv-lähetyksiä verkkosivuilla, salamannopeita uutissähkeitä kännykkään.

Jos viisimiljoonaisesta kansasta noin kolme miljoonaa käy viikoittain IS:n sivuilla, lienee oikeutettua sanoa, että melkein jokainen aikuinen suomalainen lukee ja katsoo Ilta-Sanomia. Suuri kiitos luottamuksesta!

Muutos on ollut käsittämättömän nopeaa – sitä se on varmasti tulevaisuudessakin. Me haluamme palvella Sinua, IS-lukija, hyvin jatkossakin, siksi kehitämme jatkuvasti uutta. Jos tulevaisuudessa luet uutisesi vaikkapa kellostasi, me olemme siellä!

– Ulla Appelsin, päätoimittaja

www.iltasanomat.fi

arkisto

Levi numeroina

29.12.2016 Levi - Kittilä67°47′03″N, 24°51′22″E

Sisupussi

29.12.2016 Laura Peippo on 25-vuotias Levi Wellness Clubin omistaja. Hän on myös nainen, joka sai burn outin 21-vuotiaana ja keksi, että ihmiset haluavat kantaa pöllejä tunturiin.

Hyvän kierre

29.12.2016 Lappi on täynnä taianomaisia tarinoita. Niin kuin matkailuyrittäjä Raiski Palosaaren ihmeellinen elämä.

Näin valitset hyvät laskettelusukset

29.12.2016 Vinkkien antajana Suomen menestynein alppihiihtäjä ja olympiamitalisti Tanja Poutiainen-Rinne.

Latu auki

29.12.2016 Visma Ski Classics -kiertueen finaali järjestetään ensimmäistä kertaa Levillä. Huiput ja harrastajat mahtuvat samalle ladulle.

Aarre Ounasjoen rannalla

18.02.2015 Reissasipa Levillä työ-, kaveri- tai perheporukalla, kokemus on aina yhtä ikimuistoinen. Laadukkaita majoitus-, kokous- ja ruokailupalveluita matkaajille tarjoaa muun muassa Levin ”maaginen mummola” – kannattaa tutustua!

Revontulihälytys annettu!

28.10.2014 Lapin vetovoimassa on yksi eksoottinen elementti ylitse muiden: revontulet. Ennen niitä oli vaikea ennustaa, mutta nyt on toisin.

Levi on minulle koti

28.10.2014 ”Pyrin laskemaan smuutisti sekä ennen kaikkea tyylikkäästi ja virheet minimoiden. Ensimmäiseen flättireiliin tein 240 sisään ja 450 ulos, ensimmäisestä hypystä oikealle 900 tailgrabilla, toisesta hyppyristä fakie wobble 900 safety grab, seuraavaan reiliin nosebutter 270 sisään ja 270 ulos ja viimeisenä radalla olleeseen waterfalliin switch lipslide 450 ulos.”

Bloggarit tulikokeessa

28.10.2014 Muotiin ja sisustukseen keskittyvän MiAnn’s-blogin perustajat, siskokset Miia ja Annukka, saivat LeviDaysilta erikoisen haasteen. Halusimme tietää, miten lappilaiset vaatteet, asusteet ja sisustustuotteet yhdistyisivät urbaaniin city-lookiin. Tytöt ottivat innolla haasteen vastaan ja lopputuloksen näette tässä.

Ei mikään tavanomainen lomakohde

28.10.2014 Only in Lapland – The North of Finland -hanke on tarina siitä, kuinka lappilainen epätavallisuus jalostui matkailuvaltiksi.

Kaikki, mitä emme (Levin) golfista tienneet

28.10.2014 Mitä vastasivat Levi Golfin toimitusjohtaja ja kenttämestari kysymystulvaan, joka syntyi, kun klubirakennukseen päästettiin joukko golfia ihmetteleviä LeviDaysin toimittajia?

Viiden tähden vauhtielämys

28.10.2014 Paukkupakkanen, ulkotuli, höyryävä mehumuki. Innostus, joka tuntuu sykkeennousuna, näkyy nauruna ja kuuluu puheensorinana. Hämärtyvä talvipäivä, valaistu ajorata taustalla – seuraava kierros kutkuttaa jo. Tervetuloa hullaantumaan ice kartingiin!

Tunturin villit asukit

28.10.2014 Lapin luonnossa elää lukuisia eri villieläinlajeja, jotka tosin rakastavat omaa rauhaansa niin paljon, etteivät eksy ihmisten silmien eteen. Mutta jos olet tarkkana ja onnekas, saa- tat nähdä yksittäisen tassun jäljen tai vanhan pesän jäänteet luonnossa kulkiessasi.

Ähkyvaara! – Taio Lapin maut kotiisi

28.10.2014 Päätin kokeilla osaisinko minä, ihan tavallinen kotiäiti, tehdä kokonaisen lappilaisen aterian, jonka kehtaisin myös tarjota ystävilleni.