Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Laskijan paratiisi

LEVILTÄ LÖYTYY täydellisiä rinteitä jokaiselle viikonpäivälle. Länsirinteet eli 10- ­ja 11­-rinteet ovat profiililtaan vauhdikkaita ja sopivat erityisesti kokeneille laskijoille. Rinteiden profiilit ja muodot pysyvät enti­sellään mutta niiden teknisiä ominaisuuksia parannellaan syksyn mittaan. Lokakuussa länsirinteiden juureen alkaa muodostua ko­konaan uusi rinnekeskus, West Point. Ensi vaiheessa rineeseen tulee uusi tuolihissi.

Ammattilaisen vinkki

- LEVILLÄ PANOSTETAAN alppihiihdon tulevaisuuteen eli lapsiin ja nuoriin. 1000 hengen talousalueella seurassamme on 12 kilpailijaa, 24 aloittelijaa ja 10 free ski ­-laskijaa. Se on hyvä määrä. Harjoittelemme usein kymppirinteellä, koska sillä on hyvä laskuprofiili. Korkeusero on 136 metriä ja siellä pystyy harjoittelemaan alppihiihdon eri osa­alueita. Kun laitan itse vapaa­ajallani leveät sukset jalkaan ja lähden laskemaan pehmeille lumille aurinkoon, pieni poika sisälläni herää. Tätä elämäntyyliä en vaihtaisi mihinkään!

Levi Ski Clubin vastuuvalmentaja Mika Kemppinen.

4000m2 nelikökilometriä Levi Wes- hissin ala-asemalle kaavoiteutun kylän koko. Kylään tulee majoituspaikkoja, ravintoloita sekä liiketiloja.

250 vuodepaikkaa täydellisessä rinnemajoituksessa, jossa aamupalaa syödessäsi näet rinteille.

20m matka majoituskeskuksesta rinteille ja hisseille.

6 ihmistä mahtuu kerrallaa upouuteen tulihissiin, jossa on lämmitetyt, muotillut ja eksta-tuorvapuomilla varustetut istuimet. Uusi hissi on tuulivarma ja siinä on heilahduksenvarmennin.

30m€ hankkeen kokonaisinvestointi.

10 & 11 uudistuvien rinteiden numerot: Rinteitä levennetään ja niihin asennetaan lumetusjärjestelmät ja led-valaistus. Rinteet palvelevat tulevaisuudessa erityisen hyvin suurpujotteluharrastajia.