Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

ASTANGAJOOGAA & VILLIYRTTEJÄ AAKENUSPIRTILLÄ 23.9.-4.11.

14.10.2018

Sunnuntaisin Aakenuspirtillä alkeet klo 16-17:30, jatko klo 17:30-19:30 Keskiviikkoisin Luontokeskus Kellokkaassa lempeät alkeet klo 18-19, su-kurssilaisten on mahdollista korvata 2 su-poissaoloa tai osallistua kertamaksulla 12€ Syyskauden kurssilla kokoonnutaan harjoittelemaan sunnuntaisin. Ilmoittaudu etukäteen 040 71 88 201, marja@joogala.fi - Kurssi pidetään tunnelmallisessa ympäristössä vanhoilla savottakämpillä, 40 km Leviltä. Osoite Aakenuksentie 1852, 99130 Kittilä

Asanaharjoituksen lisäksi kurssilla tehdään pranayama -hengitysharjoituksia, tutustutaan joogafilosofiaan ja joogan menetelmään kokonaisuutena. Kurssin tavoitteena on syventää ymmärrystä joogasta paitsi fyysisenä, myös henkisenä harjoitteena ja antaa kimmoke säännölliseen harjoitteluun tämän tavoitteen toteutumiseksi. Joogan jälkeen juodaan teetä ja tutustutaan villiyrttien vaikutuksiin.
Keskiviikkoisin on mahdollisuus toiseen harjoituskertaan viikossa/poissaolojen korvaukseen Luontokeskus Kellokkaassa Lempeät
alkeet- tunnilla. Uudet ja vanhat harjoittelijat, lämpimästi tervetuloa mukaan, tule sellaisena kuin olet!
Joogatauko ei haittaa, aloitetaan rauhallisesti ja edetään haastetta pikkuhiljaa lisäten. Kurssilla opitaan myös muokkaamaan harjoitusta tilanteen mukaan juuri itselle sopivaksi.
Ilmoittautumiset koko kurssin ajaksi 105€. Kertamaksu 20€: alkeisiin voi tulla tutustumaan kertamaksulla, ja säännöllisesti jatkotason harjoitusta tekevät voivat tulla vierailemaan jatkokurssille.

Näytä tapahtumat

Hae majoitusta

Hae