Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Emma-palkittu kanteletaitelija Maija Kauhanen esiintyy ravintola Aurora Skyssa

07.12.2018

Tule juhlimaan itsenäisyyspäivää hyvän musiikin ja ruuan pariin. Tiedustelut ja pöytävaraukset tel: +358451625606.

Maija Kauhanen — yhden naisen folkorkesteri
Vahva laulu, sydäntä riipaisevat tarinat, rouhea kantele ja groovaavat lyömäsoittimet - polyrytmien sekä vahvan beatin kutoma syke yhdistettynä hypnoottisiin melodioihin luovat ainutlaatuisen soundimaailman vain yhden muusikon voimin. Maija Kauhanen on valovoimainen ja karismaattinen artisti, yhden naisen orkesteri ja tuore Emma-voittaja, jonka ura on kansainvälisessä nosteessa.

Monipuolinen multi-instrumentalisti, laulaja, säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja konsertoi ahkerasti ympäri Suomea ja eri puolilla maailmaa. Etelä-Korean kiertue toi takataskuun paikallisen levytyssopimuksen ja vuonna 2018 Maijaa vietiin muun muassa Japaniin, Saksaan, Unkariin ja Portugaliin.

Maijan ensimmäinen sooloalbumi Raivopyörä julkaistiin keväällä 2017 Suomessa, Keski-Euroopassa sekä Iso-Britanniassa saksalaisella Nordic Notes -levymerkillä. Maija ja Raivopyörä ovat saaneet ylistäviä arvioita ja voittaneet monia tavoiteltuja palkintoja, kuten Suomen Arvostelijain liiton myöntämän Kritiikin kannukset -maininnan vuoden parhaasta taiteellisesta läpimurrosta, Etnogaalan Vuoden tulokas -palkinnon sekä uusimpana saavutuksena Emman vuoden parhaasta etnoalbumista.

Maijan erikoistumisalue on harvinainen Saarijärven kantele ja sen monet, osin jo häviämässä olevat soittotyylit. Hän kehittää jatkuvasti uusia soittotekniikoita sekä täysin uusia soittimia. Maijan musiikissa liikutaan vahvoissa tunnelmissa ja useassa kappaleessa teemana ovat eri-ikäisten naisten kohtalot. Tekstit kertovat ihmissuhteiden haasteista, kotiväkivallasta ja peloista, mutta mukaan mahtuu myös paljon iloa, lohtua ja toivoa.

Sooloesiintymisen lisäksi Maijan tärkeimmät kokoonpanot ovat Okra Playground, palkitun virolaisen kansanlaulajan Mari Kalkunin yhtye Mari Kalkun & Runorun, rempseä kamarifolkyhtye Rönsy sekä suomenkielistä poppia soittava Malmö.

Tiedustelut ja pöytävaraukset tel: +358451625606 reception@leviniglut.fi

Näytä tapahtumat

Hae majoitusta

Hae