Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Marian kappeli klo 20.00 ”Lauluja levoksi ja lohduksi” konsertti. Liput kappelista 20 €, alle 16 v. ilmainen.

13.09.2018

Hanna Ekola, laulu ja Virpi Salo, piano ja laulu.

Hanna Ekolan lämminhenkinen
LAULUJA LEVOKSI JA LOHDUKSI -KONSERTTI
Levin Marian kappelissa torstaina 13.9.2018 klo 20

Lepoa, lohtua ja toivoa on luvassa kuulijalle lämminhenkisessä Hanna Ekolan Lauluja levoksi ja lohduksi -konsertissa Levin Marian kappelissa torstaina 13.9.2018 klo 20. Konsertin sielukkaat, kuulijaa lähelle tulevat tulkinnat tutuista ja vähän tuntemattomammistakin lauluista kertovat elämän iloista ja suruista sekä siitä, mistä matkalle voi saada voimaa ja lohtua.
Jo liki 30 vuotta valtakunnallisesti konsertoinut Hanna Ekola on juuri julkaissut 13. levynsä Taivaanrakas, jossa on 12 laulajan itsensä sanoittamaa laulua luopumisesta, selviytymisestä, kiitoksesta ja toivosta. Tuttujen, paljon toivottujen levytystensä lisäksi Hanna tuo tunturikonsertteihin tänä syksynä myös jo muutamia uusista lauluistaan, jotka kumpuavat laulajan omista syvistä elämänkokemuksista.
- Haluan tehdä ja tulkita lauluja, joista kuulija löytää kosketuspintaa ja toivoa elämäänsä. Tunturikappeleiden läheinen tunnelma sopii hienosti elämänmakuisten laulujen esittämiseen. Parhaimmillaan konsertit ovat sitä, että olemme kaikki kuin leirinuotiolla, jossa myös kuulija voi liittää lauluun oman elämäntarinansa, Hanna kuvailee.
Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 25 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjä noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla.
Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien ja tehneet yhdessä jo vuosien ajan menestyksekkäitä tunturikappelikonsertteja. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy herkkä ja puhutteleva kokonaisuus ja konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan. Virpi Salolta on ilmestynyt kaksi omaa hengellistä äänitettä.
Lauluja levoksi ja lohduksi –konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 20 euron hintaisia lippuja ovelta. Alle 16-vuotiaat pääsevät konserttiin ilmaiseksi.

Näytä tapahtumat

Hae majoitusta

Hae