Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Naisten Lapin ruska MTB retki 21.-22.9.2019

21.09.2019 - 22.09.2019

Naisten Lapin Ruska MTB-retki Vol.3 kerää jälleen yhteen naisia ympäri Suomen maastopyöräilemään Lapin upeissa ruskamaisemissa. Luvassa kaksi päivää ja yksi yö tällä unohtumattomalla retkellä Ylläkseltä Leville, jolla tulet varmasti oppimaan uusia taitoja sekä ehkäpä jotain uutta myös itsestäsi. Tämän vuoden reittimme kulkee osittain täysin uutta polkua ja yövymme myös eri paikassa kuin aikaisemmin.

Laita ilmoittautuminen sisään ja kalenterimerkintä 21.-22.9.2019 Leville. Retki sopii vasta-alkajalle sekä pyöräilyä harrastavalle, tulemme tuttuun tapaan jakamaan osallistujat kolmeen eri ryhmään oman taitotason mukaan.

Reitti Ylläs-Levi:

Tällä retkellä ei oteta aikaa, joten saat ajaa omaa tahtia ja nauttia maisemista ja Lapin lumosta sielun kyllyydestä. Jaamme osallistujat kolmeen eri ryhmään, joten kaikille on varmasti haastetta omien taitojen mukaan.

Vuonna 2017 ajoimme reitin Levi-Ylläs suuntaan, viime vuonna ajoimme sen Ylläs-Levi ja toistamme saman tänä vuonna, sillä erotuksella, että noin 1/3 osa reitistä tulee olemaan eri kuin aikaisempina vuosina.

Retki lähtee lauantaina klo 08.30 Leviltä, kun ajamme bussilla lähtöpaikkaamme Ylläkselle. Ylläksellä hyppäämme satulaan ja lähdemme ryhmissä polkemaan upeissa maisemissa kohti Äkäskeroa, jonka juurella me yövymme. Matkaa Ylläkseltä Peurakaltion savottakämpille kertyy noin 25km. Maasto vaihtelee pienistä poluista hiihtolatuun, pitkospuista hieman kivisiin ja juurakkoisiin osuuksiin. Uusi osa reitistä lähtee Kotamajalta kohti Äkäskeroa. Polku on erittäin hauskaa ja paikoin nopeaa ajettavaa hiekkakangasmaastossa. Lounas syödään Kotamajalla, joka on noin puolessa välissä päivän retkeä.

Sunnuntaiaamuna klo 09.00 jatkamme matkaa Peurakaltionpirtiltä Leville. Ajamme ensin maantietä pitkin, jonka jälkeen taitamme tutulle hiekkatielle ja kohti Pyhätunturia ja Leviä. Matkaa kertyy noin 27 km ja saavumme Levin Zero Pointille viimeistään klo 17.00. Lounas syödään Hirvikämpällä, jälleen puolessa välissä matkaa.

Matkaa kertyy kokonaisuudessaan kahden päivän aikana hieman yli 60km ja apunasi on taitavia naispyöräilijöitä (ja pari oikein mukavaa miestä), joilta saat tarvittaessa vinkkejä omaan ajoosi.

Peurakaltion savottakämpät yöpyminen:

Aitoa erämaatunnelmaa vanhoissa savottakämpissä Äkäskeron juurella. Liinavaatteet / makuupussisi kuljetetaan muiden tavaroidesi lisäksi lauantaina valmiiksi Leviltä Peurakaltioon.

Kun saavumme lauantaina Peurakaltioon, kaikki tavarasi odottavat paikan päällä. Päivän päätteeksi saunomme, uimme, nautimme maukkaan lounaan ja myöhemmin illallisen sekä verryttelemme päivän päätteeksi.

Sunnuntaina syömme täyttävän aamupalan, jolla jaksaa pitkälle päivään.

Mikäli sinulla on ruoka-allergioita tai erityisruokavalio, ilmoitathan siitä meille ajoissa.

Pyörät:

Mukaan pääset joko omalla maastopyörällä tai voit vuokrata maastopyörän (sekä kypärän) Levin Zero Pointilta ilmoittautumisen yhteydessä ja pyörä toimitaan lähtöpaikkaan sinulle valmiiksi. Kuljetamme kaikki pyörät lauantaina Leviltä Ylläkselle. Maastopyörän vuokra kaksi päivää 55€.

Mitä Naisten Lapin ruska MTB-retki -paketti sisältää?

- Upea maastopyöräkokemus Ylläkseltä Leville

- Taitavat oppaat

- Yöpyminen Peurakaltiossa, jossa sauna, päivällinen, illallinen ja aamupala

- Lounaat maastossa lauantaina ja sunnuntaina

- Kuljetus Leviltä Ylläkselle lauantaina

- Laukkujen kuljetus lauantaina Leviltä Peurakaltioon ja sunnuntaina takaisin Leville

Naisten Lapin ruska MTB-retken hinta: 345€ (sis alv.). Lisämaksusta: Maastopyörä kahdeksi päiväksi 55€

Ilmoittaudu mukaan tästä

Paikkoja on retkelle rajoitetusti, joten ole vikkelä! HUOM! Pidäthän huolen, että sinulla on retkiviikonloppuna voimassa oleva vapaa-ajanvakuutus.

Mikäli olet majoitusta vailla, tsekkaa mökki- ja hotellivaihtoehdot www.levi.fi.

Tervetuloa maagiseen Lappiin viettämään ikimuistoinen maastopyöräretki!

Terkuin,

Naisten Lapin ruska MTB-retken jengi: Anette, Kide, Johanna, Satu, Juuso, Laura ja Timo!

Näytä tapahtumat

Hae majoitusta

Hae