Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Ennennäkemätön talvikauden avaus Levillä 9.-12.11.2017

22.09.17

Tänä vuonna Levillä riemuitaan talvikauden avausta viikkoa totuttua myöhemmin.

Levi yhdistää virallisen avajaisviikonloppunsa talven suurimpaan kansainväliseen kilpailuunsa sekä paluun tekevään kansainväliseen yritysseminaariin. Tunturissa on suuren urheilujuhlan tuntua, ikimuistoisia kokemuksia ja mahtava eksoottinen lappilainen ohjelmakattaus marraskuun toisena viikonloppuna - 9.-12.11.2017.

Lapin suosituin hiihtokeskus Levi odottaa avajaisviikonlopusta sekä tulevasta talvikaudesta jälleen vilkasta niin kotimaisten kuin myös ulkomaalaisten lomamatkailijoiden osalta.

Levin maailman cup 11.-12.11.2017

Levin Black -rinne muuttuu jälleen kisahurmoksen sydämeksi, kun rinteessä taistellaan naisten ja miesten alppihiihtokauden pujottelun maailman cupin avauspisteistä 11.-12.11.2017. Täysi varmuus kisalle saatiin aikaan, kun hiihtokeskus säilöi lunta rinteeseen yli 30 000 kuutiota, joka takaa oikeat lumiolosuhteet maailman cupin avaukseen.

Levin maailman cupin pääsihteeri Marko Mustosen mukaan uudet lumensäilöntään liittyvät investoinnit ovat tärkeitä kilpailun vakaan aseman säilyttämiseksi kovassa maailmancupjärjestäjien joukossa.

- Täydellisen lumivarmuuden rakentaminen antaa katsojille, urheilijoille, kumppaneille sekä FIS:lle tärkeän signaalin siitä, että meihin voi aina luottaa kisajärjestäjinä. Alppihiihdon maailmancup on huippu-urheilun lisäksi liiketoimintaa, eikä kumpaankaan kannata osallistua toivotaan toivotaan -asenteella, Mustonen toteaa.

Lisätiedot Levin maailman cupista

Levi Suksee 9.-10.11.2017

Suosittu suoraa puhetta sisältävä Levi Suksee -yritysseminaari tekee paluun ja avajaisten yhteydessä järjestettävä seminaari tuo Leville mielenkiintoisia niin kotimaisia kuin kansainvälisiä liiketoiminnan suurnimiä.

Tämän vuoden seminaarin teemana on vastuullisuus yritystoiminnassa, josta puhumassa mm. Human Rights Watchin Wenzel Michalski, Mandatum Lifen Tarja Tyni ja valtakunnansovittelija Minna Helle. Paikalla on myös moni muu alansa huippuosaaja.

- Olemme innoissamme, että Levi Suksee palaa ohjelmistoon ja pääsimme toteuttamaan tämän yhteistyössä Mandatum Lifen kanssa. Tavoitteemme on kasvattaa Levin talvikauden avajaisista kansainvälinen hiihtokauden avaus ja paluun tekevä Suksee tukee tätä, kertoo Otto Lintunen Levi Eventsiltä.

Lisätietoa Levi Sukseesta

Viihde- ja ohjelmapuolella samaan aikaan tunturissa on mm. Jenni Vartiainen, Egotrippi, elämyksiä koko perheelle ja ikimuistoisia kokemuksia monipuolisen oheisohjelmatarjonnan parissa.

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus ja lomamatkailijat Leville saa luonto, rauha, harrastusmahdollisuudet, aktiviteetit ja eri palvelut hyvien majoitusvaihtoehtojen ohella sekä tietenkin hyvät reittiyhteydet Lappiin.

- Tulevan kauden osalta ennakkovaraustilanne on erinomainen, hotellien käyttöasteet ovat erittäin korkeita joulu-helmikuulla. Levin Matkailun mökkivälityksen varausvauhti on edellisvuotta reilusti vilkkaampaa. Rekisteröidyissä yöpymisissä odotamme maltillista kasvua viime vuoden 20% nähden. Kotimaiset asiakkaat ovat pääasiassa mökkimajoituksessa, kertoo Levin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi.

Levi Suksee, alppihiihdon maailman cup sekä paljon muuta - tervetuloa aloittamaan talvi Leville!

Lue lisää Levin avajaisista