Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

FILLARIHARRASTAJIEN UUSIN KOHTAUSPAIKKA LEVI BIKE FEST 24. – 28.7.2019

01.07.19

Levin upeaan kesäohjelmatarjontaan lisätään nyt uutuutena Levi Bike Fest. Pyöräilystä kiinnostuneille on tarjolla viisi päivää erilaisia tapahtumia, nähtävää ja koettavaa. Olit sitten pyöräilyharrastuksessa syvällä jo pinnoja myöden tai vasta miettimässä, että miltä tuntuisi ajaa ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylillä tai tuntureilla, tämä on sinun tapahtumasi!

Levi ja Lappi tarjoavat pyöräilyharrastajille ikimuistoisia elämyksiä niin lähimaastossa kuin erämaassakin. Olit harrastajana millä tasolla tahansa, Leviltä löytyy juuri sinulle se oikea pyöräilykokemus ja haaste.

Levi Bike Festissa voi kehittyä pyöräilijänä, rakastua uuteen harrastukseen tai fiilistellä tunnelmaa ja olla menossa mukana juuri omalla tavallasi.

KISOJA JA KLINIKOITA

Niille jotka haluavat haastaa itseään numerolappu rinnassa on tarjolla kaksi eri kilpailua Levi Bike Festin aikaan. Levi Midnight Enduron SM-pisteistä ajetaan 26.-27.7. ja Ylläs-Levi MTB- voitosta kisataan lauantaina 27.7.

Pääset myös hiomaan omia ajotaitojasi MTB -klinikoilla 23.-25.7., jotka vetää Suomen tunnetuin alamäkipyöräilijä Matti Lehikoinen. Klinikat ovat aloittelijoille, harrastajille sekä junnuille suunnattuja.

FILLARILEFFAILTA JA VIDEOSKABA

Torstaina 25.7. klo 20.00 kokoonnutaan porukalla vaihtamaan kuulumiset ja rentoutumaan elokuvia katsellen. Ohjelmassa mm. vuonna 2015 Teton Gravity Researchin julkaisema unReal, joka ilmestyessään nosti maastopyöräleffat uudelle tasolle.

Ja jos kamera pysyy kädessä, voit ottaa osaa fillarivideokisaan eli tallenna fillarointi hetkesi, kauneimmat maisemat, haastavimmat nousut ja jyrkimmät laskusi. Raati valitsee toimitetuista elokuvista viisi parasta esitettäväksi. Paikan päällä yleisö äänestää voittajan ja voittaja palkitaan tuotelahjakortilla.

PUMP IT!

Ennen leffailtaa klo 19-20 otetaan vauhdit Eturinteiden luona Mini Pump Trackillä, jossa paras kierrosaika fillarilla palkitaan mehevästi. Mini Pump Track on Eturinteiden edessä koko Levi Bike Festin ajan, joten tule kokeilemaan, kun sinulle sopii, miltä pumppaus tuntuu reisissä ja takapuolessa parin kierroksen jälkeen! Paikalla on kaksi aikuisten ja kaksi lasten BMX-pyörää kokeiltavaksi. Pump It – kisat vedetään läpi perjantaina ja lauantaina klo 14-15 ja voit osallistua siihen pyörällä, skeitillä tai skuutilla – tyyli on vapaa ja taas parhaat kiekat palkitaan!

NAISTEN MTB KIMPPALENKKI

Perjantaina klo 10.00 Eturinteiltä lähtee Naisten kimppalenkki tunturimaastoon. Retki kestää pari tuntia ja se sopii kaikille, jotka haluavat tutustua Levin maastopyöräilyreitteihin hyvässä seurassa. Vauhti ei tällä retkellä päätä huimaa, mutta varaudu nauruun ja upeisiin maisemiin. Retken vetää Anette Latva-Piikkilä.

Samaan aikaan Levillä tapahtuu myös paljon muuta. Levi Outdoor Fest tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia nauttia tunturielämästä, Levin ainutlaatuisesta luonnosta ja monipuolisista harrastuksista.
Tutustu tarkemmin Outdoor Festiin tästä

Tervetuloa Leville polkemaan ja nauttimaan Lapin kesästä ja sen mahdollisuuksista!

Tutustu tarkemmin Bike Festin ohjelmaan

Majoitusvaraukset Levi Bike Festin ajalle levi.fi matkakaupasta, tai puhelimitse 016 639 3300, sähköpostitse levi@levi.fi

Levi.fi matkakauppa


BikeFest Facebookissa:

facebook.com/LeviBikeFest