Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Iivo Niskanen ja Juha Mieto Ylläs-Levin lähettiläinä

20.11.17

Ylläs-­Levi hiihdetään 14.4.2018 ja matkoina ovat 67 km ja 50 km perinteisellä tyylillä.

Ylläs-­Levi -hiihtotapahtumaan on vielä viisi kuukautta aikaa, mutta talven kynnyksellä on hyvä aloittaa valmistautuminen kohti Visma Ski Classics ‐sarjan finaalihiihtoa.

Tälle hiihtokaudelle kisatapahtuman lähettiläinä toimivat hiihtolegenda Juha Mieto ja maailmamestari Iivo Niskanen. Tämä voimakaksikko tuo tapahtumalle vahvan energialatauksen edustaen sekä vanhaa että uutta hiihtosukupolvea. Molemmat hiihtäjäsankarit haluavat tukea hiihdon kehitystä kohti kansainvälistä menestystä.

- Minulle on kunnia olla mukana Ylläs‐Levi hiihdossa, Iivo Niskanen toteaa.

- Haluan omalta osaltani olla tukemassa massahiihtoa ja etenkin Suomen Lappia, jonka ainutlaatuinen luonto takaa mahtavan hiihtoelämyksen niin kilpa-­ että kuntohiihtäjille. Uskon, että tulevan talven kisaan saamme mukaan paljon kotimaan kärkihiihtäjiä, joka tuo myös lajille näkyvyyttä ja kasvattaa tapahtuman arvostusta. On hieno, että Ylläs-­Levi on Visma Ski Classicsin päätöskisa, koska se tekee hiihdosta yhden merkittävimmistä koko kiertueella.

Juha Mieto on samaa mieltä Iivon kanssa ja Juhalla on jo kokemusta lähettiläänä olosta viime talvelta.

- Oli hienoa olla mukana viime keväänä kun Ylläs-­Levi hiihdettiin loistavissa olosuhteissa henkeäsalpaavissa tunturimaisemissa. Minulle oli itsestäänselvyys, että jatkan lähettiläänä, kun sitä pyydettiin. Minulle itselleni pitkän matkan hiihto on aina ollut lähellä sydäntäni ja Ylläs-­Levistä kasvaa varmasti yksi Suomen tärkeimmistä hiihtotapahtumista ja myös kansainvälisesti tunnettu brändi. Tämä on varmasti iso lahja kotimaiselle hiihtourheilulle ja sitä sanomaa haluan olla jakamassa eteenpäin, Mieto kertoo.

Ylläs-­Levi hiihdetään 14.4.2018 ja matkoina ovat 67 km ja 50 km perinteisellä tyylillä. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa www.yllaslevi.com.