Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Kasvis- ja vegaaniruokaa tarjolla useissa Levin alueen ravintoloissa

16.03.19

Lähes jokaisessa Levin ravintolassa on tarjolla kasvis- tai vegaaniruokaa. Listasimme ravintolat sekä muutamia menuesimerkkejä. Ja ei kun herkuttelemaan!


Levin ravintolatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin eikä kukaan jää nälkäiseksi! Myös kasvisruokailijoille löytyy vaihtoehtoja lähes kaikista ravintoloista, tässä muutamia herkullisia esimerkkejä.

Levi Hotel Span ravintola Kekäleen avoin hiiligrillikeittiö on Suomessa ainutlaatuinen: loimottava tuli, tuoksut ja äänet ja tämä kaikki kokonaan asiakkaiden näkyvillä.
Kasvisruokavalioon Kekäle tarjoaa alkuruoaksi punajuurta ja kvinoaa vegaanisena, pääruoaksi munakoisoa vegaanisella juustolla. Sekä Jälkiruoaksi vadelma tai hilla sorbettia. Myös keittiömestarin viiden ruokalajin menuun saa vegaanisena pyydettäessä.
Ahkussa puolestaan kasvisruokailijat on huomioitu buffet menussa ja vegaaneille keittiö loihtii annokset niin pyydettäessä.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 016 646 301.

Break Sokos Hotel Levin Kiisa-ravintolassa pyritään pitämään vuoden ympäri vegaanivaihtoehdot listalla. Tällä hetkellä menussa on täysin vegaani Punajuuricarpaccio sekä tilauksesta korvasienikeitto. Pääruokavaihtoehtoina on Yrttinen - soijapapupihvi jonka saa tilauksesta vegaanisena. Lisäksi saatavilla on kasvisburgeri tilauksesta.
Jälkiruokana on täysin vegaani karpalopannacotta. Lisäksi löytyy Arctic Ice Creamin sorbetteja jotka soveltuu vegaanisille. Kiisassa nautit pohjolan puhtaita makuja rennon tunnelman saattelemana. Kiisa nimi on peräisin saamenkielisestä sanasta Giisa eli Lapinemännän korulipas.
Coffee Housessa puolestaan herkuttelet vegaanisella raakakakulla tai nappaat mukaan smoothien, frutien tai vegaanista omenatuorepuuroa.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 016 321 5500.

Ravintola King Crab House tarjoaa puhtaita pohjoisen makuja, arktisia mereneläviä, paikallista lihaa ja kasvisvaihtoehtoja lappilaisella twistillä. King Crabissä on tarjolla muun muassa seuraavanlainen kasvismenu. Alkuun rapea salaatti tai sienikroketti, pääruoaksi nokkos- falafelburger ja jälkiruoaksi itsetehtyä vegaanista sorbettia.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 0400 138 333.

Lasikattoinen Ravintola Aurora Sky upeissa maisemissa Levin Utsuvaarassa saa inspiraationsa ruokiin Lapin luonnosta. Menu elää vuodenaikojen mukaan ja vaihtuu kuukausittain eli saatavilla on aina sesongin mukaisia raaka-aineita. Ravintolassa voit syödä vegaanisena joko 4-, 6- tai 10-ruokalajin menun!

Hullu Poro tarjoaa kaikissa ravintoloissaan listalta herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa.
Sapuskasta grillattua Portobellosientä, Ravintola Wanha Poro tarjoaa kasvisburgeria ja Ravintola Asiasta löytyy tandoorimaustettua kukkakaalta ja kasvissusheja.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 016 6510 600.

Stefan's Steakhousesta löytyy, ravintolan nimestä huolimatta, myös kasvisvaihtoehtoja. Portobellosieniannos käy kasvisruokailijoile, ja jälkiruoaksi löytyy vegaanista suklaakakkua.

Kotoisassa ja lämminhenkisessä Cafe Somassa on päivittäin salaattibuffet, josta voit koostaa oman makusi mukaisen salaatin, ja lisäksi heidän listaruokansa ovat saatavina vegaanisina, listalla muun muassa burgereita ja toasteja! Somasta saa kauramaitoon tehtynä vegaanisia erikoiskahveja, esimerkiksi kurkuma- tai kuusenkerkkälattea! Somasta voit tilata myös vegaanisen raakakakun itsellesi. Levin Soman lisäksi yrityksellä on toinen Soma Kittilän kirkonkylällä.
Lisätiedot ja varaukset puh. 050 436 6866.

Ravintola-kahvila Káfet Levin keskustassa tarjoaa kahveja ja erikoiskahveja sekä oman leipomon tuotteita ja lounasruokaa. Kahvit voidaan valmistaa soija- tai kauramaitoon ja suuri osa leipomon tuotteista sopii kasvisruokavalioon, ja myös vegaaneille sopivia tuotteita on tarjolla.
Lisätiedot ja varaukset puh. 016 644 560.

Levin Pannukakkutalossa tarjolla pannukakkuja moneen makuun - sekä suolaista että makeaa. Pannukakkutaikinan saa myös täysin vegaanisena, ja loppu onkin itsestäsi kiinni, mitä täytteitä haluat herkkuusi ottaa.

Myös rinneravintoloista löytyy vaihtoehtoja kasvisruokailijoille ja vegaaneille.
Näköalaravintola Tuikun tunturibuffetista ja salaattipöydästä Levin huipulta löytyy vaihtoehtoja kasvisruokailijoille. Lisätietoja puh. 016 644 240.

Horizontista saa kasvispizzan myös vegaanivaihtoehtona pyydettäessä, Cafe Tanjasta vegaaninen falafelkori ja vegaanista mustikka- tai omenapiirakkaa.
Sivakasta löytyy kasvisburger ja saatavilla myös vegaaniversio ja Gondolin Alpine Cafen lounasbuffetista löytyy kasvislisäke ja keittiöstä saa pyydettäessä myös vegaanisia kasvispyöryköitä ja jälkiruoaksi vegaanista jäätelöä. Lisätiedot puh. 0207 960 280.

Maukasta lomaa Levillä!

Kurkkaa ravintoloiden tarkemmat yhteystiedot täältä